Kukkakauppa Jyväskylä

Kukkalähetys Jyväskylästä

 

Kukkalähetyksen lähettäminen Jyväskylässä on helppoa ja vaivatonta eKukan verkkokauppiaiden kautta. Jokaisella Jyväskylän kukkakaupalla on mielenkiintoinen ja persoonallinen kattaus kauniita kukkasidontatöitä verkkokaupassaan, jotka sopivat elämän erilaisiin tilanteisiin, niin arkeen kuin juhlaankin. Oikean kukkakimpun tai kukka-asetelman valitseminen käy vaivatta, valitse Jyväskylän kukkakaupoista omaan tyyliin sopiva kukkakauppa. Kukkasidontatöiden lisäksi saatavilla on myös muita palveluja sekä tuotteita. Löydä mieleisesi kukkakauppa Jyväskylästä tämän listan avulla! Suoran linkin avulla pääset valitsemasi kukkakaupan verkkokauppaan kukkaostoksille helposti ja nopeasti! eKukka.fi verkkokaupoista pääset valitsemaan mieleisesi kukat aina suoraan valitsemasi kukkakaupan valikoimasta, kun teet ostoksesi suoraan kauppiaalta, tiedät aina keneltä ostoksesi olet tehnyt. Suomessa on noin 500 eKukka-verkkokauppaa ja niiden noutopistettä, pääset siis kukkaostoksille lähes kaikkialla Suomessa! Pienellä osalla kukkakauppiaista on käytössään kukkavälitysjärjestelmä kuten Interflora, Teleflora tai Dataflora. Kukkavälitysjärjestelmien välityspalkkiot vaihtelevat palveluntarjoajan mukaan.

KUKKAKAUPAT JYVÄSKYLÄ JA JYVÄSKYLÄN SEUTU

 

Kukkapalvelu Nooa

Kukkapalvelu Nooa sitoo kukat kauniisti ja ammattitaidolla. Valikoimaan kuuluu perinteisten kukkasidontatöiden lisäksi myös viherkasvit, ruukkukukat sekä hienot suojaruukut. Saman katon alta löytyy myös hautauspalvelut. Verkkokauppa on tyylikäs ja valikoima on runsas, sieltä on helppo löytää esimerkiksi mieleisensä kukkalähetys-kimppu tai hautalaite. Saatavilla on myös hyvä valikoima viherkasveja sekä kortteja, jotka voi liittää kukkalähetyksen kylkeen!

Klikkaa Kukkapalvelu Nooan tyylikkääseen verkkokauppaan: https://kukkapalvelunooa.ekukka.fi/

 

Keskuskulman Kukka- ja Hautauspalvelu

Keskuskulman Kukka- ja Hautauspalvelu on ammattitaidolla palveleva kukkakauppa. Palveluvalikoimaan kuuluu surusidonnan lisäksi myös iloisempien juhlien koristelut kuten morsiussidonta, onnittelukukat ja kastejuhlan kukat. Lisäksi saatavilla on kynttilöitä, servettejä sekä muita pieniä lahjaideoita. Verkkokaupasta on helppo valita mieleisensä kukkasidontatyö vain muutamalla klikkauksella! Keskuskulman Kukka-ja Hautauspalvelun löydät myös Facebookista.

Katso mitä kivaa löytyy Keskuskulman Kukka- ja Hautauspalvelun verkkokaupasta: https://keskuskulma.ekukka.fi/

 

Kukkahuone Helmi

Kukkahuone Helmi tarjoaa kauniita kukkaelämyksiä. Kukkasidonnan inspiraation lähteenä Helmi käyttää Suomen luontoa, vuodenaikoja sekä kukkien muotoja ja värejä. Kukkahuone Helmi tarjoaa myös erilaisia kursseja kukkien sekä erilaisten kädentaitojen parissa. Verkkokaupasta löytyy perinteisten kukkasidontatöiden lisäksi myös kausituotteita, kannattaa käydä kurkistamassa! Kukkahuone Helmi löytyy myös Instagramista sekä Facebookista.

