Kukkakauppa Helsinki

Kukkalähetys Helsingistä

 

Helsingistä ja Helsingin lähiseudulta löytyy useita kukkakauppoja, joista on helppo valita omaan tyyliin sopiva kukkakauppa. Jokaisella Helsingissä tai Helsingin lähiseudulla sijaitsevalla kukkakaupalla on tyylikäs ja persoonallinen valikoima erilaisia kukkasidontatöitä, arkeen sekä juhlaan.  Kukkalähetyksen valitseminen käy vaivatta, valitse Helsingin tai Helsingin lähiseudulla sijaitsevista kukkakaupoista omaan tyyliin sopiva kukkakauppa ja muutamalla klikkauksella ostoksesi on valmis. Kukkasidontatöiden lisäksi saatavilla on myös muita palveluja sekä tuotteita, esimerkiksi lahja- ja sisustustavaroita.  Löydä omaan tyyliisi sopiva kukkakauppa Helsingistä tai Helsingin lähiseudulta tämän listan avulla!  Suoraa linkkiä klikkaamalla pääset valitsemasi kukkakaupan verkkokauppaan kukkaostoksille. eKukka.fi verkkokaupoista pääset ostamaan aina suoraan kaupan omasta valikoimasta, tämä varmistaa sen, että tiedät mitä tilaat ja keneltä. eKukan verkkokauppoja ja noutopisteitä on Suomessa jo melkein 500, kukkatoimittajia siis lähes kaikkialla Suomessa! Pienellä osalla kukkakaupoista on käytössään myös kukkavälitysjärjestelmiä, Interflora, Teleflora tai Dataflora. Kukkavälitysjärjestelmissä on välityspalkkio, joka vaihtelee eri palveluntarjoajien mukaan.

KUKKAKAUPAT HELSINKI JA HELSINGIN SEUTU

 

Kukkakauppa Rauta-Kukka

Kukkakauppa Rauta-Kukka palvelee asiakkaitaan Helsingin rautatieasemalla. Rauta-Kukka lupaa tuoreet kukat ystävällisen palvelun kera. Ammattitaidolla tehdyt kukkasidontatyöt elämän jokaiseen tilaisuuteen, iloon sekä suruun. Perinteisten sidontatöiden lisäksi saatavilla on myös ruukkukukkia sekä sesonkikasveja. Rauta-Kukka on myös palveleva lahjatavaraliike. Rautakukan kukka-uutiset ja kauniit kukkakuvat tavoitat myös Facebookista sekä Instagramista!

Klikkaa Rauta-Kukan verkkokauppaan kukkaostoksille: https://rauta-kukka.ekukka.fi/

 

Kaivokukka

Kamppi, Asematunneli, Kaari, Sello, Iso Omena, Dixi, Mall of Tripla

Kaivokukan eKukka-kauppiaat tavoitat Kauppakeskus Kampista, Asematunnelista, Kauppakeskus Kaaresta, Kauppakeskus Sellosta, Kauppakeskus Isosta Omenasta, Liikekeskus Dixistä sekä Mall of Triplasta.  Kaivokukan vanhin toimipiste sijaistee asematunnelissa, Forumkäytävän alkupäässä. Kaivokukan kukkakaupat toimittavat kukkia Helsingissä sekä Helsingin lähialueilla. Myymälöissä on monipuolinen valikoima leikkokukkia, ruukkukukkia sekä valmiita kimppuja! Tilaustyöt tehdään aina tarkasti asiakkaan toiveita kuunnellen ja ammattitaidolla toteuttaen. Verkkokaupoista löydät tyylikkäät valikoimat kukkasidontatöitä, joista on helppo valita mieleisensä. Kaivokukan kukkakauppoja voit seurata myös Instagramissa sekä Facebookissa.

Kaivokukka Kampin verkkokauppaan pääset tästä: https://kaivokukkakamppi.ekukka.fi/

Kaivokukka Asematunnelin verkkokaupan valikoima löytyy täältä: https://kaivokukkaasematunneli.ekukka.fi/

Kaivokukka Kaaren verkkokaupan kukkavalikoimaan pääset tästä: https://kaivokukkakaari.ekukka.fi/

Kaivokukka Sellon verkkokauppaan kukkaostoksille tästä: https://kaivokukkasello.ekukka.fi/

Kaivokukka Ison Omenan verkkokauppaan ostoksille tämän kautta: https://kaivokukkaisoomena.ekukka.fi/

Kaivokukka Dixin verkkokauppaan pääset tästä: https://kaivokukkadixi.ekukka.fi/

Kaivokukka Triplan sivuille kukkaostoksille pääset tästä: https://kaivokukkatripla.ekukka.fi/

 

Kukkakauppa Ch. Barck

Kukkakauppa Ch. Barck on perinteikäs helsinkiläinen kukkakauppa. Perinteisten kukkasidontatöiden lisäksi myös vaativammatkin sidontatyöt onnistuvat ammattitaitoisissa käsissä. Koristelut loihditaan niin pieniin kuin suuriinkin juhliin. Verkkokaupan valikoima on kattava, sieltä on helppo valita juhlaan kuin juhlaan sopiva kukkasidontatyö. Ch. Barckin töihin voit tutustua myös Facebookissa.

Klikkaa Ch. Barckin verkkokauppaan kukkaostoksille: https://chbarck.ekukka.fi/

 

Kukkaliike&Tilaussitomo Floramore

Floramoren kädenjälki kukkasidontatöissä on persoonallinen, verkkokaupasta voit ihastella sekä tilata kauniita sidontatöitä arkeen sekä juhlaan. Floramoren kautta saat kukat myös yrityksellesi tai pääset kokeilemaan kädentaitojasi kukkakurssilla. Floramore lupaa uniikit kukkasidonnat juuri sinulle, tarkasti toiveesi kuunnellen. Kukkakuvia ja uutisia voit seurata niin Facebookista kuin Instagramin puoleltakin!

