Kukkakauppa Turku

Kukkalähetys Turusta

 

Tämän listan avulla löydät mieleisesi kukkakaupan Turusta. Turussa on persoonallisia sekä iloisen ammattitaidon omaavia kukka-alan ammattilaisia, jotka loihtivat juuri Sinun tarpeisiisi sopivat kukkalähetykset sekä muut kukkasidontatyöt. Kukkalähetyksen valitseminen käy vaivatta, valitse Turun kukkakaupoista omaan tyyliin sopiva kukkakauppa. Jokaisella Turussa sijaitsevalla kukkakaupalla on kattava ja mielenkiintoinen valikoima kukkia, joista on helppo valita mieleisensä kukkatervehdys tai sidontatyö arkeen sekä juhlaan!  Kukkasidontatöiden lisäksi saatavilla on myös muita palveluja sekä tuotteita. Suoran linkin avulla pääset valitsemasi kukkakaupan verkkokauppaan kukkaostoksille. Suomessa on noin 500 eKukka-verkkokauppaa ja niiden noutopistettä, löydät siis kukkatoimittajasi melkein kaikkialta Suomesta! eKukka-verkkokaupoissa pääset valitsemaan suoraan kukkakauppiaasi valikoimasta, kun teet ostoksesi suoraan kauppiaalta, tiedät keneltä ostoksesi olet tehnyt. Joillakin kukkakauppiailla on käytössään perinteisiä kukkavälitysjärjestelmiä, kuten Interflora, Teleflora tai Dataflora. Kukkavälitysjärjestelmien välityspalkkiot vaihtelevat palveluntarjoajan mukaan.

KUKKAKAUPAT TURKU JA TURUNSEUTU

 

Kukkakauppa Regina

Kukkakauppa Reginasta saat upeat kukat ympäri Varsinais-Suomea! Toiveidesi kukkakimput sekä kukka-asetelmat sidontaan rautaisella ammattitaidolla. Leikkokukkien lisäksi valikoimasta löytyy mm. ruukkukasveja sekä todelliselle kukkaystävälle sopiva kukkalahjakortti! Verkkokaupan valikoimasta löydät sopivat kukkakimput muistamiseen, onnitteluun sekä osanottoon. Hautajaiskukkien valikoimasta pääset valitsemaan tilaisuuteen sopivat kukat. Kukkakauppa Reginan löydät myös Facebookista.

Tilaa kukat Kukkakauppa Reginasta:  https://kukkakaupparegina.ekukka.fi/

 

Kukkakauppa Kukka Fiori

Kukka Fiori on tyylikäs, täyden palvelun kukkakauppa Turun Stockmannilla Hansatorin laidalla. Kukka Fiorista saat ammattitaidolla toteutetut kukkasidontatyöt iloisiin sekä surullisiin juhliin. Kukkien lisäksi valikoimasta löytyy mm. ruukkukasveja, kauniita suojaruukkuja sekä kortteja. Kukka Fiori pitää tärkeänä kukkien kestävyyttä sekä laatua, joka takaa kauniit kukkasidontatyöt jokaiseen elämän tilanteeseen. Verkkokaupasta löydät kukkatöiden lisäksi myös ihanan persoonallisia kortteja, jotka voi liittää kukkalähetyksen mukaan! Kukka Fiorin löydät myös Facebookista sekä Instagramista.

Klikkaa Kukka Fiorin tyylikkääseen verkkokauppaan: https://kukkafiori.ekukka.fi/

 

Kukkakauppa Piia Jaala

Kukkakauppa Piia Jaalan valikoimasta löydät persoonalliset sekä tämän ajan henkiset kukkasidontatyöt. Tämän kukkakaupan tyyli on luonnollinen sekä kukkien omaa muotokieltä kunnioittava. Kauniisti toteutetusta verkkokaupasta on helppo valita kukkalähetys lähimmäisellesi tai ystävällesi. Kurkkaa kukkakauppa Piia Jaalan kukka-uutiset ja ihastele kauniita kukkakuvia Facebookista ja Instagramista.

Katso mitä kivaa löytyy Piia Jaalan verkkokaupasta: https://kukkakauppapiiajaala.ekukka.fi/

 

Kukkakauppa Florea 

Kukkakauppa Florea on ajaton ja tyylikäs kukkakauppa, joka sijaitsee Turun Tuomiokirkon kupeessa. Florea antaa leikkokukille 5 päivän takuun! Tästä kukkakaupasta saat siis taatusti tuoreet ja hyvälaatuiset kukat. Verkkokauppa on kurkistamisen arvoinen, valikoimasta löytyy kauniita kukkakimppuja ja kukka-asetelmia monenlaiseen tilaisuuteen. Kortit ja suklaat ovat kiva lisä kukkalähetystä mietittäessä. Kukkakauppa Floreaa voit seurata myös Facebookissa ja Instagramissa.

