Kukkakauppa Tampere

Kukkalähetys Tampereelta

 

Kukkakaupan löytäminen Tampereelta on helppoa ja nopeaa, kukkalähetys sekä muut kukkasidontatyöt ovat saatavillasi vain muutamalla klikkauksella! Kukkalähetyksen valitseminen ja lähettäminen on vaivatonta, valitse Tampereen kukkakaupoista omaan tyyliin sopiva kukkakauppa. Jokaisella Tampereella sijaitsevalla kukkakaupalla on persoonallinen valikoima kukkia, joista on helppo valita mieleisensä kukkatervehdys tai sidontatyö arkeen sekä juhlaan! Kukkasidontatöiden lisäksi saatavilla on myös esimerkiksi lahja- ja sisustustavaroita. Löydä mieleisesi kukkakauppa Tampereelta tämän listan avulla! Suoran linkin kautta pääset valitsemasi kukkakaupan verkkokauppaan helposti kukkaostoksille. Tiesitkö, että eKukan verkkokaupoista pääset tekemään kukkaostoksesi aina suoraan valitsemasi kukkakaupan valikoimasta? Näin varmistat, että teet ostoksesi suoraan kauppiaalta, jonka tuotevalikoima miellyttää sinua eniten. eKukka-verkkokauppoja ja noutopisteitä on Suomessa noin 500! Löydät siis kukkatoimittajasi lähes kaikkialta Suomesta. Joillakin kukkakauppiailla on käytössään perinteisiä kukkavälitysjärjestelmiä kuten Interflora, Dataflora tai Teleflora. Kukkavälitysjärjestelmien välityspalkkio vaihtelee palveluntarjoajien mukaan.

KUKKAKAUPAT TAMPERE JA TAMPEREEN SEUTU

 

Kukkapuoti Katri Intonen

Kukkapuoti Katri Intonen sijaitsee Tampereen kauppahallissa. Kukkapuodin verkkokaupasta löydät kattavan valikoiman kukkasidontatöitä jokaiseen elämän tilaisuuteen. Valikoimasta löytyy esimerkiksi hautajaisiin monta vaihtoehtoa, hautalaite, hautakimppu tai seppele. Kauniit osanottokimput on kätevä lähettää suuren surun kohdatessa. Myös iloisemmat kukkalähetykset on helposti ja kätevästi saatavilla, vaihtoehtoja löytyy useita! Kukkapuoti Katri Intonen löytyy myös Facebookista!

Klikkaa Kukkapuoti Katri Intosen verkkokauppaan: https://kukkapuoti.katri.intonen.ekukka.fi/

 

Kukka Kerttuli

Kukka Kerttuli on ajaton ja trendikäs! Tampereen vanhin kukkakauppa on täynnä kokemusta sekä rautaista ammattitaitoa. Kerttuli tarjoaa monipuolisen valikoiman leikkokukkia, ruukkukukkia sekä viherkasveja. Kukkatuotteiden ohella tarjolla on myös ihania lahja- ja sisustustavaroita! Verkkokaupasta löytyy persoonallinen valikoima erilaisia kukkasidontatöitä. Kaunis kukkakimppu on ilo lähettää läheiselle tai ystävälle, verkkokaupasta löytyy varmasti oikea kimppu oikeaan tilaisuuteen! Hautajaiskukat löytyvät myös kätevästi tästä verkkokaupasta. Kerttulin ajankohtaisia uutisia voit lukea myös Facebookista ja kuvia ihastella Instagramissa!

Katso mitä kivaa löytyy Kukka Kerttulin verkkokaupasta: https://kukkakerttuli.ekukka.fi

 

Kukkakauppa Kukkaikkuna

Kukkaikkuna tekee työnsä asiakaslähtöisesti, tarkasti kuunnellen asiakkaan toiveet ja tarpeet. Kukkaikkunalle tärkeää on laatu sekä eettisyys, tarjolla on aina parhain valikoima tuoreita sekä hyvälaatuisia kukkia. Kukkasidontatöiden lisäksi tarjolla on vihersisustuspalvelu. Verkkokaupan valikoima on kyllä kurkistamisen arvoinen! Valikoimasta löytyy kauniita niittymäisiä sekä ammatitaitoisesti tehtyjä kimppuja. Kukkaikkunan rento ja trendikäs tyyli takaa mieleisen kukkasidontatyön. Kukkaikkunan persoonallista tyyliä ja uusimpia päivityksiä voit seurata Facebookista sekä Instagramista!

