Kukkakauppa Vantaa

Kukkalähetys Vantaalla

 

Vantaalta ja Vantaan lähiseudulta löydät useita kukkakauppoja, joilla on persoonallinen kukkavalikoima verkkokaupassaan. Kukkalähetyksen valitseminen käy vaivatta, valitse Vantaan tai Vantaalle toimittavien kukkakauppojen listasta omaan tyyliin sopiva kukkakauppa. Jokaisella Vantaalla sijaitsevalla tai Vantaalle kukkia toimittavalla kukkakaupalla on verkkokaupan valikoima täynnä kukkasidontatöitä, joista on helppo valita mieleisensä kukkatervehdys tai sidontatyö elämän jokaiseen tilaisuuteen. Kukkasidontatöiden lisäksi saatavilla on myös muita palveluja sekä tuotteita. Löydä mieleisesi kukkakauppa Vantaalta tämän listan avulla! Suoran linkin avulla pääset valitsemasi kukkakaupan verkkokauppaan kukkaostoksille. Suomessa on noin 350 eKukka-verkkokauppaa ja niiden noutopistettä! Pääset siis kukkaostoksille melkein kaikkialla Suomessa. Joillakin kukkakauppiailla on käytössään kukkavälitysjärjestelmiä kuten Interflora, Teleflora tai Dataflora, kukkavälitysjärjestelmien välityspalkkiot vaihtelevat palveluntarjoajien mukaan.

KUKKAKAUPAT VANTAA JA VANTAAN SEUTU

 

Kaivokukka

Dixi, Kaari, Asematunneli, Kamppi, Sello ja Iso-Omena

Kaivokukan eKukka-kauppiaat tavoitat Kauppakeskus Kampista, Asematunnelista, Kauppakeskus Kaaresta, Kauppakeskus Sellosta, Kauppakeskus Isosta Omenasta sekä Liikekeskus Dixistä.  Kaivokukan vanhin toimipiste sijaistee asematunnelissa, Forumkäytävän alkupäässä. Kaivokukan kukkakaupat toimittavat kukkia Helsingissä sekä Helsingin lähialueilla. Myymälöissä on monipuolinen valikoima leikkokukkia, ruukkukukkia sekä valmiita kimppuja! Tilaustyöt tehdään aina tarkasti asiakkaan toiveita kuunnellen ja ammattitaidolla toteuttaen. Verkkokaupoista löydät tyylikkäät valikoimat kukkasidontatöitä, joista on helppo valita mieleisensä. Kaivokukan kukkakauppoja voit seurata myös Instagramissa sekä Facebookissa.

Kaivokukka Kampin verkkokauppaan pääset tästä: https://kaivokukkakamppi.ekukka.fi/

Kaivokukka Asematunnelin verkkokaupan valikoima löytyy täältä: https://kaivokukkaasematunneli.ekukka.fi/

Kaivokukka Kaaren verkkokaupan kukkavalikoimaan pääset tästä: https://kaivokukkakaari.ekukka.fi/

Kaivokukka Sellon verkkokauppaan kukkaostoksille tästä: https://kaivokukkasello.ekukka.fi/

Kaivokukka Ison Omenan verkkokauppaan ostoksille tämän kautta: https://kaivokukkaisoomena.ekukka.fi/

Kaivokukka Dixin verkkokauppaan pääset tästä: https://kaivokukkadixi.ekukka.fi/

 

Kukkapalvelu Freesi

Kukkakauppa Freesillä on raikas ja trendikäs ote kukkasidonnassa. Freesiltä saat kokonaisvaltaisen kukka- ja somistuspalvelun, avun tapahtumien ja juhlatilaisuuksien toteutukseen sekä juhlatilan ja somisteiden vuokrauksen. Kukkasidonnat tehdään aina suurella sydämellä ja asiakkaan toiveiden mukaisesti. Freesin verkkokaupasta löytyy kattava valikoima kukkasidontatöitä erilaisiin juhlatilaisuuksiin, oli kyse sitten iloisista juhlista tai hautajaisista. Tutustu tähän ihastuttavaan kukkakauppaan lisää Facebookin sekä Instagramin puolella!

Kurkista mitä ihanaa löytyy Kukkapalvelu Freesin verkkokaupasta: https://freesi.ekukka.fi/

 

Kukkakauppa Kukka-Mia Oy

Kukkakauppa Kukka-Mia on iloinen kukkakauppa! Kukka-Miasta saat taidolla tehdyt sidontatyöt arkeen sekä juhlaan, ystävälle sekä itselle. Verkkokaupasta löytyy laaja valikoima persoonallisia töitä, kukkien lisäksi saatavilla on hyvä valikoima erilaisia ruukkuja! Myös erilaisia kausikasveja on valikoimassa. Kukka-Mian Facebookista voit lukea kuulumisia ja uusimpia kukka-uutisia.

Klikkaa Kukka-Mian verkkokauppaan kukkaostoksille: https://kukka-mia.ekukka.fi

 

Kukkakauppa Kruunukukka Tmi

KruunuKukasta saat kauniit kasvit ja kukat arkeen sekä juhlaan. Valikoimasta löytyy kasveja niin sisä- kuin ulkotiloihinkin. Laaja tuotevalikoima tarjoaa monia eri vaihtoehtoja. Ammattitaitoiset myyjät kuuntelevat asiakkaiden toiveet tarkasti. Verkkokaupasta löytyy kauniit kimput ja asetelmat kukkalähetykseen, sekä kukkasidonnat iloon ja suruun. KruunuKukka kertoo kuulumisiaan Facebookin puolella, käy kurkistamassa!

