Kukkakauppa Espoo

Kukkalähetys Espoossa

 

Kun etsit kukkakauppaa Espoosta, eteesi aukeaa monta persoonallista vaihtoehtoa välittämään kukkalähetyksesi perille. Valitse omaan tyyliisi sopiva kukkakauppa Espoosta ja klikkaa verkkokauppaan. Jokaisella Espoossa sijaitsevalla ja Espooseen kukkia toimittavalla kukkakaupalla on persoonallinen ja laaja valikoima kukkasidontatöitä, joista on helppo valita mieleisensä kukkatervehdys tai sidontatyö arkeen sekä juhlaan! Kukkasidontatöiden lisäksi saatavilla on myös muita palveluja sekä tuotteita, kuten lahja- ja sisustustavaroita.  Löydä mieleisesi kukkakauppa Espoosta tämän listan avulla ja klikkaa suoran linkin avulla valitsemasi kukkakaupan verkkosivuille! eKukka.fi verkkokaupasta pääset valitsemaan mieleisesi kukat aina suoraan haluamasi kukkakaupan valikoimasta. Suomessa on noin 350 eKukka-verkkokauppiasta ja niiden noutopistettä! Löydät siis kukkatoimittajan melkein kaikkialta Suomesta. Kukkakaupoilla voi olla käytössään myös perinteinen kukkavälitysjärjestelmä, kuten Interflora, Dataflora tai Teleflora. Kukkavälitysjärjestelmien välityspalkkio vaihtelee palveluntarjoajien välillä.

KUKKAKAUPAT ESPOO JA ESPOON SEUTU

 

Jorvin Kukka ja Lahja

Jorvin Kukka ja Lahja palvelee Sinua Jorvin sairaalan pääaulassa. Kun haluat ilahduttaa toista tai itseäsi kukilla, Jorvin Kukka ja Lahja tekee kukkakimput sekä kukka-asetelmat kokemuksella ja ammattitaidolla. Verkkokaupasta löytyy hyvä valikoimat erilaisia sidontatöitä ja lisäksi myös kauniita kausikukkia. Kukkalähetykseen on helppo klikata lisäksi kortti tai suklaata. Jorvin Kukka ja Lahja löytyy myös Facebookista!

Tee kukkaostokset Jorvin Kukka ja Lahja verkkokaupassa, klikkaa tästä: https://jorvinkukkajalahja.ekukka.fi/

 

Puutarhamyymälä Överby Trädgårdsbutik

Puutarhamyymälä Överby Trädgårdsbutik on on kauppa mistä löydät sitä pientä extraa ja edulliseen hintaan. Persoonalliset sidontatyöt arkeen sekä juhlaan, iloon ja suruun löydät heidän verkkokaupastaan. Puutarhamyymälän nimikin sen jo paljastaa, että tästä kukkakaupasta saat myös puutarhasi kasvit edullisesti. Seuraa mielenkiintoisia kukka-uutisia ja kukkamaailman kuvia heidän Facebook sivuiltaan!

Klikkaa ja tee ostoksesi Överby Trädgårdsbutikin verkkokaupassa: https://overby.ekukka.fi/

 

Kukkakaari

Espoo ja Helsinki

Kukkakaaren eKukka-verkkokauppiaat löytyvät Helsingistä ja Espoosta. Kukkakaari on energinen, täyden palvelun kukkakauppa. Myymälät tarjoavat laadukkaat ja näyttävät sidonnat sekä leikkokukat. Valikoimaan kuuluu myös kukkivia ruukkukukkia sekä viherkasveja. Tyylikkäästä verkkokaupasta on helppo valita mieleisensä kukkasidontatyö. Kukkakaaren kuulumisia voit kurkistaa Facebookista sekä Instagramista!

Kukkakaaren verkkokauppaan pääset tästä: https://kukkakaari.ekukka.fi/

 

PuutarhaNikkarit 

Espoonlahti ja Herttoniemi

PuutarhaNikkarit on kukka-alan ammattilainen, niin kukkasidonnassa kuin puutarhankin puolella. PuutarhaNikkareiden uutisia ja kukkaisia päivityksiä pystyt seuraamaan heidän nettisivuillaan, Facebookissa ja Instagramissa! Verkkokauppa on kuin pieni pala paratiisia, laajasta valikoimasta on helppo valita oikeanlaiset kukat oikeanlaiseen tilaisuuteen, oli kyse sitten iloisista tai surullisista juhlista. Kukkasidonta toteutetaan ammattitaidolla ja asiakkaan toiveita tarkasti kuunnellen.

