Kesäkimpulla terassille tunnelmaa

05 heinä Kesäkimpulla terassille tunnelmaa

Terassille kesäistä kukkatunnelmaa

Kesäisellä kimpulla saat helposti kivaa kukkatunnelmaa terassin pöydälle. Kesäinen kimppu syntyy yhdistämällä luonnon heiniä ja kukkia kukkakaupasta saataviin leikkokukkiin. Lisäksi kimppuun mielenkiintoa tuovat erilaiset pensaiden oksat. Tässä kimpussa on käytetty tummalehtisten pensaiden oksia. Ja miten kivasti ruohosipulin kukat sopivatkaan kesäiseen kimppuun!

Kukkien asettelu maljakkoon

Jos kimpun tekeminen itse tuntuu hankalalta, niin aina voit asetella kukat rennosti maljakkoon. Asettele ensin erilaiset vihreät, jonka lomaan voit pujotella kukat. Lopuksi voit asetella heinät ja muut keveät kukat täydentämään asetelmaa. Muista, että vedät jokaisen kukan varteen uuden viiston imupinnan ennen maljakkoon asettelua.

Toki voit myös tilata kukkakauppiaaltasi kesäisen rennon kimpun, joka sopii terassin pöydälle itseäsi ja vieraitasi ilahduttamaan. Kesäistä fiilistä haettaessa kannatta kertoa siitä kukkakaupassa. Näin he osaavat käyttää sellaisia materiaaleja, joilla saa kevyttä, kesäistä ja rentoa tunnelmaa kimppuun.

Kimpun materiaalit

Tunnetko kaikki kukat ja oksat mitä kimpussa on käytetty? Neilikan ja ruusun varmasti tunnistat. Entä huomaatko pensaiden oksat ja luonnonkukat? Hurmehappomarja ja purppuraheisiangervo ovat pensaat, joista on muutamia oksia otettu kimppuun. Omalta tontilta on kerätty myös lepän oksaa, maitohorsmaa, lehtovirmajuurta, peurankelloa, ruohosipulia, ojakellukkaa ja heiniä. Kyllä luonto on rikas!

Taio sinäkin terassin pöydälle kesätunnelmaa ihanalla kesäkimpulla!

Emmi

eKukkanen
tuki@ekukka.fi