Floramoren verkkokauppaan pääset ostoksille tästä: https://floramore.ekukka.fi/

 

Kukkakauppa Unioninkukka

Kukkakauppa Unioninkukka on persoonallinen kukkakauppa Unioninkadulla. Raikkaasti rakennettu verkkokauppa kutsuu kukkaostoksille, valikoimasta löytyy kukkasidontatöitä arkeen sekä juhlaan. Kattava valikoima kukkalähetys-kimppuja ja kukkalähetykseen voit liittää esimerkiksi kauniin kortin, suklaata tai pehmonallen! Perinteisten sidontatöiden lisäksi verkkokaupasta löytyy myös yksittäiset ruusut. Unioninkukka löytyy myös Facebookista sekä Instagramista.

Tutustu ja tilaa kukkalähetys Unioninkukasta: https://unioninkukka.ekukka.fi/

 

Kukkakauppa Cawell

Kukkakauppa Cawell loihtii toivomasi kukkakimpun tai kukka-asetelman suurella sydämellä ja ammattitaidolla. Tästä kukkakaupasta löydät kukkia kotiin tai kylään, iloon tai lohdutukseksi. Perinteisen kukkasidonnan ohella onnistuu myös esimerkiksi näyttävä pullokoriste syntymäpäiväsankarille. Saman katon alta löytyy myös lahja- ja sisustustavaroita. Tyylikäs verkkokauppa on kurkistamisen arvoinen. Cawell löytyy myös Facebookista sekä Instagramista!

Kukkakauppa Cawellin verkkokauppaan pääset tästä: https://cawell.ekukka.fi/

 

Kukkakauppa La Reine 

Kukkakauppa La Reinestä löydät ammattitaitoiset ja iloiset floristit. La Reine toimii Helsingin Kruununhaassa, vahva osaaminen ja luovuus polveutuu jo kolmannessa sukupolvessa. Rautainen alan ammattilainen kuuntelee asiakkaan toiveet ja tekee niiden mukaan kauniit kukkasidontatyöt. La Reine palvelee niin yksityis- kuin yritysasiakkaitakin. La Reinen kuulumisia voit seurata Facebookista!

Kurkista La Reinen verkkokauppaan  ja tee mieleisesi kukkaostokset:  https://lareine.ekukka.fi/

 

Kukkakauppa Madonna

Kukkakauppa Madonna on alkuperäinen ja vanhin Kruunuhakalainen kukkakauppa. Madonna lupaa sitoa sinulle toiveidesi kimpun, joka kääntää varmasti kaikkien katseet! Madonnan taitava henkilökunta seuraa tiukasti uusimpien trendien perässä ja käyttää niitä luovasti sidontatöissään. Verkkokaupan tyylikkäästä valikoimasta on helppo valita mieleisensä kukkasidontatyö arkeen sekä juhlaan. Kukkakauppa Madonnan kukkaiset uutiset tavoitat Facebookista sekä Instagramista!

Kurkista mitä kivaa Madonnan verkkokaupasta löytyy: https://madonnankukat.ekukka.fi/

 

Kukkakauppa Floranna

Kukkakauppa Florannan valttina on vahva sidontataito, palveluhenkisyys, korkealaatuiset kukat sekä idearikkaus. Florannan kukkasidontatöiden lisäksi palveluihin kuuluu viherpalvelut. Florannan kauniit kukkakuvat löydät Instagramista sekä Facebookista! Verkkokaupassa on hyvä valikoima persoonallisia kukkasidontatöitä, joista on helppo valita mieleisensä kukkakimppu tai kukka-asetelma. Kukat tehdään ammattitaidolla, arkeen sekä juhlaan!

Florannan verkkokauppaan voi tutustua tästä linkistä: https://floranna.ekukka.fi/

 

Kukkakauppa Lumikello

Kukkakauppa Lumikello on perheyritys jonka myymälä sijaitsee Kalliossa. Lumikello järjestää myös kukkasidontakursseja, esimerkiksi polttariporukalle tai kukkakoruista kiinnostuneille. Perinteiset kukkasidontatyöt valmistuvat ammattitaidolla ja asiakkaan toiveita tarkasti kuunnellen. Verkkokaupasta löytyy valikoima kauniita kukkasidontatöitä ja esimerkiksi pieniä lahjaideoita joita voit lisätä kukkalähetyksen mukaan! Kukkakauppa Lumikello löytyy myös Facebookista.

Kurkista Lumikellon verkkokauppaan ja ihastu: https://lumikello.ekukka.fi/

 

Kukkakauppa Syväsen Kukka

Kukkakauppa Syväsen Kukka lupaa korkealuokkaista kukkapalvelua. Kukkasidonnat loihditaan ammattitaidolla arkeen sekä juhlaan. Juhlatilaisuuksien tilakoristelut syntyvät myös näissä osaavissa käsissä. Kukkasidonnat onnistuvat niin yksityishenkilöille kuin yrityksillekin. Kukkalähetys on mukava tapa muistaa lähimmäistä tai ystävää, tästä verkkokaupasta löydät varmasti mieleisen kukkakimpun tai kukka-asetelman. Syväsen Kukan tuoreimmat kukka-uutiset sekä kauniit kukkakuvat löydät myös Instagramista sekä Facebookista.

Syväsen Kukan verkkokauppaan voit tutustua tästä linkistä:  https://syvasenkukka.ekukka.fi/

 

Kukkakauppa Flor Unikon

Flor Unikon kukkakauppa tunnetaan myös nimellä Godetia. Flor Unikon on jatkuvasti uusiutuva kukkakauppa, liikkeen kodikas ja satumainen tunnelma tuoreine kukkineen toivottaa asiakkaan tervetulleeksi. Flor Unikon lupaa ammattitaitoista ja yksilöllistä palvelua arkeen sekä juhlaan. Tyylikkäästä verkkokaupasta löydät perinteisten hautalaitteiden lisäksi esimerkiksi äiti-lapsi kimput sekä yksittäiset ruusut. Flor Unikon tuoreimmat uutiset kukkamaailmasta pääset lukemaan Facebookista!

