Kukkakauppa Riihimäki

Kukkalähetys Riihimäeltä

 

Kukkalähetyksen lähettäminen Riihimäellä tai Riihimäen lähiseudulla on helppoa ja vaivatonta eKukan verkkokauppiaiden kautta. Jokaisella Riihimäen tai Riihimäen lähiseudun kukkakaupalla on mielenkiintoinen ja persoonallinen kattaus kauniita kukkasidontatöitä verkkokaupassaan, jotka sopivat elämän erilaisiin tilanteisiin, niin arkeen kuin juhlaankin. Oikean kukkakimpun tai kukka-asetelman valitseminen käy vaivatta, valitse Riihimäen tai Riihimäen lähiseudun kukkakaupoista omaan tyyliin sopiva kukkakauppa. Kukkasidontatöiden lisäksi saatavilla on myös muita palveluja sekä tuotteita. Löydä mieleisesi kukkakauppa Riihimäeltä tai Riihimäen lähiseudulta tämän listan avulla! Suoran linkin avulla pääset valitsemasi kukkakaupan verkkokauppaan kukkaostoksille helposti ja nopeasti! eKukka.fi verkkokaupoista pääset valitsemaan mieleisesi kukat aina suoraan valitsemasi kukkakaupan valikoimasta, kun teet ostoksesi suoraan kauppiaalta, tiedät aina keneltä ostoksesi olet tehnyt. Suomessa on noin 350 eKukka-verkkokauppaa ja niiden noutopistettä, pääset siis kukkaostoksille lähes kaikkialla Suomessa! Pienellä osalla kukkakauppiaista on käytössään kukkavälitysjärjestelmä kuten Interflora, Teleflora tai Dataflora. Kukkavälitysjärjestelmien välityspalkkiot vaihtelevat palveluntarjoajan mukaan.

KUKKAKAUPAT RIIHIMÄKI JA RIIHIMÄEN LÄHISEUTU

 

 

Kukkakauppa Hortensia

Kukkakauppa Hortensia rakastaa kukkia. Verkkokaupasta löydät persoonallisia kukkasidontatöitä, joista pääset valitsemaan sopivat kukat oikeaan tilaisuuteen. Perinteisten sidontatöiden lisäksi saatavilla on myös trendikkäitä vaihtoehtoja! Kukkalähetykseen voit valita esimerkiksi yksittäisen ruusun tai runsaan ruusukimpun. Juhlapäivän sankarille voit tilata Hortensiasta kauniin pullokoristeen! Verkkokaupassa on myös kauden kauneimmat kukat. Kukkakauppa Hortensia löytyy myös Facebookista sekä Instagramista!

Klikkaa kukkaostoksille Kukkakauppa Hortensian  verkkokauppaan: https://hortensia.ekukka.fi/

 

Kukkakauppa Aulin Kukka ja Sidonta

Aulin Kukka ja Sidonta tarjoaa runsaan valikoiman ammattitaidolla tehtyjä kukkasidontatöitä. Kauniit surukukat ja kukkalähetykset pääset valitsemaan tästä persoonallisesta valikoimasta. Aulin Kukka ja Sidonta pitää tärkeänä kukkien laatua ja tuoreutta, näin ollen saat aina parhaimmat kukat kukkalähetykseesi. Liikkeeseen tulee joka viikko uudet ja tuoreet kukat. Tyylikkäästä verkkokaupasta on helppo valita kukat niin arkeen kuin juhlaankin. Inspiraatiota voit hakea Aulin Kukka ja Sidonta Instagramista sekä tuoreimmat kukkamaailman uutiset voit lukea heidän Facebookistaan!

Klikkaa kukkaostoksille Aulin Kukka ja Sidonta verkkokauppaan tästä: https://aulinkukka.ekukka.fi/

 

Kukkakauppa Kukka-Valpuri

Kukka-Valpuri on palveleva kukkakauppa Sinua varten. Kukka-Valpuri on tilaussitomo, josta saat myös viherpalvelut. Kukka-Valpuri loihtii ammattitaitoisesti kauniit kukkasidontatyöt juhlaan sekä arkeen. Verkkokaupasta löydät mieleisesi kukat elämän tärkeisiin hetkiin, surun hetkellä sekä jos haluat yllättää esimerkiksi ystäväsi! Kattavasta surulaite -valikoimasta on helppo valita mieleisensä kukat suuren surun kohdatessa. Kukka-Valpurin tuoreimmat kukka-uutiset pääset lukemaan Facebookista sekä kauneimmat kukkakuvat voit käydä kurkistamassa Instagramista!

