Kukkakauppa Lahti

Kukkalähetys Lahdesta

 

Kun etsit kukkakauppaa Lahdesta, eteesi aukeaa monta persoonallista vaihtoehtoa välittämään kukkalähetyksesi perille. Kukkalähetyksen valitseminen käy vaivatta eKukan kautta, valitse Lahden kukkakaupoista omaan tyyliin sopiva kukkakauppa. Jokaisella Lahdessa sijaitsevalla kukkakaupalla on persoonallinen valikoima kukkia, joista on helppo valita mieleisensä kukkatervehdys tai sidontatyö elämän jokaiseen tilaisuuteen. Kukkasidontatöiden lisäksi saatavilla on myös muita palveluja sekä tuotteita. Löydä mieleisesi kukkakauppa Lahdesta tämän listan avulla! Suoran linkin avulla pääset valitsemasi kukkakaupan verkkokauppaan kukkaostoksille. eKukka.fi verkkokaupoista saat valita kukkaostoksesi aina suoraan kaupan valikoimasta, näin tiedät millaisen tuotteen ostat ja keneltä. eKukka-verkkokauppoja ja niiden noutopisteitä on Suomessa noin 350! Verkkokaupoista löydät kukkatoimittajasi melkein kaikkialta Suomesta. Joillakin kukkakaupoilla on käytössään myös perinteisiä kukkavälitysjärjestelmiä, kuten esimerkiksi Interflora, Dataflora tai Teleflora. Kukkavälitysjärjestelmissä on välityspalkkio, joka vaihtelee palveluntarjoajien mukaan.

KUKKAKAUPAT LAHTI JA LAHDENSEUTU

 

Kukkakauppa Kukka ja sisustus Neilikka

Kukka ja sisustus Neilikasta saat ajanhenkiset ja toiveidesi mukaiset kukat joka tilanteeseen. Heiltä voit tilata hääkukat, surukukat sekä hautajaiskukat. Heiltä löytyy viherkasvit ja ruukkukukat, kukkasidontakurssit sekä yrityspalvelu. Kukkasidontatyöt toteutetaan laadukkaasti ja tunteella. Verkkokauppa on täynnä toinen toistaan ihanampia ja upeampia kukkatöitä! Miten olisi pullokoriste, jonka voi valita monesta vaihtoehdosta? Tai miltä kuulostaisi neilikkaviuhkakimppu?

Klikkaa verkkokauppaan: https://neilikka.ekukka.fi/

 

Kukkakauppa Villiviini

Kukkakauppa Villiviini tarjoaa monipuolisesti kukkasidontaa hääkukista surukukkiin. Voit ihailla runsaita, rentoja ja kukkaisia sidontatöiden kuvia heidän Facebookissaan ja Instagramissaan. Heiltä löytyy myös kesäkukat ja yrtit, ruukkuvalikoima, kukkasidontakursseja, pihasuunnittelua ja neuvontaa. Eli hyvin monipuolisesti palveluja meille kukkaihmisille!

Katso mitä kivaa löytyy Villiviinin verkkokaupasta: https://villiviini.ekukka.fi/

 

Kukkakauppa Kukkapii

Kukkapii tarjoaa tunteita ja tunnelmia kukkasin! Heiltä saat kaikki kukkasidonnan työt kokemuksella eri juhliin ja tilaisuuksiin. Sen lisäksi heiltä löytyy vihersisustussuunnittelua ja – palvelua sekä yritysmyynti. Kukkapii löytyy Facebookista, Instagramista sekä Pinterestistä! Kurkkaa heidän verkkokauppa, mitä kaikkea sieltä löytyykään!

Klikkaa kukkapiihin kukkaostoksille:  https://kukkapii.ekukka.fi/

 

Kukkatarha Koskinen

Kukkatarha Koskiselta löytyy laaja valikoima tuoreita kukkia ja viherkasveja: kesäkukat, ruukkukukat ja erilaiset viherkasvit. Kasvihuonemyymälä luo hyvät ja viihtyisät olosuhteet kasveille, joka takaa kasvien laadukkuuden. Löydät heiltä myös leikkokukat iloon ja suruun, niin häihin kuin hautajaisiin tai muihin juhliin. Kukkatarha Koskinen tarjoaa monipuolisesti palveluita, kuten vihersisustussuunnittelu, viherkasvihuollot, viherkasvivuokraus, juhlatilojen koristelu ja istutuspalvelu.

