Kukkakauppa Oulu

Kukkalähetys Oulusta

 

Tämän listan avulla löydät Oulusta mieleisesi kukkakaupan. Oulun persoonallisten kukkakauppojen joukosta löydät varmasti omaan tyyliisi sopivimman kukkakaupan. Kukkalähetyksen valitseminen käy vaivatta, klikkaa kukkakaupan verkkokauppaan ja tee ostoksesi vaivatta.  Jokaisella Oulussa sijaitsevalla kukkakaupalla on taidolla sidottu valikoima kukkia, joista on helppo valita mieleisensä kukkatervehdys tai sidontatyö elämän jokaiseen tilaisuuteen, iloisiin juhliin sekä surujuhliin. Kukkasidontatöiden lisäksi saatavilla on myös muita palveluja sekä tuotteita, esimerkiksi lahja- ja sisustustavaroita. Kurkkaa alla olevasta listasta Oulussa ja Oulun lähiseudulla sijaitsevat kukkakaupat ja valitse mieleisesi! Suoran linkin avulla pääset valitsemasi kukkakaupan verkkokauppaan kukkaostoksille. eKukka.fi verkkokaupoista pääset valitsemaan mieleisesi kukat aina suoraan valitsemasi kukkakaupan valikoimasta, kun teet ostoksesi suoraan kauppiaalta, tiedät aina keneltä ostoksesi olet tehnyt. Suomessa on noin 500 eKukka-verkkokauppaa ja niiden noutopistettä, pääset siis kukkaostoksille lähes kaikkialla Suomessa! Pienellä osalla kukkakauppiaista on käytössään kukkavälitysjärjestelmä kuten Interflora, Teleflora tai Dataflora. Kukkavälitysjärjestelmien välityspalkkiot vaihtelevat palveluntarjoajan mukaan.

KUKKAKAUPAT OULU JA OULUNSEUTU

 

Kukkakauppa Mia-Maria

Kukkakauppa Mia-Maria on täyden palvelun kukkakauppa. Mia-Maria loihtii kauniit kukkasidontatyöt asiakkaan toiveiden mukaisesti. Valikoimaan kuuluu leikkokukkien lisäksi myös ruukkukukat ja kausikasvit, ruukut ja maljakot sekä asetelma-astioiden vuokrauspalvelu. Verkkokaupasta löydät kätevästi kukat niin iloon kuin suruunkin. Kukkalähetykseen on valittavissa useita eri vaihtoehtoja. Mia-Marian tuoreimmat kukka-uutiset sekä kauniit kukkasidontatöiden kuvat löydät myös Instagramista sekä Facebookista!

Klikkaa kukkakauppa Mia-Marian verkkokauppaan kukkaostoksille tästä: https://mia-maria.ekukka.fi/

 

Kukkakauppa Kanerva

Kukkakauppa Kanerva on Oulun vanhin kukkakauppa. Kanerva lupaa laadukasta, kokemuksella sekä ammattitaidolla tehtyä kukkasidontaa, asiakkaan toiveiden mukaisesti tehtynä. Kanerva on laajentanut kukkakauppaansa ja ottanut saman katon alle myös laajan valikoiman kauniita sisustustavaroita. Verkkokauppa on kurkistamisen arvoinen, todella tyylikäs ja persoonallinen valikoima sidontatöitä mahdollistaa omaa silmää miellyttävän kukkakimpun tai asetelman löytymisen. Kukkakauppa Kanervan kuulumisia voit nähdä Facebookista sekä Instagramista!

Klikkaa Kukkakauppa Kanervan verkkokauppaan tästä: https://kanerva.ekukka.fi/

 

Kukkakauppa Kukka ja Taide

Kukka ja Taide on täyden palvelun kukkakauppa, joka palvelee asiakkaansa iloisella ja ammattitaitoisella otteella. Verkkokaupasta pääset valitsemaan runsaista kimpuista mieleisesi kukkatervehdyskimpun tai vaikka kauniin äiti-lapsi kimpun onnittelemaan vastasyntyneestä! Laaja valikoima erilaisia hautajaiskukkia, valitse vain mieleisesi ja muutamalla klikkauksella ostoksesi on valmis. Verkkokaupasta saat myös yksittäisiä ruusuja. Kukka ja Taide päivittää kuulumisiaan Facebookissa sekä Instagramissa!

Tästä pääset Kukka ja Taide verkkokauppaan kukkaostoksille: https://kukkajataide.ekukka.fi/

 

Kukkakauppa Kukka-Bukett

Kukka-Bukett on ammattitaitoinen kukkakauppias Oulun Tuirassa! Kukka-Bukett tarjoaa laadukkaita kukkasia ympäri vuoden. Liikkeestä löytyy valikoima leikkokukkia, ruukkukukkia sekä kausikukkia sisälle ja ulos. Perinteiset sidontatyöt iloon sekä suruun sidotaan ammattitaidolla asiakkaan toiveita tarkasti kuunnellen. Verkkokaupasta löytyy laaja kattaus erilaisia sidontatöitä elämän eri tilanteisiin, valikoimassa myös kukkivia ruukkukukkia! Kukka-Bukett löytyy myös Facebookista.