Klikkaa Kukkaikkunan verkkokauppaan tästä:  https://kukkaikkuna.ekukka.fi/

 

Kukkakauppa Nina Flora

Kukkakauppa Nina Flora on tyylikäs ja ammattitaitoinen kukkakauppa. Kukkavalikoima on todella laaja, perinteisten sidontatöiden lisäksi saatavilla on yrityspalvelut, ruukkukukat ja viherkasvit sekä pienet lahjaideat esimerkiksi pehmonalle vauvakimpun kaveriksi! Nina Floran kukka-automaatti palvelee Tampereen rautatieaseman kauppatunnelissa, automaatissa on laaja valikoima kauniisti sidottuja kukkakimppuja. Verkkokauppa on ihanan lämminhenkinen ja tutustumisen arvoinen! Kukkakauppa Nina Floran uutisia voit lukea Facebookista.

Tästä pääset Nina Floraan kukkaostoksille: https://ninaflora.ekukka.fi/

 

Kukkakauppa Kukkanen

Kukkakauppa Kukkanen tekee kukkasidontatöitä ammattitaidolla niin iloisiin kuin surullisiinkin juhlatilaisuuksiin. Kukkanen sijaitsee Tampereen keskustassa ja on toiminut samassa liiketilassa jo pitkään. Iloinen ja ystävällinen palvelu sekä ammattitaidolla tehdyt sidontatyöt takaavat onnistuneet kukkashoppailut! Verkkokaupassa on laaja kattaus erilaisia sidontatöitä. Kukkanen löytyy myös Facebookista, kurkkaa kukkauutiset siis sieltä!

Tutustu ja tilaa kukkalähetys Kukkakauppa Kukkaselta: https://kukkanen.ekukka.fi/

 

Kukkakauppa Jennin Kukkapuoti

Jennin Kukkapuodista löydät laadukkaat kukkakimput sekä huonekasvit omaan kotiin, iloon sekä surun keskelle! Kukkapuodin kuulumisia voit seurata sekä Facebookin että Instagramin puolella. Jennin Kukkapuoti sijaitsee Tampereen keskustan läheisyydessä, Kalevankankaan hautausmaan muurin tuntumassa. Perinteisten sidontatöiden lisäksi saatavilla on myös laaja kattaus kausikukkia. Verkkokaupan valikoimasta on helppo valita mieleisensä ja tilaisuuteen sopivat kukat.

Kurkista Jennin Kukkapuodin verkkokauppaan ja tee mieleisesi kukkaostokset:  https://jenninkukkapuoti.ekukka.fi/

 

Kukkakauppa Hopiahippu

Kukkakauppa Hopiahippu lupaa toteuttaa uniikit kukkaunelmat todeksi! Hopiahippu tarjoaa ammattitaitoista kukkasidontaa, verkkokaupan valikoimasta löytyy kauniita ja persoonallisia sidontatöitä. Hopiahipulta voit tilata perinteisten kukkasidontatöiden lisäksi vaikka erikoisemmat pöytäasetelmat sekä pullokoristeen. Kukkatöiden ohella onnistuu myös pihakonsultoinnit! Todella tyylikkääseen ja persoonalliseen Hopiahippuun voit tutustua myös Facebookin kautta!

Hopiahipun verkkokauppaan pääset kukkaostoksille tästä linkistä:  https://hopiahippu.ekukka.fi/

 

Tesoman Kukka ja Hautauspalvelu

Tesoman Kukka ja Hautauspalvelu on täyden palvelun kukkakauppa. Täältä löydät Tampereen laajimman leikkokukkavalikoiman. Kukasidonnat ammattitaidolla, tyylikäs kattaus kukkasidontatöitä löytyy Tesoman Kukka ja Hautauspalvelun verkkosivuilta. Verkkosivuilta voit lähettää kätevästi myös äiti-lapsi kukkakimpun, saatavilla on myös suloisia kortteja jotka on kiva lisä kimpun kaverina. Runsas ruusukimppu on myös helppo lähettää rakkaimmallesi! Tämä lämminhenkinen kukkakauppa löytyy myös Facebookista sekä Instagramista!