Kukkakauppa Flor Unikon monipuoliseen valikoimaan voit tutustua tästä:  https://flor-unikon.ekukka.fi/

 

Kukkakauppa Helmi Kukka ja lahjatavaraputiikki

Kukkakauppa Helmi Kukka tarjoaa kukkien lisäksi myös laajan valikoiman erilaisia lahja- ja sisustustavaroita. Verkkokaupasta löydät kukkasidontatyöt niin arkeen kuin juhlaankin. Iloiset kukkalähetykset on helppo lähettää Helmi Kukan verkkokaupan kautta, voit myös ostaa valikoimasta surujuhliin sopivan hautalaitteen tai osanottokimpun. Raikas ja tyylikäs verkkokauppa on kurkistamisen arvoinen. Helmi Kukka päivittää myös kuulumisiaan Facebookin puolella!

Helmi Kukan kukkaverkkokauppaan voit tutustua tästä: https://helmikukkaputiikki.ekukka.fi/

 

Kukkakauppa Azalea

Kukkakauppa Azalea välittää tunteesi kukkasin. Rautaisen ammattilaisen käsissä tuoreista kukista tehdään kauniit kukkasidontatyöt, asiakkaan toiveiden mukaan. Verkkokaupassa on laaja valikoima erilaisia sidontatöitä, perinteiset hautalaitteet ja kukkakimput sekä pienet lahjaideat jotka voit liittää kukkalähetykseesi! Saatavilla on myös lahjakortti, esimerkiksi syntymäpäivälahjaksi. 

Kurkista mitä kivaa löytyy Kukkakauppa Azalean verkkokaupasta: https://azaleakukkakauppa.ekukka.fi/

 

Kukkakauppa FinnFlorist

FinnFlorist on suomalainen perheyritys joka tarjoaa kukkien lisäksi myös sidontakursseja. Valikoimasta löytyy perinteisten sidontatöiden lisäksi myös esimerkiksi ruukkukukkia sekä viherkasveja. Verkkokauppa on tyylikäs, valikoimasta on helppo valita mieleisensä tuote joko itselle tai ystävälle. Valikoimasta löytyy myös esimerkiksi kauniit kynttiläasetelmat sekä persoonalliset morsiuskimput. FinnFlorist löytyy myös Facebookista.

Kukkakauppa FinnFloristin verkkokauppaan pääset tästä: https://finnflorist.ekukka.fi/

 

Etelärannan Kukka Studio

Persoonallinen Etelärannan Kukka Studio loihtii kukkasidontatyöt ammattitaidolla, asiakkaan toiveita tarkasti kuunnellen. Kauniiden ja perinteisten kukkasidontatöiden lisäksi palveluihin kuuluu esimerkiksi tilakoristelut, istutukset ja kasvihuolto sekä kurssien pitäminen. Verkkokaupasta löydät kauneimmat kukat kaikenlaisiin tilanteisiin, iloisiin sekä surullisiin. Tyylikäs valikoima takaa mieleisen kukkakimpun tai kukka-asetelman löytymisen. Ihanat kukkaterveiset löydät Etelärannan Kukka Studion Facebookista!

Kurkista mitä löytyy Kukka Studion verkkokaupan valikoimasta: https://etelarannankukka.ekukka.fi/

 

Puutarhakeskus Sofianlehto

Puutarhakeskus Sofianlehto tarjoaa kukkasidonnan lisäksi myös laajan valikoiman erilaisia perennoja, puita ja pensaita. Facebookista voit seurata tuoreimpia kukka-uutisia ja kuulumisia Sofialehdon päivityksistä. Sofialehdon verkkokaupasta löydät hyvän valikoiman kauniita sidontatöitä, joista on helppo valita mieleisensä ja juhlaan sopivan kukkakimpun tai kukka-asetelman. Kukkasidonnat toteutetaan ammattitaidolla, niin arkeen kuin juhlaankin. 

Puutarhakeskus Sofialehdon verkkokauppaan pääset tästä: https://sofianlehto.ekukka.fi/

 

Kukkakauppa Sakura

Kukkakauppa Sakura on Munkkivuoren kukkakauppa, jonka verkkokaupasta pääset kätevästi tilaamaan erilaisia sidontatöitä arkeen sekä juhlaan. Verkkokaupan valikoimasta löytyy surujuhliin surulaite, surukimppu tai kaunis seppele. Erilaiset kimput sekä asetelmat kukkalähetyksiin sekä napanuorakimppu, jonka voit lähettää onnittelukimpuksi uuden perheenlisäyksen johdosta. Kukkakauppa Sakuran verkkokauppa on kurkistamisen arvoinen!

Täältä pääset kukkaostoksille Kukkakauppa Sakuran verkkokauppaan: https://kukkakauppasakura.ekukka.fi/

 

Herttoniemen Kukka- ja Hautauspalvelu

Herttoniemen Kukka lupaa kaupungin kauneimmat sekä laadukkaimmat kukat. Herttoniemen Kukka ahkeroi aina ammattitaidolla, jotta Sinä saisit parhaimmat kukat sekä iloisen palvelun. Saman katon alta löytyy myös hautauspalvelu. Verkkokaupasta löydät todella kattavan valikoiman erilaisia surukukkia. Valikoimassa on myös iloisempiin juhliin tarjolla persoonallisia morsiuskimppuja sekä iloisia kukkalähetykseen soveltuvia kimppuja sekä asetelmia. Herttoniemen Kukka- ja Hautauspalvelu myös Facebookissa!

Herttoniemen Kukan verkkokauppaan pääset tästä: https://herttoniemenkukka.ekukka.fi/

 

Laajasalon Kukkakioski

Laajasalon Kukkakioskista saat kukkasidontatyöt, jotka on tehty ammattitaidolla. Tyylikkäästä verkkokaupasta löydät varmasti mieleisen kukkasidontatyön, niin arkeen kuin juhlaankin. Runsaiden kimppujen lisäksi saatavilla on myös yksittäisiä ruusuja. Perinteiset sidontatyöt valmistuu asiakkaiden toiveiden mukaisesti. Laajasalon Kukkakioskin uusimmat kukka-uutiset pääset lukemaan myös Facebookista!