KruunuKukan verkkokauppaan kukkaostoksille pääset tästä: https://kruunukukka.ekukka.fi/

 

Kukkakauppa KukkaPiazza

KukkaPiazzasta saat kukkasidontaa todellisella ammattitaidolla. KukkaPiazzan verkkokaupasta löydät kukat jokaiseen lähtöön, kauniisti toteutetut hautalaitteet, hautakimput sekä seppeleet, iloiset kukkakimput kukkatervehdykseen sekä lahjakortti mahdollisuuden esimerkiksi syntymäpäiväsankarille. Millainen mahtaa olla KukkaPiazzan Bouquetti? Käy kurkistamassa verkkokauppaan ja tee ostoksesi muutamalla klikkauksella! KukkaPiazzan kuulumisia voit lukea Facebookista!

Kukkaostoksille KukkaPiazzan verkkokauppaan pääset tästä: https://kukkapiazza.ekukka.fi/

 

Rekolan Kukkatalo

Rekolan Kukkatalo on täyden palvelun kukkakauppa. Floristit palvelevat rautaisella ammattitaidolla sekä inhimillisellä asenteella. Tyylikkäästä ja raikkaasta verkkokaupasta löytyy laaja valikoima perinteisiä ja kauniisti toteutettuja kukkasidontatöitä, viherkasveja, yksittäisiä kukkia sekä useita kortti-vaihtoehtoja. Rekolan Kukkatalo kertoo myös tuoreimmat kukka-uutiset Facebookissa!

Klikkaa Rekolan Kukkatalon verkkokauppaan tästä: https://rekolankukkatalo.ekukka.fi/

 

Kukkatupa Kukkanen

Kukkatupa Kukkanen on ilolla palveleva kukkakauppa. Täältä saat juuri Sinulle räätälöidyt kukkasidontatyöt, niin arkeen kuin juhlaankin. Kukkakimput ja kukka-asetelmat iloon sekä suruun. Selkeä ja tyylikäs verkkokauppa aukaisee eteesi hyvän valikoiman perinteisiä ja kauniita kukkasidontatöitä. Miten olisi vaikka kaunis äiti-lapsi kimppu onnittelemaan perheenlisäyksestä? Täältä pääset lähetäämään sen muutamalla klikkauksella! Lue Kukkasen tuoreimmat uutiset Facebookista.

Klikkaa verkkokauppaan ja kurkkaa mitä ihanaa löytyy Kukkasen valikoimasta: https://kukkatupakukkanen.ekukka.fi/

 

Kukkakauppa Kukka Meripihka

Kukka Meripihka on perinteinen kukkakauppa Pihlajamäen ostoskeskuksessa. Kukka Meripihkasta saat ammattitaidolla tehdyt sidontatyöt niin arkeen kuin juhlaankin. Kukkien, ruukkukukkien sekä sesonkikasvien lisäksi valikoimaan kuuluu lahja- ja sisustustavaroita. Verkkokauppa on tyylikäs ja selkeä, kukkaostokset on mukava ja helppo tehdä. Kukka Meripihkan kuulumiset voit lukea Facebookista!

Kukkaostoksille Kukka Meripihkan verkkokauppaan pääset tästä: https://kukkameripihka.ekukka.fi/

 

Kukkakauppa ja Puutarhamyymälä Rose

Kukkakauppa Rose lupaa kaikki sidonnat valmistettavan ammattitaidolla sekä rakkaudella. Perinteisten sidontatöiden lisäksi voit kysyä juhliesi tilakoristeet täältä. Saman katon alta löytyy puutarhamyymälä, josta löydät kukkaset puutarhaasi ja pihallesi. Persoonallisesta verkkokaupasta voit valita mieleisesi kukkasidontatyön niin iloon kuin surujuhliinkin. Kukkakauppa Rose löytyy myös Instagramista sekä Facebookista!

Klikkaa kukkaisille ostoksille Rosen verkkokauppaan tästä: https://kukkakaupparose.ekukka.fi/

 

Pakilan Kukkatalo

Pakilan Kukkatalosta saat ammattitaidolla tehdyt kukkatyöt toiveidesi mukaan. Pakilan Kukkatalo sijaitsee Länsi-Pakilassa. Kukkakaupasta saat leikkokukat, ruukkukukat, sidontatyöt sekä pihakasvit. Pirteästä verkkokaupan valikoimasta pääset valitsemaan mieleisesi kukat arkeen sekä juhlaan. Kukkasidontatyöt perinteisesti niin iloisiin kuin surullisiinkin juhliin. Pakilan Kukkatalon uusimmat kukka-uutiset ja kuvat löytyvät Instagramista sekä Facebookista!

Pakilan Kukkatalon verkkokauppaan kukkashoppailulle pääset tästä: https://pakilankukkatalo.ekukka.fi/

 

Kukkakauppa Verso

Kukkakauppa Verso sijaitsee kauppakeskus Itiksessä. Täältä voit tilata sekä hakea ammattitaidolla valmistetut kukkasidontatyöt elämän eri tilanteisiin, iloisiin juhliin sekä surujuhliin. Kukkasidontatöiden lisäksi Versosta saat viherkasveja sekä kauden kukkia. Tyylikkäästä verkkokaupasta löydät valikoiman, josta on helppo valita kukat oikeaan tilaisuuteen. Kukkakauppa Verson kuulumisia voit lukea myös Facebookista!