Kurkista mitä ihanaa löytyy PuutarhaNikkareiden Espoonlahden verkkokaupasta: https://puutarhanikkarit.espoo.ekukka.fi/

PuutarhaNikkareiden Herttoniemen verkkokauppaan pääset tästä: https://puutarhanikkarit.helsinki.ekukka.fi/

 

Kukkakauppa Raparperin Alla

Kukkakauppa Raparperin Alla tarjoaa kaikkea kivaa ja kaunista! Perinteisten kukkasidontatöiden lisäksi valikoimaan kuuluu lahja- ja sisustustavaroita sekä kukkia puutarhaan. Verkkokaupasta löytyy laaja kattaus kauniita sidontatöitä, joista on helppo valita mieleisensä. Kukkasidonnat onnistuu niin arkeen kuin juhlaankin, oli kyse sitten iloisesta tai surullisesta juhlasta. Kukkakauppa Raparperin Alla löytyy myös Facebookista sekä Instagramista!

Kukkakauppa Raparperin Alla tarjoaa kauniita sidontatöitään, kurkkaa ne verkkokaupasta: https://raparperinalla.ekukka.fi/

 

Kaivokukka

Iso Omena, Sello, Kaari, Asematunneli, Kamppi ja Dixi

Kaivokukan eKukka-kauppiaat Espoossa tavoitat Kauppakeskus Sellosta ja Kauppakeskus Isosta Omenasta.  Myös muut Kaivokukan toimipisteet toimittavat kukkia Espooseen. Myymälöissä on monipuolinen valikoima leikkokukkia, ruukkukukkia sekä valmiita kimppuja! Tilaustyöt tehdään aina tarkasti asiakkaan toiveita kuunnellen ja ammattitaidolla toteuttaen. Verkkokaupoista löydät tyylikkäät valikoimat kukkasidontatöitä, joista on helppo valita mieleisensä. Kaivokukan kukkakauppoja voit seurata myös Instagramissa sekä Facebookissa.

Kurkista Kaivokukka Ison Omenan verkkokauppaan tästä: https://kaivokukkaisoomena.ekukka.fi/

Täältä pääset Kaivokukka Sellon verkkokauppaan: https://kaivokukkasello.ekukka.fi/

Tästä pääset Kaivokukka Kaaren verkkokauppaan ostoksille: https://kaivokukkakaari.ekukka.fi/

Klikkaa Kaivokukka Asematunnelin verkkokauppaan tästä: https://kaivokukkaasematunneli.ekukka.fi/

Kurkista Kaivokukka Kampin verkkokaupan valikoima täältä: https://kaivokukkakamppi.ekukka.fi/

Tästä pääset Kaivokukka Dixin verkkokauppaan kukkaostoksille: https://kaivokukkadixi.ekukka.fi/

 

Kukkakauppa Sitomo

Kukkakauppa Sitomon löydät Kauppakeskus Isosta Omenasta. Sitomo pitää tärkeimpänä tuotteenaan leikkokukkia, joita heiltä löytyy todella runsas valikoima. Valikoimasta löytyy trendikkäitä viherkasveja sekä erilaisia oksia tuoreina ja kuivattuina. Sesongin mukaan valikoimassa on myös ulkokukkia. Kukkien lisäksi tarjolla on trendikkäitä maljakoita ja ruukkuja. Sitomon ammattitaitoiset floristit antavat työlleen ja kukilleen laatutakuun, luotettavuutta ja rehellisyyttä vaalitaan tässä kukkakaupassa. Kaunis ja persoonallinen verkkokauppa on todellakin kurkistamisen arvoinen! Sitomon kuulumisia voit nähdä Instagramissa sekä Facebookissa!

Sitomon persoonalliseen verkkokauppaan ostoksille pääset tästä: https://sitomo.ekukka.fi/

 

Kukkakauppa Soukan Sydän

Kukkakauppa Soukan Sydän toteuttaa kukkapalvelunsa laadulla ja ammattitaidolla. Heiltä löydät kattavan valikoiman leikkokukkia sekä ruukkukukkia. Saatavilla on myös lahja- ja sisustustavaroita. Verkkokauppa on täynnä persoonallisia sidontatöitä, joista voit valita mieleisesi kukkakimpun tai kukka-asetelman juhlaan kuin juhlaan! Runsas valikoima hautajaiskukkia takaa kauniin ja omanlaisen sidontatyön löytymisen. Kukkakauppa Soukan Sydän löytyy myös Facebookista sekä Instagramista!

Kurkista Soukan Sydämen verkkokauppaan tästä: https://soukansydan.ekukka.fi/

 

Kukkatalo Maritta

Kukkatalo Maritta on palveleva kukka- ja puutarhakauppa Espoon Suvikummussa. Kukkatalo Maritta kehuu leikkokukkavalikoimaansa pääkaupunkiseudun parhaimpiin kuuluvaksi,  lisäksi valikoimasta löytyy ruukkukukkia ja viherkasveja. Valttikorttina Marittalla on korkealaatuinen kukkasidonta ja hyvä palvelu. Verkkokaupasta on helppo valita mieleisensä kukkalähetys, kukkalähetykeen voi liittää esimerkiksi suklaata tai kortin. Kukkatalo Marittan kuulumiset voit lukea Facebookista!