Kurkista mitä kivaa löytyy tämän Kukkakioskin verkkokaupasta: https://laajasalonkukkakioski.ekukka.fi/

 

PuutarhaNikkarit

Herttoniemi, Espoonlahti

PuutarhaNikkarit on kukka-alan ammattilainen, niin kukkasidonnassa kuin puutarhankin puolella. PuutarhaNikkareiden uutisia ja kukkaisia päivityksiä pystyt seuraamaan heidän nettisivuillaan, Facebookissa ja Instagramissa! Verkkokauppa on kuin pieni pala paratiisia, laajasta valikoimasta on helppo valita oikeanlaiset kukat oikeanlaiseen tilaisuuteen, oli kyse sitten iloisista tai surullisista juhlista. Kukkasidonta toteutetaan ammattitaidolla ja asiakkaan toiveita tarkasti kuunnellen. 

Kurkista mitä ihanaa löytyy PuutarhaNikkareiden Herttoniemen verkkokaupasta: https://puutarhanikkarit.helsinki.ekukka.fi/

Klikkaa PuutarhaNikkarit Espoonlahti verkkokauppaan tästä: https://puutarhanikkarit.espoo.ekukka.fi/

 

Kukkakauppa Potager

Kukkakauppa Potager on ihana kukkapuoti Helsingissä! Potager on kukka- ja puutarhakauppa, joka auttaa juhlien kukkakoristeiden valitsemisessa sekä arjen kukkahemmottelussa. Puutarhuri neuvoo ammattitaidolla, jonka avulla piha ja parveke tuovat iloa silmälle sekä lautaselle! Potagerin raikkaasta verkkokaupan kukkavalikoimasta löydät kukat niin iloon kun suruunkin. Kukkälähetys on helppo valita tästä valikoimasta! Lahjakortti on kiva vaihtoehto esimerkiksi syntymäpäiväsankarille. Potagerin Instagramista pääset seuraamaan kauniita kukkakuvia sekä Facebookista pääset lukemaan Potagerin tuoreimmat uutiset!

Kukkakauppa Potagerin verkkokauppaan kukkaostoksille pääset tästä: https://potagerhelsinki.ekukka.fi/

 

Pakilan Kukkatalo

Pakilan Kukkatalosta saat ammattitaidolla tehdyt kukkatyöt toiveidesi mukaan. Pakilan Kukkatalo sijaitsee Länsi-Pakilassa. Kukkakaupasta saat leikkokukat, ruukkukukat, sidontatyöt sekä pihakasvit. Pirteästä verkkokaupan valikoimasta pääset valitsemaan mieleisesi kukat arkeen sekä juhlaan. Kukkasidontatyöt perinteisesti niin iloisiin kuin surullisiinkin juhliin. Pakilan Kukkatalon uusimmat kukka-uutiset ja kuvat löytyvät Instagramista sekä Facebookista!

Pakilan Kukkatalon verkkokauppaan kukkashoppailulle pääset tästä: https://pakilankukkatalo.ekukka.fi/

 

Kukkakauppa Kukka Meripihka

Kukka Meripihka on perinteinen kukkakauppa Pihlajamäen ostoskeskuksessa. Kukka Meripihkasta saat ammattitaidolla tehdyt sidontatyöt niin arkeen kuin juhlaankin. Kukkien, ruukkukukkien sekä sesonkikasvien lisäksi valikoimaan kuuluu lahja- ja sisustustavaroita. Verkkokauppa on tyylikäs ja selkeä, kukkaostokset on mukava ja helppo tehdä. Kukka Meripihkan kuulumiset voit lukea Facebookista!

Kukkaostoksille Kukka Meripihkan verkkokauppaan pääset tästä: https://kukkameripihka.ekukka.fi/

 

Kukkatalo Maritta

Kukkatalo Maritta on palveleva kukka- ja puutarhakauppa Espoon Suvikummussa. Kukkatalo Maritta kehuu leikkokukkavalikoimaansa pääkaupunkiseudun parhaimpiin kuuluvaksi,  lisäksi valikoimasta löytyy ruukkukukkia ja viherkasveja. Valttikorttina Marittalla on korkealaatuinen kukkasidonta ja hyvä palvelu. Verkkokaupasta on helppo valita mieleisensä kukkalähetys, kukkalähetykeen voi liittää esimerkiksi suklaata tai kortin. Kukkatalo Marittan kuulumiset voit lukea Facebookista!

Kukkatalo Marittan verkkokauppaan pääset tästä: https://kukkatalomaritta.ekukka.fi/

 

Kukkakauppa Leppävaaran Kukka

Leppävaaran Kukka on ilolla ja ammattitaidolla palveleva kukkakauppa! Leppävaaran Kukasta saat kauneimmat leikkokukat sekä kukka-asetelmat kotiin ja yrityksille. Kukkasidonta tehdään ammattitaidolla elämän eri tilaisuuksiin, oli kyse sitten iloisesta tapahtumasta tai surujuhlasta. Leppävaaran Kukan kautta on mahdollista tilata Kukkaserenadi! Kukkainen laulutervehdys Kukkaserenadin laulavien miesten toimittamana, kuinka ihana idea yllättämiseen! Verkkokauppa on kurkistamisen arvoinen. Tuoreimmat uutiset kukkamaailmasta pääset lukemaan Leppävaaran Kukan Facebookista!

Tästä pääset kukkaostoksille Leppävaaran Kukan verkkokauppaan: https://leppavaarankukka.ekukka.fi/

 

Kukkakauppa Verso

Kukkakauppa Verso sijaitsee kauppakeskus Itiksessä. Täältä voit tilata sekä hakea ammattitaidolla valmistetut kukkasidontatyöt elämän eri tilanteisiin, iloisiin juhliin sekä surujuhliin. Kukkasidontatöiden lisäksi Versosta saat viherkasveja sekä kauden kukkia. Tyylikkäästä verkkokaupasta löydät valikoiman, josta on helppo valita kukat oikeaan tilaisuuteen. Kukkakauppa Verson kuulumisia voit lukea myös Facebookista!