Tutustu ja tilaa kukkalähetys Kukka-Bukett verkkokaupasta: https://kukka-bukett.ekukka.fi/

 

Kukkakauppa Valkea Pioni

Kukkakauppa Valkea Pioni palvelee asiakkaitaan Oulun Limingantullissa. Valkea Pioni lupaa asiakkailleen laadukkaat ja trendikkäät kimput sekä asetelmat, halusitpa piristää ystävääsi tai hemmotella itseäsi! Verkkokaupasta pääset valitsemaan mieleisesi kukkakimpun tai kukka-asetelman tyylikkäästä valikoimasta erilaisia sidontatöitä. Kukat sidotaan aina asiakkaan toiveiden mukaisesti, iloisiin tapahtumiin sekä surujuhliin. Valkea Pioni kertoo uusimmat kukka-uutiset myös Facebookissa sekä Instagramissa.

Kukkakauppa Valkea Pioni esittelee valikoimansa verkkokaupassa, kurkkaa se tästä: https://valkeapioni.ekukka.fi/

 

Aleniuksen Puutarha

Aleniuksen Puutarha on puutarha ja taimisto Oulun Hietasaaressa. Puutarhalla toimii myös kukkakauppa, josta voit tilata ja ostaa kauniit kukkakimput sekä kukka-asetelmat elämän eri tilaisuuksiin, iloisiin sekä surullisiin. Kukkien lisäksi Aleniukselta löydät myös todella laajan valikoiman erilaisia lahja- ja sisustustavaroita. Verkkokaupasta löydät valikoiman erilaisia sidontatöitä, joista on helppo valita mieleisensä. Kurkkaa kukkaideat ja tuoreimmat uutiset Aleniuksen Puutarhan Facebookista sekä Instagramista!

Tästä pääset Aleniuksen Puutarhan verkkokauppaan kukkaostoksille: https://aleniuksenpuutarha.ekukka.fi/

 

Kukkakauppa Kukka-Maaria

Kaakkuri ja OYS

Kukka-Maarian eKukka-kauppiaat tavoitat Oulun Kaakkurista sekä Oulun yliopistollisesta sairaalasta. Ammattitaidolla ja trendikkäästi loihditut kukkasidontatyöt tehdään asiakkaan toiveiden mukaisesti ja aina laadukkaista kukista. Kukkalähetykseen voit liittää vaikka kortin tai suklaata! Verkkokaupoista löydät persoonallisia sidontatöitä, joista takuulla löydät mieleisesi. Kukat arkeen ja juhlaan, iloon sekä suruun! Seuraa Kukka-Maarian kuulumisia Instagramista sekä Facebookista.

Kukka-Maaria Kaakkuri verkkokauppaan pääset tästä: https://kukkamaaria.ekukka.fi/

Kukka-Maaria OYS verkkokauppaan ostoksille tämän kautta: https://kukkamaaria.ekukka.fi/

 

Kukkakauppa Kukka & Lahja Ruusu

Kukka & Lahja Ruusu tarjoaa piristystä kotiin ihan tavallisenakin päivänä! Tarjontaan kuuluu laaja valikoima leikko- ja ruukkukukkia sekä viherkasveja. Valttikorttina Kukka & Lahja Ruusulla on vahva osaaminen ja ammattitaito. Verkkokauppa on selkeä ja tyylikäs, perinteisten sidontatöiden lisäksi valikoimasta löytyy esimerkiksi kausikasveja. Kortit ja suklaat kruunaavat kukkalähetyksen! Kukka & Lahja Ruusu päivittää kukka-uutisiaan myös Facebookin puolella, kannattaa kurkata!

Kukka & Lahja Ruusun verkkokauppaan kukkaostoksille pääset tästä: https://klruusu.ekukka.fi/

 

Keijun Kukkapuoti

Keijun Kukkapuoti on ihastuttava kukkakauppa Kempeleessä, aivan Oulun vieressä. Keijun Kukkapuodin verkkokaupasta löydät hemmottelua arkeen sekä juhlaan. Perinteiset sidontatyöt onnistuvat ammattitaidolla niin iloon kuin suruunkin. Tyylikkäät kukka-asetelmat on helppo valita täältä verkkokaupasta. Kauniin kortin voit lisätä kukkalähetykseesi! Keijun Kukkapuodin töihin ja kukka-uutisiin voit tutustua Facebookissa.