Kurkkaa mitä ihanaa löytyy Kukkakauppa Verson verkkokaupasta: https://kukkakauppaverso.ekukka.fi/

 

Kukkakauppa Potager

Kukkakauppa Potager on ihana kukkapuoti Helsingissä! Potager on kukka- ja puutarhakauppa, joka auttaa juhlien kukkakoristeiden valitsemisessa sekä arjen kukkahemmottelussa. Puutarhuri neuvoo ammattitaidolla, jonka avulla piha ja parveke tuovat iloa silmälle sekä lautaselle! Potagerin raikkaasta verkkokaupan kukkavalikoimasta löydät kukat niin iloon kun suruunkin. Kukkälähetys on helppo valita tästä valikoimasta! Lahjakortti on kiva vaihtoehto esimerkiksi syntymäpäiväsankarille. Potagerin Instagramista pääset seuraamaan kauniita kukkakuvia sekä Facebookista pääset lukemaan Potagerin tuoreimmat uutiset!

Kukkakauppa Potagerin verkkokauppaan kukkaostoksille pääset tästä: https://potagerhelsinki.ekukka.fi/

 

Martinlaakson Kukka-Aitta

Martinlaakson Kukka-Aitasta saat ammattitaitoista kukkasidontaa iloon sekä suruun. Raikas verkkokauppa avaa eteesi runsaan valikoiman erilaisia kukkakimppuja sekä kukka-asetelmia. Perinteisten sidontatöiden lisäksi verkkokaupasta voit tilata vaikka yksittäisen ruusun. Kun etsit kauniita ja ammattitaidolla tehtyjä kukkakimppuja tai -asetelmia, Martinlaakson Kukka-Aitasta löydät ne varmasti!

Martinlaakson Kukka-Aitan verkkokauppaan pääset tästä: https://martinlaaksonkukka-aitta.ekukka.fi/

 

Kukkakauppa Tulikukka

Kukkakauppa Tulikukka palvelee ilolla sekä ammattitaidolla. Tulikukka on Vantaan Myyrmäessä jo pitkään toiminut kukkakauppa. Kukkapalvelut on saatavilla niin yksityishenkilöille kuin yrityksillekin. Verkkokaupasta löydät hautajaiskukat, yksittäiset kukat sekä kauniit kimput iloisiin kukkalähetyksiin! Kukkakauppa Tulikukan tuoreimmat kukka-uutiset voit nähdä Facebookista.

Kukkakauppa Tulikukan verkkokauppaan pääset tästä: https://tulikukka.ekukka.fi/

 

Puutarhakeskus Sofianlehto

Puutarhakeskus Sofianlehto tarjoaa kukkasidonnan lisäksi myös laajan valikoiman erilaisia perennoja, puita ja pensaita. Facebookista voit seurata tuoreimpia kukka-uutisia ja kuulumisia Sofialehdon päivityksistä. Sofialehdon verkkokaupasta löydät hyvän valikoiman kauniita sidontatöitä, joista on helppo valita mieleisensä ja juhlaan sopivan kukkakimpun tai kukka-asetelman. Kukkasidonnat toteutetaan ammattitaidolla, niin arkeen kuin juhlaankin.

Puutarhakeskus Sofialehdon verkkokauppaan pääset tästä: https://sofianlehto.ekukka.fi/

 

Kukkakauppa MyyrKukka

MyyrKukka sijaitsee Myyrmannin ostoskeskuksessa. MyyrKukasta saat ammattitaitoista ja iloista palvelua, kukat sidotaan asiakkaan toiveiden mukaisesti. Verkkokaupassa on persoonallinen valikoima erilaisia sidontatöitä, kauniita hääkimppuja sekä kukkalähetykseen sopivia runsaita kukkakimppuja. Hautakimput ovat näyttäviä ja hautalaitteissakin on valinnanvaraa. MyyrKukan töihin ja kukkakuviin voit tutustua Facebookissa sekä Instagramissa!

Kukkakauppa MyyrKukan verkkokauppaan kukkaostoksille pääset tästä: https://myyrkukka.ekukka.fi/

 

Herttoniemen Kukka- ja Hautauspalvelu

Herttoniemen Kukka lupaa kaupungin kauneimmat sekä laadukkaimmat kukat. Herttoniemen Kukka ahkeroi aina ammattitaidolla, jotta Sinä saisit parhaimmat kukat sekä iloisen palvelun. Saman katon alta löytyy myös hautauspalvelu. Verkkokaupasta löydät todella kattavan valikoiman erilaisia surukukkia. Valikoimassa on myös iloisempiin juhliin tarjolla persoonallisia morsiuskimppuja sekä iloisia kukkalähetykseen soveltuvia kimppuja sekä asetelmia. Herttoniemen Kukka- ja Hautauspalvelu myös Facebookissa!

Herttoniemen Kukan verkkokauppaan pääset tästä: https://herttoniemenkukka.ekukka.fi/

 

PuutarhaNikkarit

Herttoniemi ja Espoonlahti

PuutarhaNikkarit on kukka-alan ammattilainen, niin kukkasidonnassa kuin puutarhankin puolella. PuutarhaNikkareiden uutisia ja kukkaisia päivityksiä pystyt seuraamaan heidän nettisivuillaan, Facebookissa ja Instagramissa! Verkkokauppa on kuin pieni pala paratiisia, laajasta valikoimasta on helppo valita oikeanlaiset kukat oikeanlaiseen tilaisuuteen, oli kyse sitten iloisista tai surullisista juhlista. Kukkasidonta toteutetaan ammattitaidolla ja asiakkaan toiveita tarkasti kuunnellen.