Kurkkaa mitä ihanaa löytyy Kukkakauppa Verson verkkokaupasta: https://kukkakauppaverso.ekukka.fi/

 

Kukkakauppa MyyrKukka

MyyrKukka sijaitsee Myyrmannin ostoskeskuksessa. MyyrKukasta saat ammattitaitoista ja iloista palvelua, kukat sidotaan asiakkaan toiveiden mukaisesti. Verkkokaupassa on persoonallinen valikoima erilaisia sidontatöitä, kauniita hääkimppuja sekä kukkalähetykseen sopivia runsaita kukkakimppuja. Hautakimput ovat näyttäviä ja hautalaitteissakin on valinnanvaraa. MyyrKukan töihin ja kukkakuviin voit tutustua Facebookissa sekä Instagramissa!

Kukkakauppa MyyrKukan verkkokauppaan kukkaostoksille pääset tästä: https://myyrkukka.ekukka.fi/

 

Kukkakauppa Sitomo

Kukkakauppa Sitomon löydät Kauppakeskus Isosta Omenasta. Sitomo pitää tärkeimpänä tuotteenaan leikkokukkia, joita heiltä löytyy todella runsas valikoima. Valikoimasta löytyy trendikkäitä viherkasveja sekä erilaisia oksia tuoreina ja kuivattuina. Sesongin mukaan valikoimassa on myös ulkokukkia. Kukkien lisäksi tarjolla on trendikkäitä maljakoita ja ruukkuja. Sitomon ammattitaitoiset floristit antavat työlleen ja kukilleen laatutakuun, luotettavuutta ja rehellisyyttä vaalitaan tässä kukkakaupassa. Kaunis ja persoonallinen verkkokauppa on todellakin kurkistamisen arvoinen! Sitomon kuulumisia voit nähdä Instagramissa sekä Facebookissa!

Kukkaostoksille Sitomon verkkokauppaan pääset tästä: https://sitomo.ekukka.fi/

 

Kukkakauppa Raparperin Alla

Kukkakauppa Raparperin Alla tarjoaa kaikkea kivaa ja kaunista! Perinteisten kukkasidontatöiden lisäksi valikoimaan kuuluu lahja- ja sisustustavaroita sekä kukkia puutarhaan. Verkkokaupasta löytyy laaja kattaus kauniita sidontatöitä, joista on helppo valita mieleisensä. Kukkasidonnat onnistuu niin arkeen kuin juhlaankin, oli kyse sitten iloisesta tai surullisesta juhlasta. Kukkakauppa Raparperin Alla löytyy myös Facebookista sekä Instagramista!

Tästä pääset kukkaostoksille Raparperin Alla verkkokauppaan:  https://raparperinalla.ekukka.fi/

 

Kukkakauppa Tulikukka

Kukkakauppa Tulikukka palvelee ilolla sekä ammattitaidolla. Tulikukka on Vantaan Myyrmäessä jo pitkään toiminut kukkakauppa. Kukkapalvelut on saatavilla niin yksityishenkilöille kuin yrityksillekin. Verkkokaupasta löydät hautajaiskukat, yksittäiset kukat sekä kauniit kimput iloisiin kukkalähetyksiin! Kukkakauppa Tulikukan tuoreimmat kukka-uutiset voit nähdä Facebookista.

Kukkakauppa Tulikukan verkkokauppaan pääset tästä: https://tulikukka.ekukka.fi/

 

Martinlaakson Kukka-Aitta Oy

Martinlaakson Kukka-Aitasta saat ammattitaitoista kukkasidontaa iloon sekä suruun. Raikas verkkokauppa avaa eteesi runsaan valikoiman erilaisia kukkakimppuja sekä kukka-asetelmia. Perinteisten sidontatöiden lisäksi verkkokaupasta voit tilata vaikka yksittäisen ruusun. Kun etsit kauniita ja ammattitaidolla tehtyjä kukkakimppuja tai -asetelmia, Martinlaakson Kukka-Aitasta löydät ne varmasti!

Martinlaakson Kukka-Aitan verkkokauppaan pääset tästä: https://martinlaaksonkukka-aitta.ekukka.fi/

 

Kukkakauppa KukkaPiazza

KukkaPiazzasta saat kukkasidontaa todellisella ammattitaidolla. KukkaPiazzan verkkokaupasta löydät kukat jokaiseen lähtöön, kauniisti toteutetut hautalaitteet, hautakimput sekä seppeleet, iloiset kukkakimput kukkatervehdykseen sekä lahjakortti mahdollisuuden esimerkiksi syntymäpäiväsankarille. Millainen mahtaa olla KukkaPiazzan Bouquetti? Käy kurkistamassa verkkokauppaan ja tee ostoksesi muutamalla klikkauksella! KukkaPiazzan kuulumisia voit lukea Facebookista!

Kukkaostoksille KukkaPiazzan verkkokauppaan pääset tästä: https://kukkapiazza.ekukka.fi/

 

Jorvin Kukka ja Lahja

Jorvin Kukka ja Lahja palvelee Sinua Jorvin sairaalan pääaulassa. Kun haluat ilahduttaa toista tai itseäsi kukilla, Jorvin Kukka ja Lahja tekee kukkakimput sekä kukka-asetelmat kokemuksella ja ammattitaidolla. Verkkokaupasta löytyy hyvä valikoimat erilaisia sidontatöitä ja lisäksi myös kauniita kausikukkia. Kukkalähetykseen on helppo klikata lisäksi kortti tai suklaata. Jorvin Kukka ja Lahja löytyy myös Facebookista!

Klikkaa Jorvin Kukka ja Lahja verkkokauppaan ostoksille: https://jorvinkukkajalahja.ekukka.fi/

 

Kukkakauppa Kullannuppu

Kukkakauppa Kullannupusta saat kauniit kukat arkeen sekä juhlaan, ystävälle sekä itselle! Kukkasidontatyöt toteutetaan suurella sydämellä ja ammattitaidolla. Perinteisten sidontatöiden lisäksi verkkokaupasta löytyy esimerkiksi kausikukka-istutus sekä hääkukka lahjakortti! Kukkalähetys on helppoa tehdä, muutamalla klikkauksella saat kauniit kukat lähetettyä ystävällesi tai rakkaimmallesi. Kullannupun sidontataitoihin sekä uutisiin voit tutustua Facebookissa sekä Instagramissa.