Tesoman Kukka ja Hautauspalvelun verkkokauppaan voit tutustua tästä linkistä:  https://tesomankukka.ekukka.fi/

 

Lamminpään Kukka ja Hautauspalvelu

Lamminpään Kukka ja Hautauspalvelu valmistaa kukkatilaukset ammattitaidolla. Kukkatilaukset toimitetaan nopeasti ja joustavasti yksityisille sekä yrityksille. Hautausjärjestelyt onnistuvat monipuolisesti ja huolella. Tarjontaan kuuluu perinteiset ja räätälöidyt kukkasidontatyöt, ruukkukukat sekä viherkasvit ja lahjatavarat. Tyylikkäät kukka-aiheiset kuvat ja kuulumiset voit kurkata Facebookista sekä Instagramista!

Lamminpään Kukka ja Hautauspalvelun monipuoliseen valikoimaan voit tutustua tästä:  https://lamminpaanpuutarha.ekukka.fi/

 

Ylöjärven Kukka ja Hautaustoimisto Oy

Ylöjärven Kukka ja Hautaustoimisto on laadukkaan ja ammattitaitoisen palvelun kukkakauppa Ylöjärven keskustassa. Tämä kukkakauppa lupaa kauniit ja ammattitaidolla tehdyt kukkasidonnat ja niiden suunnittelut, asiakkaan toiveet huomioon ottaen. Facebookin ja Instagramin puolella pääset tutustumaan tarkemmin heidän tekemiin kukkasidontatöihin, kukka-asetelmiin ja saatavilla oleviin lahja- ja sisustustavaroihin. Verkkokauppa on selkeä ja tyylikäs, valikoimasta on helppo valita mieleisensä kukkatervehdys tai kukkasidontatyö erilaisiin juhlatilaisuuksiin.

Ylöjärven kukkakaupan verkkokauppaan pääset tästä: https://ylojarvenkukka.ekukka.fi/

 

Kukkapiste Rosa

Kukkapiste Rosa sijaitsee Kangasalan Lentolan liikekeskuksessa. Kukkakauppa on uudentyyppinen ja edullinen, valikoimaan kuuluu laadukkaat ruukku- ja ilmakasvit, leikkokukat ja perinteiset sidontatyöt. Kukkapiste Rosa toteuttaa kauniit sidontatyöt asiakkaan toiveet huomioon ottaen. Verkkokaupasta löytyy hyvä valikoima niin kausikukkia kuin erilaisiin juhlatilaisuuksiin sopivia kukkasidontatöitäkin. Ilmakasvi-valikoima on todella laaja! Saatavilla on mitä erikoisemman näköisiä ilmakasveja ja niille sopivia lasiastioita. Ajankohtaisten asioiden äärelle pääset helposti Facebookissa!

Kukkaostoksille Kukkapiste Rosan verkkokauppaan pääset tästä: https://kukkapisterosa.ekukka.fi/

 

Kukkakauppa Hautausmaan Kukka

Hautausmaan Kukka palvelee niin ilon kuin surunkin keskellä ammattitaitoisesti sekä asiakkaan toiveet huomioon ottaen. Tyylikkäästä verkkokaupasta on nähtävillä ja tilattavissa paljon erilaisia ja persoonallisia kukkasidontatöitä. Myös iloisen väriset kukkatervehdys-kimput helposti muutaman klikkauksen päässä! Hautausmaan Kukan kuulumiset voi lukea Facebookista ja kukkia pääset ihastelemaan myös Instagramin puolella.

Hautausmaan Kukan verkkokauppaan ostoksille pääset tästä: https://hautausmaankukka.ekukka.fi/

 

Kukkakauppa Tmi Kristiina Parri

Raikas kukkakauppa Tmi Kristiina Parri suunnittelee kukkasidontatyöt rakkaudella ja asiakkaan toiveita kuunnellen, sekä totetuttaa ne ammattitaidolla. Valikoimasta löytyy perinteisten kukkasidontatöiden lisäksi myös erikoisemmat kukka-asetelmat, miltä kuulostaisi ja näyttäisi formal-lineaarinen kukka-asetelma? Saatavilla on runsaiden kimppujen lisäksi myös yksittäisiä kukkia eri tilanteisiin. Verkkokaupan raikas valikoima on kurkistamisen arvoinen!

Kristiina Parrin verkkokauppaan kukkashoppailemaan pääset tästä: https://kristiina.parri.ekukka.fi/

 

Kukkakauppa KukKivat Home&Deco Oy

Kukkakauppa KukKivasta löydät ammattitaidolla tehdyt kukkasidonnat. Kaunis, harmoninen ja tunnelmallinen kukkakauppa sisältää myös suuren valikoiman sisustustarvikkeita. Verkkokaupassa voit tutustua valikoimaan erilaisia sidontatöitä elämän erilaisiin juhliin sekä arkea ilahduttamaan. Kukkatervehdykseen voit liittää vaikka valikoimasta löytyvän suloisen karkkirasian! KukKivat löydät myös Facebookista sekä Instagramista!