Kurkista mitä ihanaa löytyy PuutarhaNikkareiden Herttoniemen verkkokaupasta: https://puutarhanikkarit.helsinki.ekukka.fi/

Klikkaa PuutarhaNikkarit Espoonlahti verkkokauppaan tästä: https://puutarhanikkarit.espoo.ekukka.fi/

 

Kukkakauppa Sweethem

Kukkakauppa Sweethem on uudenlainen lifestyle-kukkakauppa Tuusulassa. Kukkakaupassa on yhdistetty raikkaasti sisustustuotteet sekä kukat, niin että ne muodostavat kauniita ideoita ja ratkaisuja arkeen sekä juhlaan. Sweethemistä saat yksilölliset kukat sekä sisustustuotteet. Verkkokaupassa on laaja valikoima perinteisiä sidontatöitä sekä persoonallisia kimppuja ja asetelmia. Kukkalähetyksen kylkeen voit valita kortin. Sweethemin löydät myös Instagramista sekä Facebookista.

Klikkaa Sweethemin verkkokauppaan ostoksille tästä: https://sweethem.ekukka.fi/

 

Kukkakauppa KukkaKoti

Kukkakauppa Kukkakodista saat kukat elämän kaikkiin tilanteisiin, ystävälle tai hemmottelua itselle! KukkaKoti arvostaa laadukkaita kukkia ja materiaaleja. Luonnonmateriaalit ja ekologisuus on lähellä sydäntä. Idearikkaat floristit loihtivat kukkasidontatyöt asiakkaan toiveiden mukaisesti. Verkkokauppa on raikas ja persoonallinen, sieltä löydät perinteisten kukkasidontojen lisäksi myös esimerkiksi viherkasveja. Kukkakoti löytyy myös Facebookista sekä Instagramista ilahduttamassa kukkakuvillaan, käy kurkistamassa!

Kurkkaa mitä ihanaa löytyy KukkaKodin verkkokaupasta: https://kukkakoti.ekukka.fi/

 

Kukkakauppa Flor Unikon

Flor Unikon kukkakauppa tunnetaan myös nimellä Godetia. Flor Unikon on jatkuvasti uusiutuva kukkakauppa, liikkeen kodikas ja satumainen tunnelma tuoreine kukkineen toivottaa asiakkaan tervetulleeksi. Flor Unikon lupaa ammattitaitoista ja yksilöllistä palvelua arkeen sekä juhlaan. Tyylikkäästä verkkokaupasta löydät perinteisten hautalaitteiden lisäksi esimerkiksi äiti-lapsi kimput sekä yksittäiset ruusut. Flor Unikon tuoreimmat uutiset kukkamaailmasta pääset lukemaan Facebookista!

Kukkakauppa Flor Unikon monipuoliseen valikoimaan voit tutustua tästä:  https://flor-unikon.ekukka.fi/

 

Kukkakauppa FinnFlorist

FinnFlorist on suomalainen perheyritys joka tarjoaa kukkien lisäksi myös sidontakursseja. Valikoimasta löytyy perinteisten sidontatöiden lisäksi myös esimerkiksi ruukkukukkia sekä viherkasveja. Verkkokauppa on tyylikäs, valikoimasta on helppo valita mieleisensä tuote joko itselle tai ystävälle. Valikoimasta löytyy myös esimerkiksi kauniit kynttiläasetelmat sekä persoonalliset morsiuskimput. FinnFlorist löytyy myös Facebookista.

Kukkakauppa FinnFloristin verkkokauppaan pääset tästä: https://finnflorist.ekukka.fi/

 

Kukkakauppa Azalea

Kukkakauppa Azalea välittää tunteesi kukkasin. Rautaisen ammattilaisen käsissä tuoreista kukista tehdään kauniit kukkasidontatyöt, asiakkaan toiveiden mukaan. Verkkokaupassa on laaja valikoima erilaisia sidontatöitä, perinteiset hautalaitteet ja kukkakimput sekä pienet lahjaideat jotka voit liittää kukkalähetykseesi! Saatavilla on myös lahjakortti, esimerkiksi syntymäpäivälahjaksi.

Kurkista mitä kivaa löytyy Kukkakauppa Azalean verkkokaupasta: https://azaleakukkakauppa.ekukka.fi/

 

Etelärannan Kukka Studio

Persoonallinen Etelärannan Kukka Studio loihtii kukkasidontatyöt ammattitaidolla, asiakkaan toiveita tarkasti kuunnellen. Kauniiden ja perinteisten kukkasidontatöiden lisäksi palveluihin kuuluu esimerkiksi tilakoristelut, istutukset ja kasvihuolto sekä kurssien pitäminen. Verkkokaupasta löydät kauneimmat kukat kaikenlaisiin tilanteisiin, iloisiin sekä surullisiin. Tyylikäs valikoima takaa mieleisen kukkakimpun tai kukka-asetelman löytymisen. Ihanat kukkaterveiset löydät Etelärannan Kukka Studion Facebookista!

Kurkista mitä löytyy Kukka Studion verkkokaupan valikoimasta: https://etelarannankukka.ekukka.fi/

 

Laajasalon Kukkakioski

Laajasalon Kukkakioskista saat kukkasidontatyöt, jotka on tehty ammattitaidolla. Tyylikkäästä verkkokaupasta löydät varmasti mieleisen kukkasidontatyön, niin arkeen kuin juhlaankin. Runsaiden kimppujen lisäksi saatavilla on myös yksittäisiä ruusuja. Perinteiset sidontatyöt valmistuu asiakkaiden toiveiden mukaisesti. Laajasalon Kukkakioskin uusimmat kukka-uutiset pääset lukemaan myös Facebookista!

Kurkista mitä kivaa löytyy tämän Kukkakioskin verkkokaupasta: https://laajasalonkukkakioski.ekukka.fi/

 

Kukkakauppa Syväsen Kukka

Kukkakauppa Syväsen Kukka lupaa korkealuokkaista kukkapalvelua. Kukkasidonnat loihditaan ammattitaidolla arkeen sekä juhlaan. Juhlatilaisuuksien tilakoristelut syntyvät myös näissä osaavissa käsissä. Kukkasidonnat onnistuvat niin yksityishenkilöille kuin yrityksillekin. Kukkalähetys on mukava tapa muistaa lähimmäistä tai ystävää, tästä verkkokaupasta löydät varmasti mieleisen kukkakimpun tai kukka-asetelman. Syväsen Kukan tuoreimmat kukka-uutiset sekä kauniit kukkakuvat löydät myös Instagramista sekä Facebookista.

