Huonekasviviikko

13 syys Huonekasviviikko

Omistatko vihreän peukalon? Valtakunnallinen huonekasviviikko 14.-20.9.2020

 

Vietämme valtakunnallista huonekasviviikkoa. Huonekasviseura ry:n sekä Puutarhaliiton järjestämä huonekasviviikko on suunniteltu sukellusretkeksi huonekasvien ihmeelliseen maailmaan. Huonekasvien suosio on nousussa, nyt on trendikästä sisustaa koti erikoisilla sekä mielenkiintoisilla vihreillä ja kauniilla kukkijoilla. Huonekasvit luovat viihtyisän ympäristön kotiin sekä työpaikalle, jopa julkisille paikoille esimerkiksi kauppakeskuksiin tai vaikkapa hammaslääkärin vastaanotolle. Viihtyisyyden ja kodikkuuden lisäksi huonekasveilla on erityinen tehtävä – ne puhdistavat huoneilmaa. Huonekasviharrastus antaa ihmiselle paljon, pieni näpertely kasvien parissa rauhoittaa mieltä sekä edistää myös hyvinvointia. Huonekasviharrastuksen pariin voit lähteä monenlaisen polun kautta – valitse helppohoitoisia viherkasveja ja nautiskele, kerää itsellesi erikoisia lajikkeita ja kummastele tai voit perustaa kotiisi vaikka pienen ja villin viidakon!

Tutustu huonekasviviikon kivoihin tapahtumiin Huonekasviseura ry:n Facebookissa ja treffaa muiden huonekasviharrastajien kanssa!

Huonekasveja on monenlaisia

 

Viherkasvit sekä kukkivat ruukkukukat tuovat viihtyisyyttä sekä raikkautta kodin sisustukseen. Kasvien valikoima on laaja, perinteisten viherkasvien sekä kukkivien ruukkukukkien rinnalle saadaan jatkuvasti uusia ja mielenkiintoisia lajikkeita. Erilaiset ulkomuodot, värit sekä hoitovaatimukset takaavat mieleisen kasvin löytymisen, olitpa sitten vasta aloitteleva viherpeukalo tai jo kasvimaailmaan pitkään ihastunut konkari. Hyvinvoivat sekä rehevät kasvit parantavat huoneilman laatua.

Lue lisää

 

Ilman puhdistajat ja kosteuttajat

 

Helppohoitoiset viherkasvit

Liity Kukkaystäviin Facebookissa

 

Facebookista löydät kukkien ystäville ryhmän, nimellä Kukkaystävät! Tervetuloa iloiseen joukkoomme jakamaan sekä ihastelemaan kuvia kauniista kukista. Ryhmä on tarkoitettu leikkokukista, viherkasveista sekä kausikukista kiinnostuneille. Kukkaystävät -ryhmässä pääset jakamaan kauneimmat kukkakuvasi muiden kukkaystävien kesken. Kommentoi, kysy neuvoja sekä jaa omia kokemuksiasi kukkien parissa!

Kukkiva
ekukkakanava@gmail.com
No Comments

Post A Comment