Tästä pääset kukkatarhaan kukkaostoksille: https://kukkatarhakoskinen.ekukka.fi/

 

Kukkakauppa KukkaKaristo

KukkaKaristo sijaitsee kauppakeskus Karismassa nelostien varressa, ihan keskustan tuntumassa. Täydenpalvelun kukkakauppa, josta saat kukat arkeen, juhlaan, osanottoon tai vaikka yrityksen juhlatilaisuuteen. Ammattitaidolla toteutetut kukkasidontatyöt juuri sinun toiveidesi mukaan! Facebookista pääset seuraamaan KukkaKariston päivityksiä kukkamaailmasta.

Tutustu ja tilaa kukkalähetys KukkaKaristolta: https://kukkakaristo.ekukka.fi/

 

Kukkakauppa Kivimaan Kukka

Kivimaan Kukka palvelee ammattitaidolla arjen sekä juhlan keskellä! Heiltä saat toiveidesi mukaiset kukkakoristeet iloisiin juhliin sekä surujuhlaan. Kivimaan Kukan verkkokaupasta löydät laajan kattauksen kauniita sidontatöitä, joista on helppo valita mieleisensä. Suloiset napanuorakimput onnittelemaan perheenlisäyksen johdosta, matalat sekä korkeat kimput sekä asetelmat, yksittäiset ruusut sekä lahjakortti esimerkiksi syntymäpäivälahjaksi!

Kivimaan Kukan verkkokauppaan voit tutustua tästä: https://kivimaankukka.ekukka.fi/

 

Kukkakauppa Pinja

Pinja on monipuolinen kukkakauppa Mukkulan ostoskeskuksessa. Ammattitaitoinen palvelu takaa kauniit kukkasidontatyöt. Kukkakauppa Pinja tarjoaa perinteisten kukkasidontatöiden ohella myös kesäkukkia sekä ruukkukukkia. Kukkakauppa Pinjan löydät myös Facebookista!

Kurkista Pinjan verkkokauppaan ja tee mieleisesi kukkaostokset:  https://kukkakauppapinja.ekukka.fi/

 

Kukkakauppa Ahtialan Kukka

Ahtialan Kukka lupaa nopean ja edullisen kukkien toimituksen. Kauniit kukkasidontatyöt valmistuvat rautaisella ammattitaidolla arkeen sekä juhlaan! Kukkasidontatöitä on mahdollisuus saada myös yrityksille. Ahtialan Kukka järjestää myös kukka- ja askartelukursseja, jotka sopivat mainiosti myös vasta-alkajille. Verkkokauppa on pullollaan kauniita ja persoonallisia sidontatöitä, joista on helppo valita mieleisensä. Hääsidonnan sekä surusidonnan lisäksi, verkkokaupan valikoimasta löytyy esimerkiksi kauniit kukkatervehdys kimput! Ahtialan Kukka Oy löytyy myös Facebookista!

Ahtialan valikoiman löydät täältä: https://ahtialankukka.ekukka.fi/

 

Kukkahuone Hollola

Hollolan Kukkahuone palvelee elämäsi jokaisessa tilaisuudessa, oli kyse sitten iloisista tai surullisista juhlista. Kukkasidontatyöt juuri toiveidesi mukaan! Perinteiset kukkasidontatyöt tehdään ammattitaidolla, palveluihin kuuluu myös viherkasvihuollot, tilaisuuksien koristelut sekä merkkipäivämuistamiset. Facebookissa pääset helposti tutustumaan heidän valikoimaansa. Verkkokaupasta löydät sidontatöiden lisäksi myös esimerkiksi osanottokynttilät, jotka voi liittää osanottokimpun kaveriksi tai tekstitikkuja, jotka toimivat kuin kirsikka kakun päällä kukkakimpussa.