Syväsen Kukan verkkokauppaan voit tutustua tästä linkistä:  https://syvasenkukka.ekukka.fi/

 

Kukkakauppa Sakura

Kukkakauppa Sakura on Munkkivuoren kukkakauppa, jonka verkkokaupasta pääset kätevästi tilaamaan erilaisia sidontatöitä arkeen sekä juhlaan. Verkkokaupan valikoimasta löytyy surujuhliin surulaite, surukimppu tai kaunis seppele. Erilaiset kimput sekä asetelmat kukkalähetyksiin sekä napanuorakimppu, jonka voit lähettää onnittelukimpuksi uuden perheenlisäyksen johdosta. Kukkakauppa Sakuran verkkokauppa on kurkistamisen arvoinen!

Täältä pääset kukkaostoksille Kukkakauppa Sakuran verkkokauppaan: https://kukkakauppasakura.ekukka.fi/

 

Kukkakauppa Lumikello

Kukkakauppa Lumikello on perheyritys jonka myymälä sijaitsee Kalliossa. Lumikello järjestää myös kukkasidontakursseja, esimerkiksi polttariporukalle tai kukkakoruista kiinnostuneille. Perinteiset kukkasidontatyöt valmistuvat ammattitaidolla ja asiakkaan toiveita tarkasti kuunnellen. Verkkokaupasta löytyy valikoima kauniita kukkasidontatöitä ja esimerkiksi pieniä lahjaideoita joita voit lisätä kukkalähetyksen mukaan! Kukkakauppa Lumikello löytyy myös Facebookista.

Kurkista Lumikellon verkkokauppaan ja ihastu: https://lumikello.ekukka.fi/

 

Kukkakauppa Garden Rose

Kukkakauppa Garden Rose tarjoaa kukkia ja sisustustavaroita arkeen sekä juhlaan. Verkkokaupan valikoimasta pääset valitsemaan kauniista kukkakimpuista ja kukka-asetelmista mieleisesi oikeaan tilaisuuteen. Garden Rose tarjoaa myös vihersisustukseen apua. Garden Rosesta saat aina tuoreet leikkokukat sekä laadukkaat ruukkukukat. Ammattitaidolla sidotut kukkatyöt tehdään aina asiakkaan toiveiden mukaisesti. Garden Rosen tuoreimmat kukka-uutiset pääset lukemaan Facebookista!

Kurkista Garden Rosen ihanaan verkkokauppaan tästä: https://gardenrose.ekukka.fi/

 

Kukkakauppa Kalevan Kukkatalo

Kalevan Kukkatalo on nuorekkaan tehokas, idearikas sekä palveleva kukkakauppa Keravalla. Korkea ammattitaito ja ajanhenkisyys takaavat mieleisesi kukkasidontatyöt. Verkkokaupasta pääset valitsemaan esimerkiksi kukkalähetykseesi korkean tai matalan kukkakimpun. Sopivan runsaasta hautalaite valikoimasta on helppo valita kauniit kukat surujuhlaan. Ihastele Kalevan Kukkatalon kukkakuvia Instagramista sekä Facebookista!

Kurkkaa Kalevan Kukkatalon verkkokauppaan tästä linkistä: https://kalevankukkatalo.ekukka.fi/

 

Kukkakauppa Unioninkukka

Kukkakauppa Unioninkukka on persoonallinen kukkakauppa Unioninkadulla. Raikkaasti rakennettu verkkokauppa kutsuu kukkaostoksille, valikoimasta löytyy kukkasidontatöitä arkeen sekä juhlaan. Kattava valikoima kukkalähetys-kimppuja ja kukkalähetykseen voit liittää esimerkiksi kauniin kortin, suklaata tai pehmonallen! Perinteisten sidontatöiden lisäksi verkkokaupasta löytyy myös yksittäiset ruusut. Unioninkukka löytyy myös Facebookista sekä Instagramista.

Tutustu ja tilaa kukkalähetys Unioninkukasta: https://unioninkukka.ekukka.fi/

 

Kukkakauppa Madonna

Kukkakauppa Madonna on alkuperäinen ja vanhin Kruunuhakalainen kukkakauppa. Madonna lupaa sitoa sinulle toiveidesi kimpun, joka kääntää varmasti kaikkien katseet! Madonnan taitava henkilökunta seuraa tiukasti uusimpien trendien perässä ja käyttää niitä luovasti sidontatöissään. Verkkokaupan tyylikkäästä valikoimasta on helppo valita mieleisensä kukkasidontatyö arkeen sekä juhlaan. Kukkakauppa Madonnan kukkaiset uutiset tavoitat Facebookista sekä Instagramista!

Kurkista mitä kivaa Madonnan verkkokaupasta löytyy: https://madonnankukat.ekukka.fi/

 

Kukkakauppa La Reine

Kukkakauppa La Reinestä löydät ammattitaitoiset ja iloiset floristit. La Reine toimii Helsingin Kruununhaassa, vahva osaaminen ja luovuus polveutuu jo kolmannessa sukupolvessa. Rautainen alan ammattilainen kuuntelee asiakkaan toiveet ja tekee niiden mukaan kauniit kukkasidontatyöt. La Reine palvelee niin yksityis- kuin yritysasiakkaitakin. La Reinen kuulumisia voit seurata Facebookista!