Klikkaa Kullannupun verkkokauppaan tästä: https://kullannuppu.ekukka.fi/

 

Kukkakauppa Soukan Sydän

Kukkakauppa Soukan Sydän toteuttaa kukkapalvelunsa laadulla ja ammattitaidolla. Heiltä löydät kattavan valikoiman leikkokukkia sekä ruukkukukkia. Saatavilla on myös lahja- ja sisustustavaroita. Verkkokauppa on täynnä persoonallisia sidontatöitä, joista voit valita mieleisesi kukkakimpun tai kukka-asetelman juhlaan kuin juhlaan! Runsas valikoima hautajaiskukkia takaa kauniin ja omanlaisen sidontatyön löytymisen. Kukkakauppa Soukan Sydän löytyy myös Facebookista sekä Instagramista!

Kurkista mitä ihanaa löytyy Soukan Sydämen verkkokaupasta: https://soukansydan.ekukka.fi/

 

Kukkakaari

Helsinki, Espoo

Kukkakaaren eKukka-verkkokauppiaat löytyvät Helsingistä ja Espoosta, kummastakin saat kukkatoimitukset Helsinkiin sekä Helsingin lähialueille. Kukkakaari on energinen, täyden palvelun kukkakauppa. Myymälät tarjoavat laadukkaat ja näyttävät sidonnat sekä leikkokukat. Valikoimaan kuuluu myös kukkivia ruukkukukkia sekä viherkasveja. Tyylikkäästä verkkokaupasta on helppo valita mieleisensä kukkasidontatyö. Kukkakaaren kuulumisia voit kurkistaa Facebookista sekä Instagramista!

Kukkakaaren ihaniin kukkasidontatöihin voit tutustua verkkokaupan kautta tästä: https://kukkakaari.ekukka.fi/

 

Puutarhamyymälä Överby Trädgårdsbutik

Puutarhamyymälä Överby Trädgårdsbutik on on kauppa mistä löydät sitä pientä extraa ja edulliseen hintaan. Persoonalliset sidontatyöt arkeen sekä juhlaan, iloon ja suruun löydät heidän verkkokaupastaan. Puutarhamyymälän nimikin sen jo paljastaa, että tästä kukkakaupasta saat myös puutarhasi kasvit edullisesti. Seuraa mielenkiintoisia kukka-uutisia ja kukkamaailman kuvia heidän Facebook sivuiltaan!

Överby Trädgårdsbutikin verkkokauppaan kukkaostoksille pääset tästä: https://overby.ekukka.fi/

 

Kukkakauppa Kukka-Mia Oy

Kukkakauppa Kukka-Mia on iloinen kukkakauppa! Kukka-Miasta saat taidolla tehdyt sidontatyöt arkeen sekä juhlaan, ystävälle sekä itselle. Verkkokaupasta löytyy laaja valikoima persoonallisia töitä, kukkien lisäksi saatavilla on hyvä valikoima erilaisia ruukkuja! Myös erilaisia kausikasveja on valikoimassa. Kukka-Mian Facebookista voit lukea kuulumisia ja uusimpia kukka-uutisia.

Klikkaa Kukka-Mian verkkokauppaan kukkaostoksille: https://kukka-mia.ekukka.fi

 

Kukkakauppa KruunuKukka Tmi

KruunuKukasta saat kauniit kasvit ja kukat arkeen sekä juhlaan. Valikoimasta löytyy kasveja niin sisä- kuin ulkotiloihinkin. Laaja tuotevalikoima tarjoaa monia eri vaihtoehtoja. Ammattitaitoiset myyjät kuuntelevat asiakkaiden toiveet tarkasti. Verkkokaupasta löytyy kauniit kimput ja asetelmat kukkalähetykseen, sekä kukkasidonnat iloon ja suruun. KruunuKukka kertoo kuulumisiaan Facebookin puolella, käy kurkistamassa!

KruunuKukan verkkokauppaan kukkaostoksille pääset tästä: https://kruunukukka.ekukka.fi/

 

Rekolan Kukkatalo

Rekolan Kukkatalo on täyden palvelun kukkakauppa. Floristit palvelevat rautaisella ammattitaidolla sekä inhimillisellä asenteella. Tyylikkäästä ja raikkaasta verkkokaupasta löytyy laaja valikoima perinteisiä ja kauniisti toteutettuja kukkasidontatöitä, viherkasveja, yksittäisiä kukkia sekä useita kortti-vaihtoehtoja. Rekolan Kukkatalo kertoo myös tuoreimmat kukka-uutiset Facebookissa!

Klilkkaa Rekolan Kukkatalon verkkokauppaan tästä: https://rekolankukkatalo.ekukka.fi/

 

Kukkatupa Kukkanen

Kukkatupa Kukkanen on ilolla palveleva kukkakauppa. Täältä saat juuri Sinulle räätälöidyt kukkasidontatyöt, niin arkeen kuin juhlaankin. Kukkakimput ja kukka-asetelmat iloon sekä suruun. Selkeä ja tyylikäs verkkokauppa aukaisee eteesi hyvän valikoiman perinteisiä ja kauniita kukkasidontatöitä. Miten olisi vaikka kaunis äiti-lapsi kimppu onnittelemaan perheenlisäyksestä? Täältä pääset lähetäämään sen muutamalla klikkauksella! Lue Kukkasen tuoreimmat uutiset Facebookista.

Klikkaa verkkokauppaan ja kurkkaa mitä ihanaa löytyy Kukkasen valikoimasta: https://kukkatupakukkanen.ekukka.fi/

 

Kukkakauppa ja Puutarhamyymälä Rose

Kukkakauppa Rose lupaa kaikki sidonnat valmistettavan ammattitaidolla sekä rakkaudella. Perinteisten sidontatöiden lisäksi voit kysyä juhliesi tilakoristeet täältä. Saman katon alta löytyy puutarhamyymälä, josta löydät kukkaset puutarhaasi ja pihallesi. Persoonallisesta verkkokaupasta voit valita mieleisesi kukkasidontatyön niin iloon kuin surujuhliinkin. Kukkakauppa Rose löytyy myös Instagramista sekä Facebookista!

