eKukka-yhteisössä on jo 480 verkkokauppiasta!

TERVETULOA eKukka-perheeseen

eKukka.fi verkkokauppa on juuri sinulle suunniteltu – kukkakauppias. eKukka.fi verkkokauppaa käyttää jo yli 480 kauppiasta. 

Me tuemme, neuvomme, opastamme, ideoimme, kuuntelemme – eKukka.fi konsepti on kokonaisvaltainen toimintamalli, jossa sinulla on hyvä olla! Tervetuloa mukaan. 

AINUTLAATUINEN EKOSYSTEEMI

Oman verkkokaupan saat muutamassa päivässä. Nopeimmillaan yrittäjä on alkanut myymään tuotteita vielä samana päivänä ja saanut jopa tilauksen! Tiesithän, että eKukka.fi verkkokaupassa kauppias päättää itse mitä myy ja mihin hintaan. Me tarjoamme järjestelmän ja sinä päätät loput. 

Kauppiaan hallintapaneeli on tehty todella helpoksi käyttää. Toiminnot opit muutamassa tunnissa ja voit keskittyä myymiseen. Tekniikkaa sinun ei tarvitse osata. Me hoidamme teknisen puolen. 

ENEMMÄN KUIN VERKKOKAUPPA

Tiesithän, että eKukka ei ole pelkkä verkkokauppa vaan kauppaiden yhteinen markkinapaikka. Sivuillamme vierailee yli 2 miljoonaa kävijää vuodessa. eKukka.fi tarjoaa yrityksellesi kattavan näkyvyyden. eKukka.fi kauppiaana olet automaattisesti mukana hakupalvelussa, josta saat kauppaa.  Lisäksi tarjoamme kattavaa näkyvyyttä eri sosiaalisen median kanavissa.  Kaiken tämän lisäksi pääset kehittämään ainutlaatuista palvelumallia. Verkkokaupasta voi myös välittää tilauksia kätevällä eKukka-välitystoiminnolla. eKukka.fi on enemmän kuin verkkokauppa. 

TILAA OMA VERKKOKAUPPA TÄSTÄ

ONHAN SIINÄ AVAINLIPPU?

eKukka.fi verkkokauppa-alusta on suomalaista työtä alusta loppuun. Meille on myönnetty AVAINLIPPU -merkki osoituksena suomalaisesta palvelusta. Palvelualusta on kehitetty alusta loppuun Suomessa ja tästä olemme erityisen ylpeitä! Olemme täysin kotimainen yritys.

MAKSUTAVAT VAKIONA

Verkkokaupoissa on valmiiksi integroitu turvallinen ja kotimainen PAYTRAIL -maksupalvelu. Maksupalvelussa löytyy kaikki tarvittavat maksutavat. 

Tämä lisäksi kaikissa verkkokaupoissa on ENTERPAY yrityslasku -maksutapa. Yrityslasku on kätevä tapa hoitaa yritysten väliset laskutukset. Myyjänä sinun ei tarvitse huolehtia laskutuksesta. Me hoidamme sen puolestasi. 

 

KEITÄ ME OLEMME

eKukka.fi konseptin idea on lähtöisin floristimestari Pasi Kivilompolo ideasta. Pasi kertoi ideastaan veljelleen Mikalle ja näin eKukka.fi päätettiin perustaa. Alkuaskeleet kukkakauppa-alalle syntyivät jo vuosikymmeniä sitten, kun Mikan ja Pasi vanhemmilla oli kukkakauppa. Ymmärrys pienyrittäjyydestä ja yrittäjien tarpeista sai Pasin ja Mikan pohtimaan sitä, miten ja millä tavalla kukkakauppiaita voisi auttaa verkkokaupan perustamisessa. Ensimmäinen eKukka.fi pilottikauppa perustettiin syksyllä 2015. Vuosien kehitystyön ansiosta eKukka.fi alustaa käyttää tällä hetkellä lähes 70% koko Suomen kukkakauppa-alasta. eKukka.fi tiimiin kuuluu Pasi ja Mikan lisäksi koodarimme Saska ja Matias. Lisäksi tiimissämme ovat tekninen testaaja Turkka, somettaret Oona ja Laura sekä asiakaspalvelusta vastaava Tuomo. Jos kiinnostuit verkkokauppa-alustasta tai muuten haluat tietoa meistä, niin ota yhteyttä info@ekukka.fi