Kukkahuoneen verkkokauppaan voi tutustua tästä linkistä:  https://kukkahuone.ekukka.fi/

 

Kukkakauppa Nastolan Kukkariihi

Nastolan Kukkariihi on sinun kauppasi, mikäli pidät luonnonläheisyydestä! Aito ja ammattitaitoinen henkilökunta loihtii upeat sidontatyöt toiveidesi mukaan. Kukkasidonnat kaikkiin elämäntilanteisiin, myös arkea ilahduttamaan! Voit lukea Nastolan Kukkariihen blogista kiinnostavia artikkeleita ja voit myös seurata heitä Facebookissa tai Instagramissa! Verkkokaupasta löydät kauniiden sidontatöiden lisäksi myös viherkasveja.

Luonnonläheisiä sidontatöitä löydät Kukkariihen verkkokaupasta: https://nastolankukkariihi.ekukka.fi/

 

Kukka- ja Hautaspalvelu Henriikka Oy

Henriikan Lahden toimipiste tarjoaa ammattitaitoisen suunnittelun ja toteutuksen surusidontatöihin. He palvelevat kaikkia uskontokuntia kunnioittaen, yksilöllisesti sekä kukkatoiveet tarkasti kuunnellen. Surusidonnan lisäksi saatavilla on taitavaa kukkasidontaa iloisiin juhliin, arkeen sekä yrityksille. Verkkokaupasta löydät valikoiman erilaisia kukkasidontatöitä, esimerkiksi onnittelukimput, yksittäiset ruusut sekä lahjakortin.

Henriikan verkkokauppaan voit tutustua tästä linkistä:  https://henriikka.ekukka.fi/

 

Kukkakauppa Diia

Kukkakauppa ja hautauspalvelu Diia on täyden palvelun kukkakauppa. Diia lupaa ammattitaitoiset kukkasidonnat sekä tilakoristeet kaikkiin elämän tilanteisiin. Kukkasidonnan lisäksi tarjolla on myös kesäkukkia sekä ruukku- ja viherkasveja. Verkkokauppa on pullollaan kauniita kukkasidontatöitä, joista on helppo valita mieleisensä. Kukkien lisäksi saatavilla on kynttilöitä sekä suklaata, jotka ovat kiva lisä kukkalähetyksessä. Kukkakauppa ja hautauspalvelu Diia löytyy myös Facebookista!

Kukkakauppa Diian monipuoliseen valikoimaan voit tutustua tästä:  https://diia.ekukka.fi/

 

Kukkakauppa ja Hautaustoimisto Lahtinen

Lahtinen on kukkakauppa, josta löytyy myös hautauspalvelut sekä hautakivet. Kukkakaupasta saat kaiken alaan liittyvät, iloisiin sekä surullisiin juhliin. Kuljetuspalvelu toimittaa kukat sekä kynttilät myös suoraa haudoille. Hautauspalvelu kattaa kaiken alaan liittyvät, vainajan kuljetuksesta hautajaisten järjestelyyn. Kauniisiin hautamuistomerkkeihin pääset tutustumaan liikkeessä. Verkkokaupan tyylikkäästä valikoimasta on helppo valita mieleisensä sidontatyö. Saatavilla on myös osanottokynttilöitä, jotka ovat kaunis lisä osanottokimppuun.

Lahtisen kukkaverkkokauppaan voit tutustua tästä: https://kukkakauppalahtinen.ekukka.fi/

eKukka.fi – kukkia klikkauksella

 

Tiesithän, että eKukka.fi on Suomen laajin verkkokauppaverkosto. Kukat voit tilata kätevästi netistä, joko noutotilauksena tai kukkalähetyksenä. Verkkokaupasta tilaaminen on helppoa. Etsi sopiva kauppa hakupalvelustamme ja valitse tuotteet ja maksa ne verkkokaupassa. Kukat on helppo tapa muistaa sekä ilossa, että surussa. Kukkien ostaminen on kätevää omalta kotisohvaltasi. Tutustu kauppoihin sivulla eKukka.fi