Kurkista La Reinen verkkokauppaan  ja tee mieleisesi kukkaostokset:  https://lareine.ekukka.fi/

 

Kukkaliike&Tilaussitomo Floramore

Floramoren kädenjälki kukkasidontatöissä on persoonallinen, verkkokaupasta voit ihastella sekä tilata kauniita sidontatöitä arkeen sekä juhlaan. Floramoren kautta saat kukat myös yrityksellesi tai pääset kokeilemaan kädentaitojasi kukkakurssilla. Floramore lupaa uniikit kukkasidonnat juuri sinulle, tarkasti toiveesi kuunnellen. Kukkakuvia ja uutisia voit seurata niin Facebookista kuin Instagramin puoleltakin!

Floramoren verkkokauppaan pääset ostoksille tästä: https://floramore.ekukka.fi/

 

Kukkakauppa Floranna

Kukkakauppa Florannan valttina on vahva sidontataito, palveluhenkisyys, korkealaatuiset kukat sekä idearikkaus. Florannan kukkasidontatöiden lisäksi palveluihin kuuluu viherpalvelut. Florannan kauniit kukkakuvat löydät Instagramista sekä Facebookista! Verkkokaupassa on hyvä valikoima persoonallisia kukkasidontatöitä, joista on helppo valita mieleisensä kukkakimppu tai kukka-asetelma. Kukat tehdään ammattitaidolla, arkeen sekä juhlaan!

Florannan verkkokauppaan voi tutustua tästä linkistä: https://floranna.ekukka.fi/

 

Kukkakauppa Cawell

Kukkakauppa Cawell loihtii toivomasi kukkakimpun tai kukka-asetelman suurella sydämellä ja ammattitaidolla. Tästä kukkakaupasta löydät kukkia kotiin tai kylään, iloon tai lohdutukseksi. Perinteisen kukkasidonnan ohella onnistuu myös esimerkiksi näyttävä pullokoriste syntymäpäiväsankarille. Saman katon alta löytyy myös lahja- ja sisustustavaroita. Tyylikäs verkkokauppa on kurkistamisen arvoinen. Cawell löytyy myös Facebookista sekä Instagramista!

Kukkakauppa Cawellin verkkokauppaan pääset tästä: https://cawell.ekukka.fi/

 

Kukkakauppa Rauta-Kukka

Kukkakauppa Rauta-Kukka palvelee asiakkaitaan Helsingin rautatieasemalla. Rauta-Kukka lupaa tuoreet kukat ystävällisen palvelun kera. Ammattitaidolla tehdyt kukkasidontatyöt elämän jokaiseen tilaisuuteen, iloon sekä suruun. Perinteisten sidontatöiden lisäksi saatavilla on myös ruukkukukkia sekä sesonkikasveja. Rauta-Kukka on myös palveleva lahjatavaraliike. Rautakukan kukka-uutiset ja kauniit kukkakuvat tavoitat myös Facebookista sekä Instagramista!

Klikkaa Rauta-Kukan verkkokauppaan kukkaostoksille: https://rauta-kukka.ekukka.fi/

 

Kukkakauppa Ch. Barck

Kukkakauppa Ch. Barck on perinteikäs helsinkiläinen kukkakauppa. Perinteisten kukkasidontatöiden lisäksi myös vaativammatkin sidontatyöt onnistuvat ammattitaitoisissa käsissä. Koristelut loihditaan niin pieniin kuin suuriinkin juhliin. Verkkokaupan valikoima on kattava, sieltä on helppo valita juhlaan kuin juhlaan sopiva kukkasidontatyö. Ch. Barckin töihin voit tutustua myös Facebookissa.

Klikkaa Ch. Barckin verkkokauppaan kukkaostoksille: https://chbarck.ekukka.fi/

 

Kukkakauppa Leppävaaran Kukka

Leppävaaran Kukka on ilolla ja ammattitaidolla palveleva kukkakauppa! Leppävaaran Kukasta saat kauneimmat leikkokukat sekä kukka-asetelmat kotiin ja yrityksille. Kukkasidonta tehdään ammattitaidolla elämän eri tilaisuuksiin, oli kyse sitten iloisesta tapahtumasta tai surujuhlasta. Leppävaaran Kukan kautta on mahdollista tilata Kukkaserenadi! Kukkainen laulutervehdys Kukkaserenadin laulavien miesten toimittamana, kuinka ihana idea yllättämiseen! Verkkokauppa on kurkistamisen arvoinen. Tuoreimmat uutiset kukkamaailmasta pääset lukemaan Leppävaaran Kukan Facebookista!

Tästä pääset kukkaostoksille Leppävaaran Kukan verkkokauppaan: https://leppavaarankukka.ekukka.fi/

 

Kukkakauppa Kullannuppu

Kukkakauppa Kullannupusta saat kauniit kukat arkeen sekä juhlaan, ystävälle sekä itselle! Kukkasidontatyöt toteutetaan suurella sydämellä ja ammattitaidolla. Perinteisten sidontatöiden lisäksi verkkokaupasta löytyy esimerkiksi kausikukka-istutus sekä hääkukka lahjakortti! Kukkalähetys on helppoa tehdä, muutamalla klikkauksella saat kauniit kukat lähetettyä ystävällesi tai rakkaimmallesi. Kullannupun sidontataitoihin sekä uutisiin voit tutustua Facebookissa sekä Instagramissa.

