Hauskaa vappua!

30 huhti Hauskaa vappua!

Vappuna saa leikkiä väreillä – värikäs vappukimppu kruunaa kattauksen

 

Värikäs vappukimppu on raikas ja runsas, monesta erivärisestä leikkokukasta tehty rönsyilevä ja iloinen kukkakimppu. Vappuna herkutellaan – pöydät notkuvat herkuista sekä itse tehdystä simasta. Vappukimppu kruunaa juhlapöydän, se tuo värikkyyttä ja kerää ihailevat katseet keskellä pöytää! Ihastuta ystäväsi tai yllätä lähimmäisesi raikkaan iloisella vappukimpulla!

Iloista vappua! -eKukkatiimi

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Kukkaystävien uutiskirje

Tilaa eKukan uutiskirje sähköpostiisi ja saat kätevästi tietoosi kukkamaailman puhutuimmat trendit sekä kivat kukkavinkit! Sähköposti kilahtaa n. pari kertaa kuukaudessa, joten voit olla huoleti, emme tuki sähköpostiasi turhilla viesteillä! Tilaa siis uutiskirje – ja pysyt mukana kukkamaailman menoissa!

eKukka.fi – Kukkia klikkauksella

Lähetä keväiset kukkaterveiset ystävällesi tai lähimmäisellesi! Klikkaa sivuille eKukka.fi ja kirjoita hakukenttään osoite, postinumero tai paikkakunta, jonne haluat aurinkoisen kukkatervehdyksen lähettää! Valitse sen jälkeen mieleisesi kukkakauppa ja klikkaa kukkaostoksille. Valitse mieleisesi kukat, halutessasi voit liittää kukkalähetykseen kortin ja toiveet toimitukseen liittyen. Täytä tiedot lähettäjästä sekä vastaanottajasta. Klikkaa maksupalveluun ja valitse sopivin tapa maksaa tilaus. Tilauksen maksettuasi saat vahvistusviestin eKukkakauppiaaltasi!

Kukkiva
ekukkakanava@gmail.com