Kukkakauppa Rovaniemi

Kukkalähetys Rovaniemeltä

 

Kun etsit kukkakauppaa Rovaniemeltä, eteesi aukeaa persoonallisia kukka-alan ammattilaisia välittämään kukkalähetyksesi perille. Kukkalähetyksen valitseminen käy vaivatta, valitse Rovaniemen kukkakaupoista omaan tyyliin sopiva kukkakauppa. Jokaisella Rovaniemellä sijaitsevalla kukkakaupalla on laaja valikoima kukkia, joista on helppo valita mieleisensä kukkatervehdys tai sidontatyö elämän jokaiseen tilaisuuteen, niin iloon kuin suruunkin. Kukkasidontatöiden lisäksi saatavilla on myös muita palveluja sekä tuotteita. Löydä mieleisesi kukkakauppa Rovaniemeltä tämän listan avulla! Suoran linkin avulla pääset valitsemasi kukkakaupan verkkokauppaan kukkaostoksille.Tiesitkö, että eKukka.fi verkkokaupoista ostat aina suoraan kaupan valikoimista. Kun teet oston suoraan kauppiaalta, niin tiedät aina keneltä ostoksen olet tehnyt. eKukka.fi verkkokauppoja ja niiden noutopisteitä on Suomessa noin 350, joten verkkokaupoista löydät kukkatoimittajasi lähes kaikkialta Suomesta. Pienellä osalla kukkakauppiaista on käytössä myös perinteisiä kukkavälitysjärjestelmiä, kuten esimerkiksi Interflora, Dataflora tai Teleflora. Kukkavälitysjärjestelmissä on välityspalkkio, joka vaihtelee palveluiden tarjoajien mukaan.

KUKKAKAUPAT ROVANIEMI JA ROVANIEMEN SEUTU

 

Kukkamarkkinat

Kukkamarkkinoiden kukkalähetti on töissä joka päivä! Laadukkaat ja tyylikkäät sidontatyöt loihditaan ammattitaitoisten floristien käsissä. Tyyliltään raikas verkkokauppa aukaisee eteesi valikoiman kauniita sidontatöitä, niin perinteisiä kuin trendikkäitäkin. Valikoimasta on helppo valita mieleisensä kukat, niin arkeen kuin juhlaankin! Kukkamarkkinoiden kauniisiin kukkakuviin voit tutustua Facebookissa!

Klikkaa Kukkamarkkinoiden verkkokauppaan: https://kukkamarkkinat.rovaniemi.ekukka.fi/

 

Kukkakauppa Helmi

Kukkakauppa Helmi tarjoaa asiakkailleen ainutlaatuista kukkasidontaa laadukkaista kukista. Helmi sijaitsee Rovaniemen ydinkeskustassa. Valttikorttina tällä kukkakaupalla on hyvä asiakaspalvelu ja laadukas kukkasidonta. Verkkokaupasta löytyy laaja kattaus persoonallisia kukkasidontatöitä, perinteisiä hautajaiskukkia sekä tyylikkäitä kukkakimppuja ja asetelmia kukkatervehdystä ajatellen. Kukkakauppa Helmeä voit seurata Facebookissa sekä Instagramissa!

Katso mitä kivaa löytyy Kukkakauppa Helmen verkkokaupasta: https://kukkakauppahelmi.ekukka.fi/

 

Kukkapuoti Lumikukka

Kukkapuoti Lumikukka palvelee asiakkaitaan ystävällisesti ja ammattitaitoisesti. Lumikukka valmistaa kauniit kukkakimput ja asetelmat nuorekkaalla otteella, uusimmat trendit huomioiden. Verkkokaupan valikoima on laaja, sieltä löytyy kattavasti erilaisia sidontatöitä, joista on helppo valita mieleisensä. Kukkasidontaa iloon sekä suruun, arkeen sekä juhlaan! Seuraa uusimmat kukka-uutiset ja kauniit kukkakuvat Facebookista sekä Instagramista!

Klikkaa Lumikukan verkkokauppaan kukkaostoksille:  https://lumikukka.ekukka.fi/

 

Kukkakauppa Kukka-Aitta

Kukka-Aitta on kukka-alan rautainen ammattilainen. Kukka-Aitasta saat kauniit kukkasidonnat niin juhlaan kuin arkeenkin, iloon ja suruun. Kukka-Aitassa kuunnellaan tarkasti asiakkaan toiveet ja sidotaan toiveiden mukaiset kimput ja asetelmat. Verkkokauppa tarjoaa todella laajan valikoiman erilaisia sidontatöitä, joista pääset valitsemaan tilaisuuteen sopivimman. Kukka-Aitta löytyy myös Facebookista sekä Instagramista!

Tästä pääset Kukka-Aitan verkkokauppaan kukkaostoksille: https://kukka-aitta.ekukka.fi/

 

Kukkakauppa Peikonlehti

Kukkakauppa Peikonlehti tarjoaa elämyksiä kukkien muodossa. Peikonlehti on floristiikan erikoisliike, johon voit mennä asiakkaaksi villeimpienkin kukkatoiveiden kanssa, ja floristi loihtii niistä kauniit kukkakimput sekä kukka-asetelmat! Verkkokauppa aukaisee eteesi persoonallisen valikoiman erilaisia sidontatöitä, joista on helppoa valita mieleisensä. Valikoimasta löytyy myös lahjakortti, joka on hyvä lahjaidea esimerkiksi syntymäpäiväsankarille. Kurkista Facebookista sekä Instagramista tuoreimmat Peikonlehden kukka-uutiset!

Tutustu ja tilaa kukkalähetys Peikonlehden verkkokaupasta: https://kukkakauppapeikonlehti.ekukka.fi/

 

Kukkapalvelu Elrika

Kukkapalvelu Elrika on tilaus- ja sesonkimyymälä. Palveluihin kuuluu kukkasidonnan lisäksi esimerkiksi vihersisustus, kausi-istutukset sekä pensaiden ja perennojen hoito. Verkkokaupasta löydät kauniit ja perinteiset sidontatyöt persoonallisella otteella tehtyinä, laajasta valikoista on helppo valita mieleisensä. Kukkien lisäksi valikoimassa on myös erilaisia kortteja ja ruukkuja. Elrikan tuoreimmat kukka-uutiset voit lukea Facebookista sekä Instagramista!

Kukkapalvelu Elrikan verkkokauppaan voit tutustua tästä: https://kukkapalveluelrika.ekukka.fi/

 

eKukka.fi – kukkia klikkauksella

 

Tiesithän, että eKukka.fi on Suomen laajin verkkokauppaverkosto. Kukat voit tilata kätevästi netistä, joko noutotilauksena tai kukkalähetyksenä. Verkkokaupasta tilaaminen on helppoa. Etsi sopiva kauppa hakupalvelustamme ja valitse tuotteet ja maksa ne verkkokaupassa. Kukat on helppo tapa muistaa sekä ilossa, että surussa. Kukkien ostaminen on kätevää omalta kotisohvaltasi. Tutustu kauppoihin sivulla eKukka.fi