Klikkaa Kullannupun verkkokauppaan tästä: https://kullannuppu.ekukka.fi/

 

Kukkakauppa Misis Flora

Misis Flora on täyden palvelun kukkakauppa. Kauniit sidontatyöt tehdään ammattitaidolla sekä asiakkaan toiveita kunnioittaen ja tarkasti kuunnellen. Verkkokaupasta löytyy laaja valikoima erilaisia kukkakimppuja ja kukka-asetelmia, joista pääset valitsemaan juhliisi oikeanlaiset kukat. Kaunis kukkatervehdys on helppo lähettää tästä verkkokaupasta! Uusimmat kuulumiset Misis Floran kukkamaailmasta voit käydä kurkistamassa Facebookista!

Tästä pääset kukkaostoksille Misis Floran verkkokauppaan: https://misisflora.ekukka.fi/

 

Kukkakauppa Floranita

Kukkakauppa Floranitasta saat kukkasidontatyöt ammattitaidolla tehtyinä ja kauniisti viimesteltyinä. Kukkasidontatyöt tehdään aina asiakkaan toiveiden mukaisesti, elämän jokaiseen tilaisuuteen. Verkkokaupassa on hyvä valikoima perinteisiä sidontatöitä niin iloisiin kuin surullisiinkin juhliin. Kukkatervehdykseen voit valita tästä valikoimasta kauniin kimpun. Floranitan kuulumiset kannattaa kurkata Facebookista!

Kukkakauppa Floranitan verkkokauppaan kukkaostoksille pääset tästä: https://floranita.ekukka.fi/

 

Kukkakauppa Raparperin Alla

Kukkakauppa Raparperin Alla tarjoaa kaikkea kivaa ja kaunista! Perinteisten kukkasidontatöiden lisäksi valikoimaan kuuluu lahja- ja sisustustavaroita sekä kukkia puutarhaan. Verkkokaupasta löytyy laaja kattaus kauniita sidontatöitä, joista on helppo valita mieleisensä. Kukkasidonnat onnistuu niin arkeen kuin juhlaankin, oli kyse sitten iloisesta tai surullisesta juhlasta. Kukkakauppa Raparperin Alla löytyy myös Facebookista sekä Instagramista!

Tästä pääset kukkaostoksille Raparperin Alla verkkokauppaan:  https://raparperinalla.ekukka.fi/

 

Kukkakauppa Helmi Kukka ja Lahjatavaraputiikki

Kukkakauppa Helmi Kukka tarjoaa kukkien lisäksi myös laajan valikoiman erilaisia lahja- ja sisustustavaroita. Verkkokaupasta löydät kukkasidontatyöt niin arkeen kuin juhlaankin. Iloiset kukkalähetykset on helppo lähettää Helmi Kukan verkkokaupan kautta, voit myös ostaa valikoimasta surujuhliin sopivan hautalaitteen tai osanottokimpun. Raikas ja tyylikäs verkkokauppa on kurkistamisen arvoinen. Helmi Kukka päivittää myös kuulumisiaan Facebookin puolella!

Helmi Kukan kukkaverkkokauppaan voit tutustua tästä: https://helmikukkaputiikki.ekukka.fi/

 

Kukka-Mökki Klaukkala Oy

Kukka-Mökki on iloinen ja palveleva kukkakauppa Klaukkalan keskustassa. Valikoimaan kuuluu aina tuoreet ja kauniit leikko- sekä ruukkukukat. Palveluihin kuuluu kaikki alan sidontapalvelut. Verkkokaupassa pääset valitsemaan useasta kauniista kukkasidontatyöstä mieleisesi. Lahjakortti on myös kiva idea vaikka ilahduttamaan syntymäpäiväsankaria! Kukka-Mökin kukkia sekä sidontatöitä pääset kurkistamaan Facebookissa sekä Instagramissa.

Tästä pääset kukkaostoksille Kukka-Mökin verkkokauppaan: https://kukkamokki.ekukka.fi/

 

Kukkatalo Maritta

Kukkatalo Maritta on palveleva kukka- ja puutarhakauppa Espoon Suvikummussa. Kukkatalo Maritta kehuu leikkokukkavalikoimaansa pääkaupunkiseudun parhaimpiin kuuluvaksi,  lisäksi valikoimasta löytyy ruukkukukkia ja viherkasveja. Valttikorttina Marittalla on korkealaatuinen kukkasidonta ja hyvä palvelu. Verkkokaupasta on helppo valita mieleisensä kukkalähetys, kukkalähetykeen voi liittää esimerkiksi suklaata tai kortin. Kukkatalo Marittan kuulumiset voit lukea Facebookista!

Kukkatalo Marittan verkkokauppaan pääset tästä: https://kukkatalomaritta.ekukka.fi/

 

Puutarhamyymälä Överby Trädgårdsbutik

Puutarhamyymälä Överby Trädgårdsbutik on on kauppa mistä löydät sitä pientä extraa ja edulliseen hintaan. Persoonalliset sidontatyöt arkeen sekä juhlaan, iloon ja suruun löydät heidän verkkokaupastaan. Puutarhamyymälän nimikin sen jo paljastaa, että tästä kukkakaupasta saat myös puutarhasi kasvit edullisesti. Seuraa mielenkiintoisia kukka-uutisia ja kukkamaailman kuvia heidän Facebook sivuiltaan!

Överby Trädgårdsbutikin verkkokauppaan kukkaostoksille pääset tästä: https://overby.ekukka.fi/

 

Kukkakauppa To You

Kukkakauppa To Youn mielestä kukat ovat aina loistava idea. Verkkokaupan persoonallisesta valikoimasta pääset valitsemaan mieleisesi kukkasidontatyöt. Valikoimasta löytyy kukkatöitä niin iloisiin kuin surullisiinkin juhliin, kukkatervehdykseen ystävälle tai omaksi iloksi kotia koristamaan! Verkkokaupan valikoimasta löydät myös kausikukkia. Kukkakauppa To You päivittää tuoreimmat kuulumisensa myös Facebookissa!

