Äitienpäiväkukat

Äitienpäivän kukkalahjat

Muista äitiä, mummoa ja vaimoa kauniilla kukkalahjalla!

Äitienpäivää vietetään toukokuun toisena sunnuntaina – silloin muistetaan ja kiitetään rakkaita äitejämme, elämämme naisia. Tiesithän, että voit lähettää äidille kukat netistä? Kukat ovat kaunis äitienpäivälahja, valitse äidille suosikki ruukkukukka tai kukkakimppu, joka on sidottu tuoreista leikkokukista. Liitä kukkalahjaan mukaan myös äitienpäiväkortti ja suklaata. Hemmotellaan kaikkia äitejä, mummoja, vaimoja, sekä kaikenlaisia äitihahmoja!

Valitse ruukkukukka

Kaunis ruukkukukka ihastuttaa varmasti! Valitse äidin tai mummon suosikkiruukkukukka ja lähetä kukat suoraan kotiovelle. Muhkeakukkainen hortensia vai suloinen soilikki? Kurkkaa vinkit!

Ruukkukukat

Hemmottele kukkakimpulla

Muista äitiä kauniilla kukkakimpulla. Kukkakimppu äidin suosikkiväreissä yllättää varmasti – muista liittää kukkalähetykseen myös äitienpäiväkortti ja terveiset!

Kukkakimppu hurmaa

Ruukkuruusu äidille

Ruukkuruusu on perinteinen äitienpäiväkukkalahja. Ruukkuruusua löytyy useissa eri väreissä – sen voi sijoittaa kesäksi myös ulos! Lue lisää ruukkuruusun hoito-ohjeista ja lähetä äidille ruusu kotiovelle.

Ruukkuruusu

Kukat kotiovelle

Kosketa kukilla – kukat kulkevat kotiovelle saakka, myös ilman kontaktia.

Tilaa kukat äidille

Kimppu vai asetelma?

Kosketa kukilla – valitse äidille ihana kukkakimppu tai kaunis kukka-asetelma! Millaisista kukista äiti tykkää? Suunnittele äidille kukkalahja hänen lempikukistaan. Lue lisää!

Äitienpäivälahja