eKukka mukana Ihana Helsinki tapahtumassa!

26 touko eKukka mukana Ihana Helsinki tapahtumassa!

Ihana Helsinki ja Espan valopylväiden kukkakoristelukilpailu 2018

Esplanadin valopylväisiin on tänäkin vuonna ilmestynyt kukka-alan ammattilaisten taidonnäytteitä ilahduttamaan ohikulkijoita ja kilpailemaan Ihana Helsinki – tapahtuman nimissä. Kukkivien taideteosten tuominen keskelle kaupunkia on kiva ajatus, kun herkkien kukkien ja kaupunkikuvan (asfaltti- ja kivikatujen, erilaisten rakennusten ja lähes katkeamattoman autojonon) välille syntyy hauska kontrasti. Esillä olevien kukkien kauneus ilahduttaa väkisinkin ja luovuus on selvästi kukkinut.

Esillä on monenlaisia luomuksia kauniista asetelmista ja eläinhahmoista erilaisten kierrätysmateriaalien hyödyntämiseen. On kukkia kengissä ja tuolien ympärillä, sekä mallinuken vaatetuksena. Lapsia tuntuu ilahduttavan etenkin kukista muodostettu kani ja koirat. Tuntuu että töitä täytyy päästä katsomaan läheltä, yksi kehottaa jopa istahtamaan, mutta niitä on hyvä katsella myös kauempaa. Ylipäätään kilpailutyöt herättävät paljon huomiota ja aivan ansaitusti, ovathan ne hyvin näyttäviä. Lähes jokainen ohikulkija tuntuu jäävän ihastelemaan tai ottamaan kuvia, ja vieressä paikoin seisahtuvasta autojonosta on hyvin aikaa tiirailla töitä.

Kaiken kaikkiaan piristää mukavasti keskellä päivää pistäytyä kesäisellä Espalla ihastelemassa kukka-alan ammattilaisten luovuuden ja taidonnäytteitä. Kauneutta ei ole koskaan ympärillä liikaa ja kukkien ihailu virittää mielen sopivasti tulevaan kesään, joka on vasta aluillaan. Hienoa, että tällaista järjestetään.

info@ekukka.fi
info@ekukka.fi