Klikkaa kukkakauppa Floreaan kukkaostoksille: https://kukkakauppaflorea.ekukka.fi/

 

Kimppukauppa

Kimppukauppa sijaitsee K-Supermarket Manhattanin posti- ja veikkauspisteen vieressä. Kimppukauppa lupaa tuoda lisää kauneutta elämääsi ja se on kyllä helppo toteuttaa, kun verkkosivuilla selaa valikoimaa! Valikoimassa on värikkäiden sekä harmoonisien kukkakimppujen lisäksi myös yksittäisiä kukkia sekä lahjakortti esimerkiksi syntymäpäivälahjaksi. Kukat arkeen, juhlaan sekä suruun on helppo tilata Kimppukaupasta. Kimppukaupan kuulumiset on luettavissa Facebookissa ja kuvia voi myös ihastella Instagramissa.

Tutustu ja tilaa kukkalähetys Kimppukaupasta: https://kimppukauppa.ekukka.fi/

 

Kukkakauppa Flör

Kukkakauppa Flör on persoonallinen kukka- ja puutarhakauppa, joka lupaa tyylikkäät ja laadukkaat kukkakaupan palvelut juuri Sinulle. Flörin ammattitaitoinen henkilökunta auttaa niin pienissä kuin suurissakin kukkiin liittyvissä unelmissa ja ongelmissa. Kukkakauppa Flör löytyy Instagramista sekä Facebookista! Verkkokauppa on tyylikäs ja sieltä on helppo valita oikeanlaiset ja mieleiset kukat arkeen sekä erilaisiin juhlatilaisuuksiin.

Kukkakauppa Flörin verkkokauppaan voit tutustua tästä: https://flor.ekukka.fi/

 

Kukkakauppa Mimosan Kukka

Kukkakauppa Mimosan Kukka loihtii ammattitaidolla kauniit kukkakimput sekä kukka-asetelmat asiakkaan toiveita tarkasti kuunnellen. Ihanat kukat, uudet ideat sekä kauniit toteutukset kukkakauppa Mimosan Kukasta! Verkkokaupassa on sopivasti vaihtoehtoja arkeen sekä juhlaan, iloon sekä suruun. Lahjakortin voit myös ostaa verkkokaupasta. Mimosan Kukka päivittää kuulumisiaan ja kukkakuvia Facebookkiin sekä Instagramiin.

Kurkista mitä kivaa löytyy Mimosan Kukan verkkokaupasta: https://mimosankukka.ekukka.fi/

 

Kukkakauppa Liatris

Kukkakauppa Liatriksen lämminhenkisestä verkkokaupasta löytyy kattava valikoima erilaisia sidontatöitä arkeen sekä juhlaan. Kauniit surusidonnat sekä ikimuistoiset hääsidonnat on helposti tilattavissa Liatriksesta. Kukkalähetyksen valitseminen rakkaimmallesi tai parhaalle ystävällesi käy vaivatta, muutamalla klikkauksella! Kukkakauppa Liatriksen tyylikkäät sivut löytyvät myös Facebookista.

Kukkakauppa Liatriksen verkkokauppaan kukkaostoksille pääset tästä: https://kukkakauppa.liatris.ekukka.fi/

 

Kukkahuone Augusta

Persoonallinen Kukkahuone Augusta tarjoaa kukkasidontaa ammattitaidolla. Tämä kukkakauppa tekee kauniit ja mieleisesi kukkakimput ja asetelmat elämäsi pieniin sekä suuriin juhliin, myös arkeen itselle ja ystävälle! Kukkasidonnan lisäksi palveluihin kuuluu vihersisustus- ja huoltopalvelut, istutuspalvelut sekä sidontakurssit. Verkkokaupassa pääset ihastelemaan ja valitsemaan mieleisesi kukat. Valikoimasta löydät myös erilaisia kortteja sekä ihastuttavan vaippakakun baby showereille! Kukkahuone Augusta löytyy myös Facebookista.

Kukkahuone Augustan verkkokauppaan voi tutustua tästä linkistä: https://kukkahuoneaugusta.ekukka.fi/

eKukka.fi – kukkia klikkauksella

 

eKukka.fi on Suomen laajin verkkokauppaverkosto. Kukat voit tilata kätevästi netistä, joko noutotilauksena tai kukkalähetyksenä. Verkkokaupasta tilaaminen on helppoa ja nopeaa, voit tilata kukat vaikka kotisohvaltasi!  Etsi sopiva kauppa hakupalvelustamme ja valitse tuotteet ja maksa ne verkkokaupassa. Kukkia itselle ja kaverille, arkeen sekä juhlaan!  Tutustu kauppoihin sivulla eKukka.fi!