Tutustu mielenkiintoiseen KukKivat Home&Deco verkkokauppaan tästä: https://kukkivat.ekukka.fi/

 

Kukkakauppa Sweet Things

Kukkakauppa Sweet Things tarjoaa kukkasidonnat lisäksi myös lahjatavaroita. Palveluihin kuuluu kaikki floristisen alan kukkasidontatyöt, kukkakimpuista näyttäviin tilakoristeluihin. Palveluihin kuuluvat myös kuljetuspalvelut sekä kukkasidonnan kurssitoiminta. Ihanat ja persoonalliset korut sekä lahjaideat löytyvät myös saman katon alta. Sweet Things löytyy myös Instagramista sekä Facebookista! Verkkokaupassa on nähtävillä kukkatöiden lisäksi myös laaja valikoima koruja, kannattaa käydä kurkistamassa!

Sweet Things verkkokauppaan pääset ostoksille tästä: https://sweetthings.ekukka.fi/

 

Kukkakauppa Kultamuratti

Kukkakauppa Kultamuratti on täyden palvelun kukka-, sisustus- ja lahjatavaraliike. Valttikorttina tällä kukkakaupalla on erinomainen asiakaspalvelu, ammattitaito sekä tuotteiden laatu. Verkkokaupasta löydät tyylikkään kattauksen perinteisiä kukkasidontatöitä, iloisiin sekä surullisiin tapahtumiin. Kukkalähetys on kätevä ja helppo valita tästä valikoimasta. Kultamuratin valikoimaan pääset tutustumaan myös Facebookissa ja Instagramissa.

Kultamurattiin kukkaostoksille tämän linkin kautta: https://kultamuratti.ekukka.fi/

 

Kukkakauppa Mäkelän Kukka

Mäkelän Kukka on alan rautainen ammattilainen. Tämä kukkakauppa on erikoistunut vaativiin kukkasidontatöihin sekä yksityis- ja yritysasiakkaiden palveluun. Mäkelän Kukalta sujuu sekä modernit että klassiset sidonnat, asiakkaan toiveet tarkasti huomioon ottaen. Kukkakauppa lupaa joustavat toimitusajat sekä tuoreet ja hyvälaatuiset kukat. Mäkelän Kukan Facebookista pääset seuraamaan kauniiden sidontatöiden kuvia! Verkkokauppa on tyylikäs ja kukkasidontatöiden lisäksi valikoimasta löytyy viherkasveja.

Mäkelän Kukan verkkokauppaan kukkaostoksille pääset tästä: https://makelankukka.ekukka.fi/

 

Kukkakauppa Kimppula

Kukkakauppa Kimppulan rivissä seisoo aina koulutetut ja ammattitaitoiset floristit sekä alan ammattilaiset! Sidontatyöt ovat laadukkaita sekä kauniita, valmiita kimppuja, asetelmia ja istutuksia on aina saatavilla myymälästä. Kuljetuspalvelu toimii, saatavilla on myös tilakoristelut, vihersisustussuunnittelut ja viherkasvihuollot, istutuspalvelu, konsultaatiokäynnit sekä kurssitoiminta. Verkkokaupasta löydät selkeän ja tyylikkään kattauksen kukkakimppuja ja kukka-asetelmia elämän erilaisiin tilaisuuksiin. Kimppulaan voit tutustua myös Facebookissa sekä Instagramissa.

Kukka-Kimppulan verkkosivuille ostoksille tämän linkin kautta: https://kimppula.ekukka.fi/

 

Kukkakauppa Valtakadun Kukka

Valtakadun Kukka on iloisen palvelun kukkakauppa. Verkkokaupasta löydät helposti kukkasidontatyöt elämän juhliin, niihin iloisiin sekä surullisiinkin. Kukkalähetykseen voit liittää kortin tai kimpun sijasta voit ilahduttaa vaikka ystävääsi komealla viherkasvilla! Runsaiden ja kauniiden kukkakimppujen lisäksi saatavilla on myös yksittäisiä kukkia. Valtakadun Kukan kauppaan voit kurkistaa Facebookissa ja Instagramissa.