Kukkatalo Marittan verkkokauppaan kukkaostoksille pääset tästä: https://kukkatalomaritta.ekukka.fi/

 

Kukkakauppa Leppävaaran Kukka

Leppävaaran Kukka on ilolla ja ammattitaidolla palveleva kukkakauppa! Leppävaaran Kukasta saat kauneimmat leikkokukat sekä kukka-asetelmat kotiin ja yrityksille. Kukkasidonta tehdään ammattitaidolla elämän eri tilaisuuksiin, oli kyse sitten iloisesta tapahtumasta tai surujuhlasta. Leppävaaran Kukan kautta on mahdollista tilata Kukkaserenadi! Kukkainen laulutervehdys Kukkaserenadin laulavien miesten toimittamana, kuinka ihana idea yllättämiseen! Verkkokauppa on kurkistamisen arvoinen. Tuoreimmat uutiset kukkamaailmasta pääset lukemaan Leppävaaran Kukan Facebookista!

Klikkaa Leppävaaran kukan verkkokauppaan tästä: https://leppavaarankukka.ekukka.fi/

 

Kukkakauppa Kullannuppu

Kukkakauppa Kullannupusta saat kauniit kukat arkeen sekä juhlaan, ystävälle sekä itselle! Kukkasidontatyöt toteutetaan suurella sydämellä ja ammattitaidolla. Perinteisten sidontatöiden lisäksi verkkokaupasta löytyy esimerkiksi kausikukka-istutus sekä hääkukka lahjakortti! Kukkalähetys on helppoa tehdä, muutamalla klikkauksella saat kauniit kukat lähetettyä ystävällesi tai rakkaimmallesi. Kullannupun sidontataitoihin sekä uutisiin voit tutustua Facebookissa sekä Instagramissa.

Kukkakauppa Kullannupun verkkokauppaan ostoksille pääset täältä: https://kullannuppu.ekukka.fi/

 

Kukkakauppa Sakura

Kukkakauppa Sakura on Munkkivuoren kukkakauppa, jonka verkkokaupasta pääset kätevästi tilaamaan erilaisia sidontatöitä arkeen sekä juhlaan. Verkkokaupan valikoimasta löytyy surujuhliin surulaite, surukimppu tai kaunis seppele. Erilaiset kimput sekä asetelmat kukkalähetyksiin sekä napanuorakimppu, jonka voit lähettää onnittelukimpuksi uuden perheenlisäyksen johdosta. Kukkakauppa Sakuran verkkokauppa on kurkistamisen arvoinen!

Klikkaa Kukkakauppa Sakuran verkkokauppaan tästä: https://kukkakauppasakura.ekukka.fi/

 

Kukkakauppa MyyrKukka

MyyrKukka sijaitsee Myyrmannin ostoskeskuksessa. MyyrKukasta saat ammattitaitoista ja iloista palvelua, kukat sidotaan asiakkaan toiveiden mukaisesti. Verkkokaupassa on persoonallinen valikoima erilaisia sidontatöitä, kauniita hääkimppuja sekä kukkalähetykseen sopivia runsaita kukkakimppuja. Hautakimput ovat näyttäviä ja hautalaitteissakin on valinnanvaraa. MyyrKukan töihin ja kukkakuviin voit tutustua Facebookissa sekä Instagramissa!

Kurkista mitä ihanaa löytyy Myyrkukan verkkokaupasta: https://myyrkukka.ekukka.fi/

 

Kukkakauppa Tulikukka

Kukkakauppa Tulikukka palvelee ilolla sekä ammattitaidolla. Tulikukka on Vantaan Myyrmäessä jo pitkään toiminut kukkakauppa. Kukkapalvelut on saatavilla niin yksityishenkilöille kuin yrityksillekin. Verkkokaupasta löydät hautajaiskukat, yksittäiset kukat sekä kauniit kimput iloisiin kukkalähetyksiin! Kukkakauppa Tulikukan tuoreimmat kukka-uutiset voit nähdä Facebookista.

Kukkakauppa Tulikukan verkkokauppaan kukkaostoksille pääset tästä: https://tulikukka.ekukka.fi/

 

Martinlaakson Kukka-Aitta Oy

Martinlaakson Kukka-Aitasta saat ammattitaitoista kukkasidontaa iloon sekä suruun. Raikas verkkokauppa avaa eteesi runsaan valikoiman erilaisia kukkakimppuja sekä kukka-asetelmia. Perinteisten sidontatöiden lisäksi verkkokaupasta voit tilata vaikka yksittäisen ruusun. Kun etsit kauniita ja ammattitaidolla tehtyjä kukkakimppuja tai -asetelmia, Martinlaakson Kukka-Aitasta löydät ne varmasti!