Kurkista Kukka-Valpurin verkkokauppaan ja tee kukkaostokset: https://kukka-valpuri.ekukka.fi/

 

Kukka-Puoti Oy Eskola

Kukka-Puoti tarjoaa tuoreet ja laadukkaan leikkokukat! Leikkokukkien lisäksi valikoimaan kuuluu viherkasvit, ruukkukasvit, adressit, kortit ja lahjakortit, mullat ja lannoitteet, kynttilät ja lyhdyt, ruukut ja vaasit sekä silkkikukat! Ammattitaitoiset floristit tekevät sidontatyöt asiakkaan toiveiden mukaan. Verkkokaupasta löydät laajan kattauksen erilaisia töitä, joista voit valita mieleisesi. Miten olisi vaikka orkidea ystävälle kukkayllätykseksi? Sen ja paljon muuta löydät heidän verkkokaupastaan. Kukka-Puoti Eskola päivittää tuoreimmat kukka-uutisensa myös Facebookissa!

Klikkaa Kukka-Puoti Eskolan verkkokauppaan tästä: https://kukkapuotieskola.ekukka.fi/

 

Lopen Kukka ja Lahja

Lopen Kukka ja Lahja on monipuolinen ja lämminhenkinen täyden palvelun kukkakauppa. Runsas kukkavalikoima takaa mieleisen kukkasidontatyön löytymisen. Ammattitaitoiset floristit sitovat niin perinteiset kuin trendikkäätkin kimput ja asetelmat, asiakkaan toiveiden mukaisesti. Verkkokaupasta löydät laajan valikoiman erilaisia kukkasidontatöitä sekä kausikukkia. Lopen Kukka ja Lahja löytyy myös Facebookista sekä Instagramista!

Kurkista Lopen Kukka ja Lahja verkkokauppaan ja tee kukkaostoksesi: https://lopenkukkajalahja.ekukka.fi/

 

Kukkatalo ja Hautaustoimisto Petri Kouhia Ky

Alan rautainen ammattilainen, Kukkatalo Petri Kouhia, tarjoaa myös hautaustoimistopalvelut. Tyylikkäästä verkkokaupasta löydät perinteiset ja kauniit kukkakimput ja kukka-asetelmat, joista on helppo valita mieleisensä kukkasidontatyö elämän tärkeisiin hetkiin. Kukkalähetykseen voit valita esimerkiksi kauniin ruusun tai kauniista ruusuista tehdyn runsaan ruusukimpun! Kukkatalo Petri Kouhian kukka-uutisia pääset lukemaan myös Facebookista!

Kurkista Kukkatalo Petri Kouhian verkkokauppaan ja tee mieleisesi kukkaostokset: https://kukkatalokouhia.ekukka.fi/

 

Kukkagalleria

Riihimäen keskustassa sijaitseva Kukkagalleria tarjoaa modernin, raikkaan ja massasta poikkeavan kukkasidonnan lisäksi myös käsitöitä sekä kauppiaan omista akvarelleista tehtyjä kortteja. Kohtuullisista hinnoista huolimatta laatu on etusijalla kaikissa tuotteissa, ja sidonnassa käytetään vain tuoreita ja kestäviä kukkia. Kukkagalleria panostaa erinomaiseen, joustavaan ja henkilökohtaiseen palveluun, toteuttaen ilomielin kaikki toiveesi niin arkea piristävien pikkukimppujen kuin isojen juhla-asetelmien kohdalla! Tutustu Kukkagallerian töihin Instagramissa ja Facebookissa!

Kukat itselle ja lahjaksi Kukkagallerian verkkokaupasta: https://kukkagalleria.ekukka.fi/

eKukka.fi – Kukkaystäville!

 

eKukka.fi on Suomen laajin verkkokauppaverkosto. Kukat voit tilata kätevästi netistä, joko noutotilauksena tai kukkalähetyksenä. eKukka verkkokaupasta tilaaminen on helppoa, otat vain sopivan asennon kotisohvallasi ja kirjoitat hakukenttään paikkakunnan, osoitteen tai postinumeron. Kukat on helppo tapa muistaa sekä ilossa, että surussa. Tutustu kauppoihin sivulla eKukka.fi ja löydä Sinun kukkakauppasi!