Keijun Kukkapuodin verkkokauppaan voit tutustua tästä linkistä:  https://keijunkukkapuoti.ekukka.fi/

 

Kukkamarkkinat

Zeppelin ja Ideapark

Kukkamarkkinat tavoitat Oulun Ideaparkista sekä Kempeleen Zeppeliinistä. Tämä kukka-alan ammattilainen tekee tyylikkäät ja näyttävät sidontatyöt asiakkaiden toiveiden mukaisesti, arkeen sekä juhlaan! Kukkamarkkinat lupaavat tuoreet ja laadukkaat kukat. Valikoimasta löytyy myös laaja kattaus ruukkukukkia ja viherkasveja, lahjatavaroita sekä maljakoita. Verkkokaupoista löytyy valikoima kauniita kukkakimppuja sekä asetelmia elämän eri tilanteisiin. Lahjakortti ruusun kera on oiva vaihtoehto syntymäpäivälahjaksi! Kurkista Kukkamarkkinoiden Facebookista tuoreimmat uutiset kukkamaailmasta!

Klikkaa Kukkamarkkinat Zeppelin verkkokauppaan tästä: https://kukkamarkkinat.oulu.ekukka.fi/

Tästä pääset Kukkamarkkinat Ideapark verkkokauppaan: https://kukkamarkkinat.oulu.ekukka.fi/

 

Kukkakauppa Mervin Kukka

Mervin Kukka on nykyaikainen kukkasidonnan erikoisliike. Mervin Kukka tarjoaa kaikki kukkasidonnan palvelut ammattitaidolla ja näkemyksellä. Yrityksen perusajatuksiin kuuluu tuotteiden ensiluokkainen laatu ja henkilökohtainen palvelu. Tyyliltään raikas verkkokauppa tarjoaa perinteisten kukkasidontatöiden lisäksi esimerkiksi lahjakortin syntymäpäivälahjaksi. Mervin Kukan tuoreimmat kukka-uutiset ja kauniit kukkakuvat löydät myös Facebookista!

Mervin Kukan  kukkaverkkokauppaan voit tutustua tästä: https://mervinkukka.ekukka.fi/

 

Kukkakauppa Sinituuli

Kukkakauppa Sinituuli on palveleva kukkakauppa Kiimingissä. Sinituuli toteuttaa kukkasidonnat kaikkiin elämäntilanteisiin, kokemuksella sekä ammattitaidolla. Hyvän palvelun lisäksi Sinituuli pitää tärkeänä asiakkaan toiveita ja niiden toteutumista kukkasidontatöissä. Verkkokaupasta löydät kauniit ja persoonalliset kukkakimput sekä kukka-asetelmat iloon sekä suruun. Suloiset kastekranssit sekä äiti-lapsi kimput ovat valikoiman helmiä. Hautajaiskukkien valikoima on laaja. Verkkokauppa on kurkistamisen arvoinen!

Klikkaa Kukkakauppa Sinituulen mielenkiintoiseen verkkokauppaan tästä: https://sinituuli.ekukka.fi/

 

Kiimingin Kukka- ja Hautauspalvelu

Kiimingin Kukka tarjoaa saman katon alla myös hautauspalvelut. Kukkakauppa lupaa laadukkaat kukat kaikkiin elämän vaiheisiin, kukkasidontatyöt toteutetaan rautaisella ammattitaidolla sekä kokemuksella. Tästä kukkakaupasta löydät ammattitaitoa johon voit luottaa! Tyylikäs verkkokauppa avaa eteesi laajan valikoiman erilaisia sidontatöitä, joista on helppoa valita mieleisensä. Kattava valikoima persoonallisia hautajaiskukkia takaa kauneimman hautalaitteen tai hautakimpun löytymisen. Kiimingin Kukka- ja Hautauspalvelu löytyy myös Facebookista!

Klikkaa Kiimingin Kukan verkkokauppaan kukkaostoksille tästä: https://kiiminginkukka.ekukka.fi/

 

Limingan Kukkakauppa ja Hautauspalvelu Da-Pu

Kukkakauppa Da-Pu palvelee ammattitaidolla kukkasidonnassa sekä hautauspalveluissa. Täältä saat kauniit ja näyttävät kukat arkeen, juhlaan ja muistamiseen. Kukkasidontatyöt toteutetaan asiakkaan toiveiden mukaisesti. Kukkien lisäksi valikoimasta löytyy esimerkiksi hautakynttilöitä ja lyhtyjä, kynttiläasetelmia ja sesonkikukkia. Verkkokaupasta voit valita laadukkaat ja näyttävät kukkakimput ja kukka-asetelmat niin iloon kuin suruunkin. Kukkainen lahjakortti on oiva lahjaidea esimerkiksi merkkipäivänä tai syntymäpäivänä.

Klikkaa Kukkakauppa Da-Pun verkkokauppaan ja tee kukkaostoksesi helposti: https://dapu-liminka.ekukka.fi/

eKukka.fi – kukkia klikkauksella

 

Tiesithän, että eKukka.fi on Suomen laajin verkkokauppaverkosto. Kukat voit tilata kätevästi netistä, joko noutotilauksena tai kukkalähetyksenä. Verkkokaupasta tilaaminen on helppoa. Etsi sopiva kauppa hakupalvelustamme ja valitse tuotteet ja maksa ne verkkokaupassa. Kukat on helppo tapa muistaa sekä ilossa, että surussa. Kukkien ostaminen on kätevää omalta kotisohvaltasi. Tutustu kauppoihin sivulla eKukka.fi