Martinlaakson Kukka-Aitan verkkokauppaan pääset tämän linkin kautta: https://martinlaaksonkukka-aitta.ekukka.fi/

 

Kukkakauppa FinnFlorist

FinnFlorist on suomalainen perheyritys joka tarjoaa kukkien lisäksi myös sidontakursseja. Valikoimasta löytyy perinteisten sidontatöiden lisäksi myös esimerkiksi ruukkukukkia sekä viherkasveja. Verkkokauppa on tyylikäs, valikoimasta on helppo valita mieleisensä tuote joko itselle tai ystävälle. Valikoimasta löytyy myös esimerkiksi kauniit kynttiläasetelmat sekä persoonalliset morsiuskimput. FinnFlorist löytyy myös Facebookista.

FinnFloristin verkkokauppaan kukkaostoksille pääset tästä: https://finnflorist.ekukka.fi/

 

Etelärannan Kukka Studio

Persoonallinen Etelärannan Kukka Studio loihtii kukkasidontatyöt ammattitaidolla, asiakkaan toiveita tarkasti kuunnellen. Kauniiden ja perinteisten kukkasidontatöiden lisäksi palveluihin kuuluu esimerkiksi tilakoristelut, istutukset ja kasvihuolto sekä kurssien pitäminen. Verkkokaupasta löydät kauneimmat kukat kaikenlaisiin tilanteisiin, iloisiin sekä surullisiin. Tyylikäs valikoima takaa mieleisen kukkakimpun tai kukka-asetelman löytymisen. Ihanat kukkaterveiset löydät Etelärannan Kukka Studion Facebookista!

Klikkaa Etelärannan Kukka Studion verkkokauppaan tästä: https://etelarannankukka.ekukka.fi/

 

Kukkakauppa Azalea

Kukkakauppa Azalea välittää tunteesi kukkasin. Rautaisen ammattilaisen käsissä tuoreista kukista tehdään kauniit kukkasidontatyöt, asiakkaan toiveiden mukaan. Verkkokaupassa on laaja valikoima erilaisia sidontatöitä, perinteiset hautalaitteet ja kukkakimput sekä pienet lahjaideat jotka voit liittää kukkalähetykseesi! Saatavilla on myös lahjakortti, esimerkiksi syntymäpäivälahjaksi.

Kurkista Kukkakauppa Azalean kukkaisaan verkkokauppaan tästä: https://azaleakukkakauppa.ekukka.fi/

 

Kukkakauppa Helmi Kukka ja lahjatavaraputiikki

Kukkakauppa Helmi Kukka tarjoaa kukkien lisäksi myös laajan valikoiman erilaisia lahja- ja sisustustavaroita. Verkkokaupasta löydät kukkasidontatyöt niin arkeen kuin juhlaankin. Iloiset kukkalähetykset on helppo lähettää Helmi Kukan verkkokaupan kautta, voit myös ostaa valikoimasta surujuhliin sopivan hautalaitteen tai osanottokimpun. Raikas ja tyylikäs verkkokauppa on kurkistamisen arvoinen. Helmi Kukka päivittää myös kuulumisiaan Facebookin puolella!

Klikkaa Helmi Kukan ihanaan verkkokauppaan kukkaostoksille tästä: https://helmikukkaputiikki.ekukka.fi/

 

Kukkakauppa Garden Rose

Kukkakauppa Garden Rose tarjoaa kukkia ja sisustustavaroita arkeen sekä juhlaan. Verkkokaupan valikoimasta pääset valitsemaan kauniista kukkakimpuista ja kukka-asetelmista mieleisesi oikeaan tilaisuuteen. Garden Rose tarjoaa myös vihersisustukseen apua. Garden Rosesta saat aina tuoreet leikkokukat sekä laadukkaat ruukkukukat. Ammattitaidolla sidotut kukkatyöt tehdään aina asiakkaan toiveiden mukaisesti. Garden Rosen tuoreimmat kukka-uutiset pääset lukemaan Facebookista!

Kurkista Garden Rosen ihanaan verkkokauppaan tästä: https://gardenrose.ekukka.fi/

 

Kirkkonummen Kukka- ja Hautauspalvelu Oy

Kirkkonummen Kukka- ja Hautauspalvelu on erittäin hyvä ellei täydellinen! Kukkakauppa ja hautauspalvelut saman katon alla. Tämä kukkakauppa palvelee vankalla kokemuksella ja ammattitaidolla, monipuolisesti, jokaista asiakasta tarkasti kuunnellen ja toteuttaen toiveet kauniisti kukkasidontatöissä. Verkkokaupassa pääset ihastelemaan floristien taidonnäytteitä ja saat valita persoonallisesta valikoimasta mieleisesi työt niin arkeen kuin juhlaankin. Lue uusimmat uutiset Facebookista ja hae inspiraatiota Instagramista!