Klikkaa kukkaisille ostoksille Rosen verkkokauppaan tästä: https://kukkakaupparose.ekukka.fi/

 

Kukka-Mökki Klaukkala Oy

Kukka-Mökki on iloinen ja palveleva kukkakauppa Klaukkalan keskustassa. Valikoimaan kuuluu aina tuoreet ja kauniit leikko- sekä ruukkukukat. Palveluihin kuuluu kaikki alan sidontapalvelut. Verkkokaupassa pääset valitsemaan useasta kauniista kukkasidontatyöstä mieleisesi. Lahjakortti on myös kiva idea vaikka ilahduttamaan syntymäpäiväsankaria! Kukka-Mökin kukkia sekä sidontatöitä pääset kurkistamaan Facebookissa sekä Instagramissa.

Tästä pääset kukkaostoksille Kukka-Mökin verkkokauppaan: https://kukkamokki.ekukka.fi/

 

Kukkakauppa Wanhan Myllyn Kukka

Kukkakauppa Wanhan Myllyn Kukka on täyden palvelun kukkakauppa Tuusulan ostoskeskuksessa. Ammattitaitoinen Wanhan Myllyn Kukan väki sitoo kauniit kimput ja asetelmat aina asiakkaan toiveita kuunnellen. Liikkeestä löydät myös laajan valikoiman lahjatavaroita ja piensisustusta. Verkkokaupassa on laaja valikoima perinteisiä sidontatöitä sekä persoonallisia kimppuja ja asetelmia. Kukkalähetyksen kylkeen voit valita kortin.  Wanhan Myllyn Kukan löydät myös Instagramista sekä Facebookista.

Klikkaa verkkokauppaan ostoksille tästä: https://wanhanmyllynkukka.ekukka.fi/

 

Kukkakauppa Floranita

Kukkakauppa Floranitasta saat kukkasidontatyöt ammattitaidolla tehtyinä ja kauniisti viimesteltyinä. Kukkasidontatyöt tehdään aina asiakkaan toiveiden mukaisesti, elämän jokaiseen tilaisuuteen. Verkkokaupassa on hyvä valikoima perinteisiä sidontatöitä niin iloisiin kuin surullisiinkin juhliin. Kukkatervehdykseen voit valita tästä valikoimasta kauniin kimpun. Floranitan kuulumiset kannattaa kurkata Facebookista!

Kukkakauppa Floranitan verkkokauppaan kukkaostoksille pääset tästä: https://floranita.ekukka.fi/

 

Kirkkonummen Kukka- ja Hautauspalvelu Oy

Kirkkonummen Kukka- ja Hautauspalvelu on erittäin hyvä ellei täydellinen! Kukkakauppa ja hautauspalvelut saman katon alla. Tämä kukkakauppa palvelee vankalla kokemuksella ja ammattitaidolla, monipuolisesti, jokaista asiakasta tarkasti kuunnellen ja toteuttaen toiveet kauniisti kukkasidontatöissä. Verkkokaupassa pääset ihastelemaan floristien taidonnäytteitä ja saat valita persoonallisesta valikoimasta mieleisesi työt niin arkeen kuin juhlaankin. Lue uusimmat uutiset Facebookista ja hae inspiraatiota Instagramista!

Klikkaa Kirkkonummen Kukan verkkokauppaan tästä: https://kirkkonummenkukka.ekukka.fi/

 

Kukkakauppa Kalevan Kukkatalo

Kalevan Kukkatalo on nuorekkaan tehokas, idearikas sekä palveleva kukkakauppa Keravalla. Korkea ammattitaito ja ajanhenkisyys takaavat mieleisesi kukkasidontatyöt. Verkkokaupasta pääset valitsemaan esimerkiksi kukkalähetykseesi korkean tai matalan kukkakimpun. Sopivan runsaasta hautalaite valikoimasta on helppo valita kauniit kukat surujuhlaan. Ihastele Kalevan Kukkatalon kukkakuvia Instagramista sekä Facebookista!

Kurkkaa Kalevan Kukkatalon verkkokauppaan tästä linkistä: https://kalevankukkatalo.ekukka.fi/

 

Kukkakauppa Misis Flora

Misis Flora on täyden palvelun kukkakauppa. Kauniit sidontatyöt tehdään ammattitaidolla sekä asiakkaan toiveita kunnioittaen ja tarkasti kuunnellen. Verkkokaupasta löytyy laaja valikoima erilaisia kukkakimppuja ja kukka-asetelmia, joista pääset valitsemaan juhliisi oikeanlaiset kukat. Kaunis kukkatervehdys on helppo lähettää tästä verkkokaupasta! Uusimmat kuulumiset Misis Floran kukkamaailmasta voit käydä kurkistamassa Facebookista!

Tästä pääset kukkaostoksille Misis Floran verkkokauppaan: https://misisflora.ekukka.fi/

 

Kluuvin Kukka

Perinteikäs helsinkiläinen Kluuvin Kukka tarjoaa osaavien floristien näkemyksen ja ammattitaitoista palvelua Kauppakeskus Kluuvissa. Poimi mukaasi upea kukkakimppu edustavassa lahjakääreessä tai tilaa yksilöllinen asetelma tilaustyönä. Kluuvin Kukka palvelee sekä yritys- että yksityisasiakkaita. Persoonallisesta verkkokaupan valikoimasta löydät kukat niin iloon kuin suruunkin. Kluuvin Kukka löytyy myös Instagramista sekä Facebookista!

Kluuvin Kukan verkkokauppaan pääset tästä: https://kluuvinkukka.ekukka.fi/

 

Kukka ja Sisustus Garden Rose

Garden Rose on syksyllä 2018 avattu kukka-ja sisustuskauppa Töölössä. Garden Rose kukkakaupan osaava henkilökunta tekee kaikkia sidontatöitä ammattitaidolla, kuten onnittelukimput, surusidonta, morsiuskimput, kranssit ym. Sidontatyöt tehdään aina asiakkaan toiveita tarkasti kuunnellen. Garden Rosesta löydät myös kivan valikoiman ruukkuja, maljakoita ja erilaisia sisustustuotteita kotiin tai viemisiksi. Lähetä ihana kukkayllätys ja lisää kukkien kaveriksi vaikka suloinen ja pehmoinen nalle! Lue tuoreimmat kukka-uutiset Garden Rosen Facebook sivuilta.