Klikkaa To Youn verkkokauppaan ihanille kukkaostoksille tästä: https://toyou.ekukka.fi/

 

Pitkäsen Kukkakauppa

Pitkäsen Kukkakauppa tarjoaa persoonallisen kattauksen kukkasidontatöitä verkkokaupassaan! Laajasta valikoimasta on helppo valita mieleisensä kukkakimppu tai kukka-asetelma oikeaan tilaisuuteen. Pitkäsen Kukkakaupan taitavat floristit loihtivat kukkasidontatyöt niin iloon kuin suruunkin, aina asiakkaan toiveita tarkasti kuunnellen. Pitkäsen Kukkakaupan tuoreimmat kukka-uutiset pääset lukemaan myös Facebookista!

Kurkista Pitkäsen Kukkakaupan verkkokauppaan tästä: https://pitkasenkukkakauppa.ekukka.fi/

 

Jorvin Kukka ja Lahja

Jorvin Kukka ja Lahja palvelee Sinua Jorvin sairaalan pääaulassa. Kun haluat ilahduttaa toista tai itseäsi kukilla, Jorvin Kukka ja Lahja tekee kukkakimput sekä kukka-asetelmat kokemuksella ja ammattitaidolla. Verkkokaupasta löytyy hyvä valikoimat erilaisia sidontatöitä ja lisäksi myös kauniita kausikukkia. Kukkalähetykseen on helppo klikata lisäksi kortti tai suklaata. Jorvin Kukka ja Lahja löytyy myös Facebookista!

Klikkaa Jorvin Kukka ja Lahja verkkokauppaan ostoksille: https://jorvinkukkajalahja.ekukka.fi/

 

Kukkakauppa Sitomo

Kukkakauppa Sitomon löydät Kauppakeskus Isosta Omenasta. Sitomo pitää tärkeimpänä tuotteenaan leikkokukkia, joita heiltä löytyy todella runsas valikoima. Valikoimasta löytyy trendikkäitä viherkasveja sekä erilaisia oksia tuoreina ja kuivattuina. Sesongin mukaan valikoimassa on myös ulkokukkia. Kukkien lisäksi tarjolla on trendikkäitä maljakoita ja ruukkuja. Sitomon ammattitaitoiset floristit antavat työlleen ja kukilleen laatutakuun, luotettavuutta ja rehellisyyttä vaalitaan tässä kukkakaupassa. Kaunis ja persoonallinen verkkokauppa on todellakin kurkistamisen arvoinen! Sitomon kuulumisia voit nähdä Instagramissa sekä Facebookissa!

Kukkaostoksille Sitomon verkkokauppaan pääset tästä: https://sitomo.ekukka.fi/

 

Kukkakamari Elsi

Kukkakamari Elsin tyylikäs verkkokauppa tarjoaa kukat niin arkeen kuin juhlaankin. Laajasta valikoimasta löydät surukukat, napanuorakimput, lahjakortit sekä kimput kukkatervehdykseen! Kukkasidontatyöt loihditaan asiakkaan toiveiden mukaisesti, rautaisella ammattitaidolla. Verkkokaupasta löydät myös kausikukkia! Kukkakamari Elsi päivittää kuulumisensa Facebookkiin ja kukkaiset inspiraatiokuvat löydät myös Instagramista!

Tästä pääset kukkaostoksille Kukkakamari Elsin verkkokauppaan: https://kukkakamarielsi.ekukka.fi/

 

Kukkakauppa Soukan Sydän

Kukkakauppa Soukan Sydän toteuttaa kukkapalvelunsa laadulla ja ammattitaidolla. Heiltä löydät kattavan valikoiman leikkokukkia sekä ruukkukukkia. Saatavilla on myös lahja- ja sisustustavaroita. Verkkokauppa on täynnä persoonallisia sidontatöitä, joista voit valita mieleisesi kukkakimpun tai kukka-asetelman juhlaan kuin juhlaan! Runsas valikoima hautajaiskukkia takaa kauniin ja omanlaisen sidontatyön löytymisen. Kukkakauppa Soukan Sydän löytyy myös Facebookista sekä Instagramista!

Kurkista mitä ihanaa löytyy Soukan Sydämen verkkokaupasta: https://soukansydan.ekukka.fi/

 

Kellokosken Kukka

Kellokosken Kukka on perinteinen kukkakauppa Kellokoskella. Tyylikäs verkkokaupan valikoima tarjoaa sinulle erilaisia kukkatöitä niin arkeen kuin juhlaankin. Ammattitaidolla tehdyt kukkasidonnat tehdään aina asiakkaan toiveiden mukaisesti. Verkkokaupasta löydät myös kausikukkia, jotka ovat kiva yllätyslahja vaikka ystävälle! Kellokosken Kukka tarjoaa leikkokukkien lisäksi myös ruukkukukkia, lahjatavaraa, sisustustuotteita sekä herkkuja! Kellokosken Kukka löytyy myös Facebookista!

Klikkaa Kellokosken Kukan verkkokauppaan kukkaostoksille tästä: https://kellokoskenkukka.ekukka.fi/

eKukka.fi – Kukkaystäville

 

eKukka.fi on Suomen laajin verkkokauppaverkosto. Kukat voit tilata kätevästi netistä, joko noutotilauksena tai kukkalähetyksenä. Löydä mieleisesi kukkakauppa hakupalvelustamme ja klikkaa kukkaostoksille. eKukan laajasta verkkokauppavalikoimasta löydät takuulla mieleisesi kukat niin arkeen kuin juhlaankin! Kukkien ystäviä voit muistaa ihanalla kukkalähetyksellä. Tutustu kauppoihin sivulla eKukka.fi!