Klikkaa kukkaostoksille Kirkkonummen Kukan verkkokauppaan tästä: https://kirkkonummenkukka.ekukka.fi/

 

Kukkakauppa Floranna

Kukkakauppa Florannan valttina on vahva sidontataito, palveluhenkisyys, korkealaatuiset kukat sekä idearikkaus. Florannan kukkasidontatöiden lisäksi palveluihin kuuluu viherpalvelut. Florannan kauniit kukkakuvat löydät Instagramista sekä Facebookista! Verkkokaupassa on hyvä valikoima persoonallisia kukkasidontatöitä, joista on helppo valita mieleisensä kukkakimppu tai kukka-asetelma. Kukat tehdään ammattitaidolla, arkeen sekä juhlaan!

Kukkakauppa Florannan verkkokauppaan pääset ostoksille tästä: https://floranna.ekukka.fi/

 

Kukkakauppa Cawell

Kukkakauppa Cawell loihtii toivomasi kukkakimpun tai kukka-asetelman suurella sydämellä ja ammattitaidolla. Tästä kukkakaupasta löydät kukkia kotiin tai kylään, iloon tai lohdutukseksi. Perinteisen kukkasidonnan ohella onnistuu myös esimerkiksi näyttävä pullokoriste syntymäpäiväsankarille. Saman katon alta löytyy myös lahja- ja sisustustavaroita. Tyylikäs verkkokauppa on kurkistamisen arvoinen. Cawell löytyy myös Facebookista sekä Instagramista!

Klikkaa Kukkakauppa Cawell verkkokauppaan tästä: https://cawell.ekukka.fi/

 

Kukkaliike&Tilaussitomo Floramore

Floramoren kädenjälki kukkasidontatöissä on persoonallinen, verkkokaupasta voit ihastella sekä tilata kauniita sidontatöitä arkeen sekä juhlaan. Floramoren kautta saat kukat myös yrityksellesi tai pääset kokeilemaan kädentaitojasi kukkakurssilla. Floramore lupaa uniikit kukkasidonnat juuri sinulle, tarkasti toiveesi kuunnellen. Kukkakuvia ja uutisia voit seurata niin Facebookista kuin Instagramin puoleltakin!

Kurkista Floramoren verkkokaupan valikoimaan tästä: https://floramore.ekukka.fi/

 

Pakilan Kukkatalo

Pakilan Kukkatalosta saat ammattitaidolla tehdyt kukkatyöt toiveidesi mukaan. Pakilan Kukkatalo sijaitsee Länsi-Pakilassa. Kukkakaupasta saat leikkokukat, ruukkukukat, sidontatyöt sekä pihakasvit. Pirteästä verkkokaupan valikoimasta pääset valitsemaan mieleisesi kukat arkeen sekä juhlaan. Kukkasidontatyöt perinteisesti niin iloisiin kuin surullisiinkin juhliin. Pakilan Kukkatalon uusimmat kukka-uutiset ja kuvat löytyvät Instagramista sekä Facebookista!

Kukkaostoksille Pakilan Kukkatalon verkkokaupaan pääset tästä: https://pakilankukkatalo.ekukka.fi/

 

Kukkakauppa Ch. Barck

Kukkakauppa Ch. Barck on perinteikäs helsinkiläinen kukkakauppa. Perinteisten kukkasidontatöiden lisäksi myös vaativammatkin sidontatyöt onnistuvat ammattitaitoisissa käsissä. Koristelut loihditaan niin pieniin kuin suuriinkin juhliin. Verkkokaupan valikoima on kattava, sieltä on helppo valita juhlaan kuin juhlaan sopiva kukkasidontatyö. Ch. Barckin töihin voit tutustua myös Facebookissa.

Klikkaa Ch. Barckin verkkokaupan valikoimaan tämän linkin kautta: https://chbarck.ekukka.fi/

 

Puutarhakeskus Sofianlehto

Puutarhakeskus Sofianlehto tarjoaa kukkasidonnan lisäksi myös laajan valikoiman erilaisia perennoja, puita ja pensaita. Facebookista voit seurata tuoreimpia kukka-uutisia ja kuulumisia Sofialehdon päivityksistä. Sofialehdon verkkokaupasta löydät hyvän valikoiman kauniita sidontatöitä, joista on helppo valita mieleisensä ja juhlaan sopivan kukkakimpun tai kukka-asetelman. Kukkasidonnat toteutetaan ammattitaidolla, niin arkeen kuin juhlaankin.

Sofianlehdon verkkokauppaan kukkaostoksille pääset tästä: https://sofianlehto.ekukka.fi/

 

Kukkakauppa Rauta-Kukka

Rauta-Kukka palvelee asiakkaitaan Helsingin rautatieasemalla. Rauta-Kukka lupaa tuoreet kukat ystävällisen palvelun kera. Ammattitaidolla tehdyt kukkasidontatyöt elämän jokaiseen tilaisuuteen, iloon sekä suruun. Perinteisten sidontatöiden lisäksi saatavilla on myös ruukkukukkia sekä sesonkikasveja. Rauta-Kukka on myös palveleva lahjatavaraliike. Rautakukan kukka-uutiset ja kauniit kukkakuvat tavoitat myös Facebookista sekä Instagramista!

