Kukkakauppa Kokkola

Kukkalähetys Kokkolasta

 

Kun haluat tehdä kukkalähetyksen Kokkolassa, saat valita kahden ammattitaitoisen kukkakaupan eKukka-verkkokaupasta mieleisesi kukkasidontatyön. Kokkolassa sijaitsee persoonallinen kukkakauppa Lindell Flowers Shop jolla on useita toimipisteitä. Lindell on perinteinen ja alueellisesti maineikas puutarha, joka on palvellut asiakkaita useita vuosikymmeniä kaikissa kukkiin liittyvissä asioissa. Kokkolan vieressä Lohtajan kylässä sijaitsee ihana Hohde-Kukka, joka toimittaa kukkia myös Kokkolaan. Hohde-Kukkaan liittyy Hohtokynttilät, jotka ovat Suomen mittakaavassa ainutlaatuisia ja uniikkeja. Käsintehdyt kynttilät sekä iloon että suruun. Kauniisti kirjaillut kynttilät ovat persoonallinen lisä kukkaostosten lisäksi.

Kukkalähetyksen valitseminen käy vaivatta näiden kahden kukkakaupan verkkokaupoista, valitset vain omaan tyyliin sopivimman kukkakaupan. Kukkasidontatöiden lisäksi tarjolla on muitakin tuotteita esimerkiksi lahjatavaroita. Tämän esittelyn avulla pääset tutustumaan paremmin Kokkolan kukkamaailmaan ja valitsemaan ihanat kukat arkeen tai juhlaan! Suoran linkin avulla pääset helposti ja nopeasti kukkaostoksille! Tiesitkö, että eKukka.fi verkkokaupoista ostat aina suoraan kaupan valikoimista. Kun teet oston suoraan kauppiaalta, niin tiedät aina keneltä ostoksen olet tehnyt. eKukka.fi verkkokauppoja ja niiden noutopisteitä on Suomessa noin 350, joten verkkokaupoista löydät kukkatoimittajasi lähes kaikkialta Suomesta. Pienellä osalla kukkakauppiaista on käytössä myös perinteisiä kukkavälitysjärjestelmiä, kuten esimerkiksi Interflora, Dataflora tai Teleflora. Kukkavälitysjärjestelmissä on välityspalkkio, joka vaihtelee palveluiden tarjoajien mukaan.

KUKKAKAUPAT KOKKOLA JA LOHTAJA

 

Lindell Flowers Shop

 

Kukkakauppa Lindell Flowers Shop sijaitsee Kokkolan pienalueella Heinolassa, tarkemmin sanottuna Heinolankaaressa. Kukkakaupan lisäksi Lindell Flowersilla on ihastuttava kauppapuutarha, jossa kasvatetaan vuosittain satoja tuhansia kasveja! Lindell Flowers  on tunnettu laadukkaista ja kestävistä kukistaan, kukkakaupan puolellakin myydään ihania kevään ja kesän pihakukkia, jotka on kasvatettu Lahnakoskella sijaitsevalla Lindell Flowers Puutarhalla.

Lindell Flowers Shopin valikoimaan leikkokukkien lisäksi kuuluu myös viherkasvit ja lahja- ja sisustustavarat. Ammattitaitoinen henkilökunta on aina valmiina auttamaan niin pienissä kuin hieman suuremmissakin kukkapulmissa. Alan ammattilaiset auttavat oikeiden kukkien valitsemisessa kukkasidontatöihin ja antaa vinkkejä viherkasvien hoidossa.

Hautajaiskukat toteutetaan aina asiakkaan toiveiden mukaisesti, rautaisella ammattitaidolla ja luovalla otteella. Lindell Flowers Shopin floristien kädet loihtivat kauniit perinteiset sekä persoonalliset surulaitteet, surukimput sekä osanottokimput. Verkkokaupan valikoimasta pääset tutustumaan erilaisiin hautajaiskukkiin, laajasta valikoimasta on helppo valita omaa silmää miellyttävät kukat.

Hyvin suunnitellut ja toteutetut hääkukat tehdään kokemuksella ja vahvalla osaamisella. Lindell Flowers Shop pitää tärkeänä, että hääkukat kuvastavat hääparin luonnetta ja persoonaa. Hääkukat räätälöidään aina hääparin toiveiden mukaisesti, yksilöllisesti hääparin näköisiksi. Ammattitaitoinen floristi auttaa valitsemaan hääpäivään sopivat kukat ja asettelun. Verkkokaupan valikoimasta pääset tutustumaan erilaisiin kimpputyyleihin ja hääpäivän kukka-asetelmiin, hääkukkien suunnitteluun voit varata ajan Lindell Flowersin kotisivuilta!

