Ystävänpäiväkukat

Ystävänpäivän kukkalahjat

Muista ystävääsi tai rakasta elämänkumppaniasi kukkalahjalla!

Ystävänpäivä 14.2. on ystävien sekä rakastavaisten juhlapäivä! Yllätä oma höpönassusi tai paras ystäväsi kauniilla kukkalahjalla. Ystävänpäivä on päivä jolloin on lupa hemmotella – pitääkö rakkaimpasi romanttisista ruusuista vai veisikö pieni yllätyslahja piilotettuna kukkien keskelle hänen sydämen? Ystävien kesken voi kilistellä pullollisella kuohuvaa – pullokoriste kruunaa yhteisen hetken! Tässä muutamia vinkkejä, joiden avulla teet ystävänpäivästä unohtumattoman.

Kukkakimppu vai kukka-asetelma?

Kaunis kukkakimppu ihastuttaa kukkalähetyksen saajaa varmasti. Kukkakimpusta voit suunnitella erityisen piilottamalla siihen salaisen viestin – Lue lisää, miten saat kukkalahjasta mielenkiintoisen!

Kukkalahjaideat

Orkidea hurmaa

Orkidea, tämä kukkamaailman kuningatar, on yksi ihanista kukkalahjavinkeistämme. Tiesitkö, että orkideoita löytyy useita erilaisia? Tutustu lajikkeisiin ja valitse viehättävin ystävänpäivälahjaksi!

Orkideaperhe

Persoonallinen kukkalahja

Valitse parhaalle ystävällesi tai sydänkäpysellesi persoonallinen kukkalahja. Toivooko ystäväsi jotain raikastusta kotiinsa, piristäisikö uusi trendikäs viherkasvi? Tai uusi maljakko täynnä rakkaimpasi lempikukkia voisi nostattaa ystävänpäivän sydämellisiin tunnelmiin. Lue lisää ystävänpäivän kukkalahjavinkeistä!

Persoonalliset lahjat

eKukka.fi – Suomen Suurin Kukkakauppa

 

Tiesitkö, että kukkia voi tilata kätevästi netistä! Etsi lähin kukkakauppasi eKukan sivuilta ja tilaa  yksi kukka rakkaallesi tai vaikka hurjasti enemmän. Mitäpä jos mielitiettysi saisikin 100 ruusua… tällaisiakin tarinoita eKukka.fi verkkokaupoista löytyy. Kerro kukkasin, kuinka tärkeä hänelle oletkaan!