Kurkista Rauta-Kukan verkkokaupan kukkavalikoimaan tästä: https://rauta-kukka.ekukka.fi/

 

Kukkakauppa Flor Unikon

Flor Unikon kukkakauppa tunnetaan myös nimellä Godetia. Flor Unikon on jatkuvasti uusiutuva kukkakauppa, liikkeen kodikas ja satumainen tunnelma tuoreine kukkineen toivottaa asiakkaan tervetulleeksi. Flor Unikon lupaa ammattitaitoista ja yksilöllistä palvelua arkeen sekä juhlaan. Tyylikkäästä verkkokaupasta löydät perinteisten hautalaitteiden lisäksi esimerkiksi äiti-lapsi kimput sekä yksittäiset ruusut. Flor Unikon tuoreimmat uutiset kukkamaailmasta pääset lukemaan Facebookista!

Kukkakauppa Flor Unikon monipuoliseen valikoimaan voit tutustua tästä:  https://flor-unikon.ekukka.fi/

 

Kukkakauppa Lumikello

Kukkakauppa Lumikello on perheyritys jonka myymälä sijaitsee Kalliossa. Lumikello järjestää myös kukkasidontakursseja, esimerkiksi polttariporukalle tai kukkakoruista kiinnostuneille. Perinteiset kukkasidontatyöt valmistuvat ammattitaidolla ja asiakkaan toiveita tarkasti kuunnellen. Verkkokaupasta löytyy valikoima kauniita kukkasidontatöitä ja esimerkiksi pieniä lahjaideoita joita voit lisätä kukkalähetyksen mukaan! Kukkakauppa Lumikello löytyy myös Facebookista.

Kurkista Lumikellon verkkokauppaan ja ihastu: https://lumikello.ekukka.fi/

 

Kukkakauppa Syväsen Kukka

Kukkakauppa Syväsen Kukka lupaa korkealuokkaista kukkapalvelua. Kukkasidonnat loihditaan ammattitaidolla arkeen sekä juhlaan. Juhlatilaisuuksien tilakoristelut syntyvät myös näissä osaavissa käsissä. Kukkasidonnat onnistuvat niin yksityishenkilöille kuin yrityksillekin. Kukkalähetys on mukava tapa muistaa lähimmäistä tai ystävää, tästä verkkokaupasta löydät varmasti mieleisen kukkakimpun tai kukka-asetelman. Syväsen Kukan tuoreimmat kukka-uutiset sekä kauniit kukkakuvat löydät myös Instagramista sekä Facebookista.

Syväsen Kukan verkkokauppaan voit tutustua tästä linkistä:  https://syvasenkukka.ekukka.fi/

 

Kukkakauppa Unioninkukka

Kukkakauppa Unioninkukka on persoonallinen kukkakauppa Unioninkadulla. Raikkaasti rakennettu verkkokauppa kutsuu kukkaostoksille, valikoimasta löytyy kukkasidontatöitä arkeen sekä juhlaan. Kattava valikoima kukkalähetys-kimppuja ja kukkalähetykseen voit liittää esimerkiksi kauniin kortin, suklaata tai pehmonallen! Perinteisten sidontatöiden lisäksi verkkokaupasta löytyy myös yksittäiset ruusut. Unioninkukka löytyy myös Facebookista sekä Instagramista.

Tutustu ja tilaa kukkalähetys Unioninkukasta: https://unioninkukka.ekukka.fi/

 

Kukkakauppa La Reine

Kukkakauppa La Reinestä löydät ammattitaitoiset ja iloiset floristit. La Reine toimii Helsingin Kruununhaassa, vahva osaaminen ja luovuus polveutuu jo kolmannessa sukupolvessa. Rautainen alan ammattilainen kuuntelee asiakkaan toiveet ja tekee niiden mukaan kauniit kukkasidontatyöt. La Reine palvelee niin yksityis- kuin yritysasiakkaitakin. La Reinen kuulumisia voit seurata Facebookista!

Kurkista La Reinen verkkokauppaan  ja tee mieleisesi kukkaostokset:  https://lareine.ekukka.fi/

 

Kukkakauppa Madonna

Kukkakauppa Madonna on alkuperäinen ja vanhin Kruunuhakalainen kukkakauppa. Madonna lupaa sitoa sinulle toiveidesi kimpun, joka kääntää varmasti kaikkien katseet! Madonnan taitava henkilökunta seuraa tiukasti uusimpien trendien perässä ja käyttää niitä luovasti sidontatöissään. Verkkokaupan tyylikkäästä valikoimasta on helppo valita mieleisensä kukkasidontatyö arkeen sekä juhlaan. Kukkakauppa Madonnan kukkaiset uutiset tavoitat Facebookista sekä Instagramista!