Kukkaostoksille Valtakadun Kukan verkkokauppaan: https://valtakadunkukka.ekukka.fi/

 

Ylisen Puutarha

Ylisen Puutarhan myymälästä Ylöjärven keskustan tuntumasta löytyy ruukkukasvit, leikkokukat ja sidontatyöt kaikkiin elämäsi hetkiin, iloon ja suruun, unohtamatta arjen piristystä. Oma puutarha takaa runsaan ja vaihtuvan valikoiman niin kesäkukkia ja myös jouluasetelmia. Ylisen Puutarha löytyy myös Facebookista.

Klikkaa Ylisen Puutarhan verkkokauppaan: https://ylisenpuutarha.ekukka.fi/

 

Raholan Kukka

Raholan Kukka sijaitsee Epilässä. Jo 20 vuotta äidin ja tyttären pyörittämä lämminhenkinen pieni puoti, joka on erikoistunut suru- ja hääkukkasidontaan. Meiltä onnistuu myös tilakoristelut. Kauniit ja laadukkaat kukat ovat merkki ammattitaidosta ja meillä kukat pakataan myös kauniisti. Meiltä saa myös vuokrata hääpaikalla valokuvien taustaksi kukkaseinän sekä muuta häämateriaalia. Kimput kotiin ja kyläpaikkaan tehdään aina tuoreista ja laadukkaista kukista. Meiltä löytyy myös lyhtyjä ja kynttilöitä. Adressit tekstataan odottaessa ilman erillistä korvausta. Raholan Kukka löytyy sekä Facebookista että Instagramista.

Kukkaostoksille Raholan Kukan verkkokauppaan pääset tästä: https://raholankukka.ekukka.fi/

 

 

Annen Party&Deco

Annen Party&Deco on täyden palvelun juhlatalo Lempäälän Kuljussa Roopentiellä. Avoinna sopimuksen mukaan ja toimitamme tilatut tuotteet myös haluamaasi osoitteeseen Pirkanmaalla. Erityisosaamista hää- ja juhlakukitukset. Unelmien morsiuskimput, seppeleet, hiuskukat, rannekukat, vieheet/rintakukat, kukkakorut kruunaamaan hääparin ja hääseurueen tyylin. Juhlapaikalle kukka-asetelmat, köynnökset ja pöytäkukat. Kaikki perinteisemmätkin kukkasidontatyöt saat tilattua toiveidesi mukaan. Luomme upeat juhlakukitukset taidokkaasti, asiakkaan villeimmätkin toiveet toteuttaen, täydellä sydämellä. Asiakastyytyväisyys on ykkösasia Annelle, joka on tehnyt vuodesta 2013 tunnetta tunteella. Hää- ja juhlasuunnittelija, somistaja, vuokraamo, floristi. Annen Party&Deco löytyy myös Facebookista sekä Instagramista!

Kurkista, mitä ihanaa löytyy Annen Party&Deco verkkokaupasta: https://annenpartydeco.ekukka.fi/

 

Kukkakauppa Merissa

Merissa on iloinen ja palveleva kukkakauppa Tampereen Kalevan ABC:n vieressä! Valikoima sisältää kattavan ruukku- ja leikkokukkatarjonnan lisäksi valmiiksi sidottuja kimppuja niin arjen piristykseen kuin elämän tärkeimpiin hetkiin. Floristit toteuttavat kauniisti ja asiakaskohtaisesti esimerkiksi hääkukat, vauvaonnittelut, tilakoristeet ja muut juhlakukat sekä siunaustilaisuuden kukat. Verkkokaupan ja kivijalkaliikkeen tuotteet sidotaan aina ihanista, raikkaista ja tuoreista materiaaleista! Kukkakauppa Merissa löytyy Facebookista ja Instagramista!

Tilaa kukat elämäsi hetkiin Kukkakauppa Merissan verkkokaupasta: https://kukkakauppamerissa.ekukka.fi/

eKukka.fi – kukkia klikkauksella

eKukka.fi auttaa Sinua löytämään kukkakaupan, josta voit ostaa helposti ja nopeasti persoonalliset ja mieleisesi kukat! Kukat voit tilata kätevästi netistä, joko noutotilauksena tai kukkalähetyksenä. Etsi sopiva kukkakauppa hakupalvelustamme ja valitse tuotteet ja maksa ne verkkokaupassa. Kukkia arkeen sekä juhlaan, itselle sekä lähimmäisillesi. Tutustu kauppoihin sivulla eKukka.fi!