Klikkaa Kukkahuone Helmen verkkokauppaan tästä: https://kukkahuonehelmi.ekukka.fi/

 

Kukkapalvelu Calla

Kukkapalvelu Calla lupaa laadukkaat kukkasidontatyöt arkeen ja juhlaan, ristiäisistä hautajaisiin. Callan ammattitaitoinen henkilökunta kuuntelee tarkasti asiakkaan toiveet ja loihtii toivomuksista kauniin kukkakimpun tai kukka-asetelman. Raikas verkkokaupan valikoima takaa mieleisen kukkakimpun tai kukka-asetelman löytymisen. Kuulumisia ja kukka-uutisia voit lukea Kukkapalvelu Callan Facebookista!

Tästä pääset Kukkapalvelu Callaan kukkaostoksille: https://kukkapalvelucalla.ekukka.fi/

 

Kukka- ja Hautauspalvelu Päivänsini

Kukka- ja Hautauspalvelu Päivänsini tarjoaa palveluitaan rautaisella ammattitaidolla sekä pitkällä kokemuksella. Saman katon alta löytyy kukkakauppa sekä hautauspalvelut. Täältä saat kukat niin arkeen kuin juhlaankin. Verkkokaupasta löytyy perinteisten sidontatöiden lisäksi myös kukkivia ruukkukukkia sekä viherkasveja. Kukkatervehdys onnistuu myös helposti Päivänsinin kautta. Päivänsinin kukkakuvia sekä kuulumisia voi kurkata Facebookista sekä Instagramista.

Tutustu ja tilaa kukkalähetys Päivänsinistä: https://paivansini.ekukka.fi/

 

Kukkakauppa ja Hautaustoimisto Marjatta Ryynänen

Kukkakauppa Marjatta Ryynänen tarjoaa kauniit kukat arkeen sekä juhlaan. Rautaisella ammattitaidolla sidotut kukat kruunaavat jokaisen hetken. Leikkokukkien lisäksi valikoimasta löydät ruukkukukat, kukkakimput ja sidontatyöt, hautauspalvelut ja perunkirjoitukset. Verkkokaupan kukkavalikoimasta löydät kukat niin iloon kuin suruunkin. Kurkista kukkakauppa Marjatta Ryynäsen kuulumiset myös Instagramista sekä Facebookista!

Klikkaa kukkaostoksille Marjatta Ryynäsen verkkokauppaan: https://marjattaryynanen.ekukka.fi/

 

Kukkapalvelu Vehkanna

Upea Vehkanna tarjoaa elämyksiä ja tunteita kukkien avulla. Persoonallisesta verkkokaupasta löydät kukat monenlaiseen tilaisuuteen, kukkakimput, -asetelmat sekä myös erilaiset kranssit ja istutukset! Etsitkö persoonallista kukkalahjaideaa? Vehkannan verkkokaupan valikoimasta löydät esimerkiksi kukkakorun, joka sopii todelliselle kukkaystävälle lahjaksi. Lue Kukkapalvelu Vehkannan tuoreimmat kukka-uutiset myös Facebookista!

Tutustu Vehkannan verkkokaupan valikoimaan tästä: https://vehkanna.ekukka.fi/

 

Kukkakauppa Sadun Kukka

Suloinen Sadun Kukka tarjoaa ammattitaidolla sidotut kukkatilaustyöt, perinteisesti sekä tyylikkään trendikkäästi! Verkkokaupan valikoimasta löydät persoonallisia kimppuja sekä asetelmia, myös perinteiset surukukat onnistuu tilata Sadun Kukan valikoimasta. Sadun Kukka sitoo kukat arkeen sekä juhlaan, aina asiakkaan toiveita tarkasti kuunnellen! Sadun Kukka löytyy myös Facebookista sekä Instagramista.

Tilaa kukat Sadun Kukasta: https://sadunkukka.ekukka.fi/

eKukka.fi – kukkia klikkauksella

 

Tiesithän, että eKukka.fi on Suomen laajin verkkokauppaverkosto. Kukat voit tilata kätevästi netistä, joko noutotilauksena tai kukkalähetyksenä. Verkkokaupasta tilaaminen on helppoa. Etsi sopiva kauppa hakupalvelustamme ja valitse tuotteet ja maksa ne verkkokaupassa. Kukat on helppo tapa muistaa sekä ilossa, että surussa. Kukkien ostaminen on kätevää omalta kotisohvaltasi. Tutustu kauppoihin sivulla eKukka.fi