Verkkokaupassa on runsas valikoima erilaisia sidontatöitä, joista saat valita mieleisesi kukat niin arkeen kuin juhlaankin! Hemmottelukimppu itselle tai kukkatervehdys ystävälle on helppo klikata tästä verkkokaupasta. Tyyliltään sidontatöitä löytyy laidasta laitaan, ihan perinteisistä sidonnoista tämän ajan henkisiin, luonnollisiin kukkakimppuihin ja asetelmiin.

Verkkokauppa on tyylikäs ja raikas, todellinen kukkien iloinen maailma. Kurkista kukkavalikoima ja tee kukkaostokset tästä ihastuttavasta Lindell Flowers Shopin kukkakaupasta!

Lindell Flowers Shopin kukkakuvista voit hakea inspiraatiota myös heidän Instagramistaan sekä tuoreimmat kukka-uutiset pääset lukemaan Facebookista!

 

Klikkaa Lindell Flowers Shopin verkkokauppaan ja tee mieleisesi kukkaostokset helposti muutamalla klikkauksella: https://lindell.ekukka.fi/

 

Kukkakauppa Hohde-Kukka

 

Kukkakauppa Hohde-Kukka sijaitsee Lohtajalla, Kokkolasta pohjoiseen päin n. 33 kilometriä. Hohde-Kukka toimittaa kukkalähetyksiä myös Kokkolaan, mikäli ihastut heidän tyylikkääseen verkkokaupan valikoimaan niin, että kukkalähetys on ehdottomasti saatava heidän ammattitaitoisten käsien toteuttamana! Hohde-Kukka tarjoaa kukkakauppa-palveluiden lisäksi myös hautauspalvelut. Ystävällinen ja lämmin asiakaskohtaaminen suuren surun kohdatessa on Hohde-Kukalle tärkeää. Rauhallisessa näyttelytilassa voit valita arkun kotimaisista vaihtoehdoista.

Hautajaiskukat tehdään kokemuksella ja todellisella ammattitaidolla. Kauniit arkunpäällys kukkalaitteet, seppeleet ja surulaitteet sekä surukimput tehdään aina asiakkaan toiveiden mukaisesti. Ammattitaitoinen floristi auttaa kukkien valinnassa. Verkkokaupan valikoimasta löydät kauniita ja tyylikkäitä hautajaiskukkia.

Iloisempien juhlien, kuten hääjuhlien ja kastejuhlien kauniit ja persoonalliset kukkakoristeet loihditaan asiakkaan toiveiden mukaisesti. Verkkokaupan valikoimasta löydät esimerkiksi ihastuttavat äiti-lapsi kimput, jotka onnittelevat ihanista vauva-uutisista! Verkkokaupassa on nähtävillä myös erilaisia kukka-asetelmia, joista voit suunnitella juhlatilaisuuksiin pöytäkoristuksia.

Verkkokaupan valikoima on runsas, sieltä voit löytää myös kauniit ja laadukkaat Hohto-kynttilät lisälahjana kukkalähetykseen. Hohto-kynttilöiden valikomasta pääset valitsemaan esimerkiksi osanottokimppuun sopivan kynttilän, joka tuo lohtua suuren surun kohdanneille.

Hohde-Kukan verkkokauppa on kurkistamisen arvoinen. Hohde-Kukan kuulumisia ja tuoreimpia kukkamaailman uutisia voit lukea myös heidän Facebookista!

 

Kurkista Kukkakauppa Hohde-Kukan verkkokauppaan ja tee mieleisesi kukkaostokset: https://hohde-kukka.ekukka.fi/

eKukka.fi – kukkia arkeen ja juhlaan!

 

Tiesithän, että eKukka.fi on Suomen laajin verkkokauppaverkosto. Kukat voit tilata kätevästi netistä, joko noutotilauksena tai kukkalähetyksenä. Verkkokaupasta tilaaminen on helppoa, otat vain rennon asennon kotisohvallasi ja klikkaat kukkaostoksille!  Etsi sopiva kauppa hakupalvelustamme, valitse tuotteet ja maksa ne verkkokaupassa. Kukat on helppo tapa muistaa niin ilossa kuin surussakin, aina ei välttämättä tarvitse olla edes syytä kauniin kukkakimpun ostamiseen! Tutustu kauppoihin sivulla eKukka.fi!