Kurkista mitä kivaa Madonnan verkkokaupasta löytyy: https://madonnankukat.ekukka.fi/

 

Kukkakauppa KukkaPiazza

KukkaPiazzasta saat kukkasidontaa todellisella ammattitaidolla. KukkaPiazzan verkkokaupasta löydät kukat jokaiseen lähtöön, kauniisti toteutetut hautalaitteet, hautakimput sekä seppeleet, iloiset kukkakimput kukkatervehdykseen sekä lahjakortti mahdollisuuden esimerkiksi syntymäpäiväsankarille. Millainen mahtaa olla KukkaPiazzan Bouquetti? Käy kurkistamassa verkkokauppaan ja tee ostoksesi muutamalla klikkauksella! KukkaPiazzan kuulumisia voit lukea Facebookista!

Kukkaostoksille KukkaPiazzan verkkokauppaan pääset tästä: https://kukkapiazza.ekukka.fi/

 

Kukkakauppa Kukka Meripihka

Kukka Meripihka on perinteinen kukkakauppa Pihlajamäen ostoskeskuksessa. Kukka Meripihkasta saat ammattitaidolla tehdyt sidontatyöt niin arkeen kuin juhlaankin. Kukkien, ruukkukukkien sekä sesonkikasvien lisäksi valikoimaan kuuluu lahja- ja sisustustavaroita. Verkkokauppa on tyylikäs ja selkeä, kukkaostokset on mukava ja helppo tehdä. Kukka Meripihkan kuulumiset voit lukea Facebookista!

Kukkaostoksille Kukka Meripihkan verkkokauppaan pääset tästä: https://kukkameripihka.ekukka.fi/

 

Kukkakauppa Kukka-Mökki Klaukkala Oy

Kukka-Mökki on iloinen ja palveleva kukkakauppa Klaukkalan keskustassa. Valikoimaan kuuluu aina tuoreet ja kauniit leikko- sekä ruukkukukat. Palveluihin kuuluu kaikki alan sidontapalvelut. Verkkokaupassa pääset valitsemaan useasta kauniista kukkasidontatyöstä mieleisesi. Lahjakortti on myös kiva idea vaikka ilahduttamaan syntymäpäiväsankaria! Kukka-Mökin kukkia sekä sidontatöitä pääset kurkistamaan Facebookissa sekä Instagramissa.

Tästä pääset kukkaostoksille Kukka-Mökin verkkokauppaan: https://kukkamokki.ekukka.fi/

 

Kukkakauppa Herttoniemen Kukka

Herttoniemen Kukka lupaa kaupungin kauneimmat sekä laadukkaimmat kukat. Herttoniemen Kukka ahkeroi aina ammattitaidolla, jotta Sinä saisit parhaimmat kukat sekä iloisen palvelun. Saman katon alta löytyy myös hautauspalvelu. Verkkokaupasta löydät todella kattavan valikoiman erilaisia surukukkia. Valikoimassa on myös iloisempiin juhliin tarjolla persoonallisia morsiuskimppuja sekä iloisia kukkalähetykseen soveltuvia kimppuja sekä asetelmia. Herttoniemen Kukka- ja Hautauspalvelu myös Facebookissa!

Herttoniemen Kukan verkkokauppaan pääset tästä: https://herttoniemenkukka.ekukka.fi/

 

Laajasalon Kukkakioski

Laajasalon Kukkakioskista saat kukkasidontatyöt, jotka on tehty ammattitaidolla. Tyylikkäästä verkkokaupasta löydät varmasti mieleisen kukkasidontatyön, niin arkeen kuin juhlaankin. Runsaiden kimppujen lisäksi saatavilla on myös yksittäisiä ruusuja. Perinteiset sidontatyöt valmistuu asiakkaiden toiveiden mukaisesti. Laajasalon Kukkakioskin uusimmat kukka-uutiset pääset lukemaan myös Facebookista!

Kurkista mitä kivaa löytyy tämän Kukkakioskin verkkokaupasta: https://laajasalonkukkakioski.ekukka.fi/

 

Kukkakauppa Potager

Kukkakauppa Potager on ihana kukkapuoti Helsingissä! Potager on kukka- ja puutarhakauppa, joka auttaa juhlien kukkakoristeiden valitsemisessa sekä arjen kukkahemmottelussa. Puutarhuri neuvoo ammattitaidolla, jonka avulla piha ja parveke tuovat iloa silmälle sekä lautaselle! Potagerin raikkaasta verkkokaupan kukkavalikoimasta löydät kukat niin iloon kun suruunkin. Kukkälähetys on helppo valita tästä valikoimasta! Lahjakortti on kiva vaihtoehto esimerkiksi syntymäpäiväsankarille. Potagerin Instagramista pääset seuraamaan kauniita kukkakuvia sekä Facebookista pääset lukemaan Potagerin tuoreimmat uutiset!