Klikkaa kukkaostoksille verkkokauppaan: https://gardenrose.ekukka.fi/ 

 

Kukkakauppa Kutsun

Kutsun tarjoaa tapahtumia – juhlia – ja työpajoja. Kukat sidotaan luovalla ammattitaidolla, omana kokonaisuutena tai osana juhlapakettia. Kutsun tarjoaa myös kukkasidonta- ja kukkaseppelesidontatyöpajoja. Verkkokaupan valikoimasta löydät perinteisiä sekä trendikkäitä kukkasidontatöitä, elämän eri hetkiin. Lähetä vaikka suloinen äiti-lapsi-kimppu onnittelemaan vastasyntyneen johdosta! Kutsun löytyy myös Facebookista sekä Instagramista!

Kukkaostoksille Kutsun verkkokauppaan: https://kutsun.ekukka.fi/

 

Kukkakauppa Lintumetsän Kukkatalo

Lintumetsän Kukkatalo on täyden palvelun kukkakauppa. Liikkeen floristi ja kukkamyyjät auttavat sinua kaikissa tilanteissa. Laajasta ja laadukkaasta kukkavalikoimasta taitavat alan ammattilaiset loihtivat juuri Sinulle sellaisen kukkakimpun / vihkon kuin tilaisuus vaatii. Voit itse valita kukat tai luottaa Lintumetsän Kukkatalon floristin ammattitaitoon. Kurkista myös Lintumetsän Kukkatalon Facebook sekä Instagram sivut!

Tilaa kukat Lintumetsän Kukkatalon verkkokaupasta: https://lintumetsankukkatalo.ekukka.fi/

 

Koivuhaan Kukkakauppa

Koivuhaan kukkakauppa sijaitsee Vantaalla. Verkkokaupan tyylikäs ja persoonallinen valikoima takaa onnistuneen kukkaloiston niin arkeen kuin juhlaankin. Valitse sopivin kimppu ystävällesi tai rakkaallesi, vaikka kera suklaan! Hautajaiskukkien valikoima on laaja, tutustu rauhassa ja tilaa mieleisesi kukat. Voit liittää kukkatilaukseesi myös persoonallisen kortin. Lue Koivuhaan kukkakaupan kuulumiset Facebookista!

Kurkista Koivuhaan kukkakaupan valikoima tästä: https://koivuhaankukka.ekukka.fi/

 

Kukkakauppa Tuomarilan Kukka

Tuomarilan Kukka on pieni kukkakauppa – suurella sydämellä! Valikoimaan kuuluu leikkokukat, ruukkukukat, surusidonta, morsiussidonta sekä lahjatavarat. Kukkasidonnat tehdään ammattitaidolla, asiakkaan toiveita tarkasti kuunnellen. Verkkokaupan valikoimasta löydät kukat elämän eri hetkiin, omiin juhliin sekä viemisiksi muiden juhliin! Lue Tuomarilan Kukan kukka-uutiset ja ihastele ihania kukkakuvia Instagramissa sekä Facebookissa!

Tilaa kukat elämän eri hetkiin, klikkaa verkkokauppaan: https://tuomarilankukka.ekukka.fi/

 

Kukka Charlotte

Kukka Charlotte sijaitsee Vantaan Simonkylässä. Kaikki sidontatyöt  tehdään ammattitaitoisesti ja asiakkaiden toiveet huomioiden. Kukka Charlotten väki seuraa aktiivisesti trendejä ja pyrkii tarjoamaan asiakkailleen perinteisten kukkien ja sidontatöiden lisäksi aina jotakin uutta. He pyrkivät myös toimimaan ympäristöystävällisesti käyttämällä mahdollisimman paljon uusiomateriaaleja kukkia paketoidessa. Kukka Charlotte löytyy myös Facebookista sekä Instagramista!

Kurkkaa mitä ihanaa löytyy Kukka Charlotten verkkokaupasta: https://kukkacharlotte.ekukka.fi/

 

Kukkakauppa Lutukka

Kukkakauppa Lutukka sijaitsee Helsingissä Sörnäisten kurvissa, aivan metroaseman vieressä. Heiltä saat kukat niin suuren kuin pieneenkin juhlaan. Runsaasta valikoimasta löytyy leikkokukkia, viherkasveja, kukkivia ruukkukukkia, ruukkuja ja maljakoita. Avulias henkilökunta sitoo kukkakimput asiakkaan toiveiden mukaisesti. Liike on avoinna joka päivä ja löydät heidät myös Facebookista ja Instagramista.

Kukkaostoksille Kukkakauppa Lutukan verkkokauppaan pääset tästä: https://kukkakauppalutukka.ekukka.fi/

 

Kukkakauppa Markkanen

Perinteikäs Kukkakauppa Markkanen sijaitsee Helsingin keskustan Stockmannilla. Liikkeestä löydät laajan valikoiman leikkokukkia, joissa aina tarjolla sesongin kauneimmat kukat, sekä vaihtuvia erikoisuuksia. Ammattitaitoinen henkilökunta sitoo kauniit kimput niin arkeen, kuin juhlaan. Palveluihin kuuluu myös viikkokukkakimput yrityksille. Kukkalähetyksiä Helsinkiin, Espooseen, Vantaalle sekä Kauniaisiin.

Klikkaa Kukkakauppa Markkasen verkkokauppaan: https://kukkakauppamarkkanen.ekukka.fi/

 

eKukka.fi – kukkia klikkauksella

 

Tiesitkö, että eKukka.fi on Suomen laajin verkkokauppaverkosto?  Kukat arkeen ja juhlaan voit tilata kätevästi netistä, joko noutotilauksena tai kukkalähetyksenä. Verkkokaupasta tilaaminen on helppoa. Ota mukava asento kotisohvallasi, etsi sopiva kukkakauppa hakupalvelustamme, valitse tuotteet ja maksa ne verkkokaupassa. Helppoa ja nopeaa muutamalla klikkauksella! Tutustu kauppoihin sivulla eKukka.fi!