Kasvikirjasto

Viherkasvit, kukkivat kukat, ruukkukukat, leikkokukat ja leikkovihreät

Etsitkö viherkasvisi hoito-ohjeita? Haluatko tutustua leikkokukkien ja leikkovihreiden mielenkiintoiseen maailmaan?

 

eKukka.fi kasvikirjastosta löydät kätevästi yleisimmät viherkasvit, kukkivat kukat, ruukkukukat, leikkokukat sekä leikkovihreät! Jokaisen kasvin kohdalta löytyy tarkemmat kasvikohtaiset tiedot sekä hoito-ohjeet, joilla onnistut. Kasvikirjastosta löydät myös kasvien tieteelliset nimet sekä selkeät kasvikuvat.

 

eKukka.fi kasvikirjaston kautta pääset tutustumaan kasvien mielenkiintoiseen ja kiehtovaan maailmaan! Katso perinteisten viherkasvien sekä ruukkukukkien hoito-ohjeet tai löydä itsellesi uusia kasveja! Laajasta leikkokukkien sekä leikkovihreiden listasta löydät mieleisesi kukat niin arkeen kuin juhlaan. Juhlien suunnittelu on helppoa, kun otat kukkalistan kaveriksesi!

 

Klikkaa ja tutustu tarkemmin joko viherkasvien, kukkivien kukkien, ruukkukukkien, leikkokukkien tai leikkovihreiden kirjastoon!

TUNNETKO VIHERKASVIT?

TUNNETKO VIHERKASVIT?

eKukka kasvikirjastosta löydät yleisimmät viherkasvit ja kukkivat ruukkukukat.

LUE LISÄÄ

VIHERKASVIT VALLOITTAVAT

 

Viherkasvit sekä kukkivat ruukkukukat tuovat viihtyisyyttä sekä raikkautta kodin sisustukseen. Kasvien valikoima on laaja, perinteisten viherkasvien sekä kukkivien ruukkukukkien rinnalle saadaan jatkuvasti uusia ja mielenkiintoisia lajikkeita. Erilaiset ulkomuodot, värit sekä hoitovaatimukset takaavat mieleisen kasvin löytymisen, olitpa sitten vasta aloitteleva viherpeukalo tai jo kasvimaailmaan pitkään ihastunut konkari. Hyvinvoivat sekä rehevät kasvit parantavat huoneilman laatua. Lue lisää kasvikohtaisista tiedoista ja hoito-ohjeista, joilla onnistut.

TUNNETKO LEiKKOKUKAT?

TUNNETKO LEiKKOKUKAT?

eKukka kasvikirjastosta löydät yleisimmät leikkokukat.

LUE LISÄÄ

IHANAT LEIKKOKUKAT

 

Leikkokukat ovat helppohoitoisia ja niillä saat nopeasti tehtyä arjesta hieman juhlavampaa. Leikkokukkien valikoima on runsas, joka mahdollistaa nykypäivän vaihtelunhaluisille sisustajille lukuisia eri mahdollisuuksia sisustaa leikkokukkien avulla. Erilaiset kukkakimput sekä kukka-asetelmat ovat myös ihastuttava lahja ystävälle tai läheiselle. Leikkokukkien käytössä tyyli on vapaa, kimppu voi olla runsas sekä useista kukista sidottu taideteos tai maljakossa voi olla muutama oksa lempi leikkokukkaasi, jolloin lopputulos on hyvin kevyt sekä tyylikäs. Lue lisää erilaisista leikkokukista sekä niiden hoito-ohjeista.

TUNNETKO LEIKKOVIHREÄT?

TUNNETKO LEIKKOVIHREÄT?

eKukka kasvikirjastosta löydät yleisimmät leikkovihreät.

LUE LISÄÄ

VALLOITTAVAT LEIKKOVIHREÄT

 

Leikkovihreät toimivat kukkakimppujen kehyksinä sekä kukka-asetelmien rehevöittäjinä. Erilaisia leikkovihreitä on runsaasti, eriväriset lehdet sekä niiden muodot, suuresta lehdestä ohueen heinään, mahdollistavat erilaiset tyylit kukkasidonnassa. Leikkovihreä voi olla vaaleanvihreästä tummanvihreään, raidallinen tai pilkukas, tai tyylikäs hopeanharmaa. Leikkovihreiden tehtävänä onkin tuoda kimppuihin sekä kukka-asetelmiin rakenteen lisäksi mielenkiintoa. Leikkovihreät sopivat myös erinomaisesti yksittäin maljakkoon, ne tuovat sisustukseen raikkautta ja ovat todella kestäviä. Lue lisää erilaisista leikkovihreistä ja ihastu.

Etsitkö kukkakauppaa?

HAE KUKKAKAUPPA

HAE KUKKAKAUPPA

eKukka hakupalvelusta löydät Suomen laajimman kukkakauppaverkoston! Hae kukkakauppa ja tilaa kukat tai nouda ne omalta kauppiaaltasi. eKukka.fi – Kukkia klikkauksella!

HAE KUKKAKAUPPA

KAUPUNKIEN PARHAAT KAUPAT

KAUPUNKIEN PARHAAT KAUPAT

Listasimme suurempien kaupunkien parhaat kukkakaupat. Tutustu kaupunkien kukkakauppavalikoimaan.

KAUPUNKIEN PARHAAT

VERKKOKAUPPIAAKSI?

VERKKOKAUPPIAAKSI?

Kukkakauppias, perusta oma verkkokauppa. eKukka.fi tarjoaa parhaat työvälineet kaupankäyntiin verkossa.

LUE LISÄÄ

Seuraa eKukkaa somessa!

eKUKKA

INSTAGRAMISSA

Tutustu suosittuun ja huikaisevaan kukkien maailmaan!

eKUKKA

PINTERESTISSÄ

Kurkkaa eKukka.fi pinterest -sivuamme

eKUKKA

FACEBOOKISSA

Tykkää meistä ja seuraa uusimpia kuulumisia