Kukkakauppa Potagerin verkkokauppaan kukkaostoksille pääset tästä: https://potagerhelsinki.ekukka.fi/

 

Kukkapalvelu Freesi

Kukkakauppa Freesillä on raikas ja trendikäs ote kukkasidonnassa. Freesiltä saat kokonaisvaltaisen kukka- ja somistuspalvelun, avun tapahtumien ja juhlatilaisuuksien toteutukseen sekä juhlatilan ja somisteiden vuokrauksen. Kukkasidonnat tehdään aina suurella sydämellä ja asiakkaan toiveiden mukaisesti. Freesin verkkokaupasta löytyy kattava valikoima kukkasidontatöitä erilaisiin juhlatilaisuuksiin, oli kyse sitten iloisista juhlista tai hautajaisista. Tutustu tähän ihastuttavaan kukkakauppaan lisää Facebookin sekä Instagramin puolella!

Kurkista mitä ihanaa löytyy Kukkapalvelu Freesin verkkokaupasta: https://freesi.ekukka.fi/

 

Kukkakauppa Päivikin Kukka

Päivikin kukka on täyden palvelun kukkakauppa Nummelassa. Verkkokaupasta löydät kukkasidontatyöt niin arkeen kuin juhlaankin, kauniit kimput ja kukka-asetelmat toteutetaan ammattitaidolla ja asiakkaan toiveita tarkasti kuunnellen. Verkkokaupasta voit valita kukkatervehdykseen myös esimerkiksi viherkasvin! Laajasta hautajaiskukkavalikoimasta on helppo valita mieleisensä. Lahjakortti on kiva vaihtoehto syntymäpäiväsankarille, joka pitää kukista! Päivikin Kukan tuoreimmat kukka-uutiset pääset lukemaan myös Facebookista.

Kurkista, mitä ihanaa löytyy Päivikin Kukan verkkokaupasta: https://paivikinkukka.ekukka.fi/

 

Kukkakauppa Verso

Kukkakauppa Verso sijaitsee kauppakeskus Itiksessä. Täältä voit tilata sekä hakea ammattitaidolla valmistetut kukkasidontatyöt elämän eri tilanteisiin, iloisiin juhliin sekä surujuhliin. Kukkasidontatöiden lisäksi Versosta saat viherkasveja sekä kauden kukkia. Tyylikkäästä verkkokaupasta löydät valikoiman, josta on helppo valita kukat oikeaan tilaisuuteen. Kukkakauppa Verson kuulumisia voit lukea myös Facebookista!

Kurkkaa mitä ihanaa löytyy Kukkakauppa Verson verkkokaupasta: https://kukkakauppaverso.ekukka.fi/

 

Kukkakauppa Kukka-Mia Oy

Kukkakauppa Kukka-Mia on iloinen kukkakauppa! Kukka-Miasta saat taidolla tehdyt sidontatyöt arkeen sekä juhlaan, ystävälle sekä itselle. Verkkokaupasta löytyy laaja valikoima persoonallisia töitä, kukkien lisäksi saatavilla on hyvä valikoima erilaisia ruukkuja! Myös erilaisia kausikasveja on valikoimassa. Kukka-Mian Facebookista voit lukea kuulumisia ja uusimpia kukka-uutisia.

Klikkaa Kukka-Mian verkkokauppaan kukkaostoksille: https://kukka-mia.ekukka.fi

 

Rekolan Kukkatalo

Rekolan Kukkatalo on täyden palvelun kukkakauppa. Floristit palvelevat rautaisella ammattitaidolla sekä inhimillisellä asenteella. Tyylikkäästä ja raikkaasta verkkokaupasta löytyy laaja valikoima perinteisiä ja kauniisti toteutettuja kukkasidontatöitä, viherkasveja, yksittäisiä kukkia sekä useita kortti-vaihtoehtoja. Rekolan Kukkatalo kertoo myös tuoreimmat kukka-uutiset Facebookissa!

Klikkaa Rekolan Kukkatalon verkkokauppaan tästä: https://rekolankukkatalo.ekukka.fi/

eKukka.fi – kukkia kukkaystäville!

 

eKukka.fi on Suomen laajin verkkokauppaverkosto. Voit tilata kukat kätevästi netistä noutotilauksena tai kukkalähetyksenä! Verkkokaupasta tilaaminen on helppoa, ota hyvä asento sohvallasi, etsi mieleisesi kukkakauppa hakupalvelustamme, valitse sen jälkeen haluamasi tuotteet ja maksa ne verkkokaupassa! Kukkakauppiaiden verkkokaupoista löydät laajan valikoiman erilaisia sidontatöitä elämän eri tilanteisiin. Muista myös kukkien ystäviä kauniilla kukkalähetyksellä! Tutustu kauppoihin sivulla eKukka.fi!