Luukku 1

01 joulu Luukku 1

Ensimmäinen adventti

Sytytämme ensimmäisen adventtikynttilän – tästä alkaa todellinen joulun odotus! Kuinka ihana onkaan suunnitella ja toteuttaa taas adventin kynttiläasetelma.

Samalla kun sytytämme ensimmäisen adventtisunnuntain kynttilän, voimme pohtia millaisen joulun tänä vuonna haluamme. Millaisia jouluherkkuja ja -koristeita tänä jouluna laitetaan? Pysähdynkö ja muistanko läheisteni lisäksi yksin joulunsa viettäviä? Kaunis ja yllättävä muistaminen joulukukalla lämmittää yksinäisen mieltä pitkään![/vc_column_text]

[/vc_column][/vc_row]

Kynttiläasetelma havuista ja kuivista materiaaleista

Adventin kynttiläasetelmaan valikoitui kauniisti kuivuvia vihreitä materiaaleja, kuten mäntyä, eukalyptusta ja silkkipuuta (Grevillea). Myös isotähtiputken (Astrantia major) kukinnot kuivuvat kauniisti ja säilyttävät värinsä.

Vihreät oksat on kiinnitetty puolalangalla muutamasta kohti kynttiläasetelman runkoon kiinni. Tähtiputken kukat on liimattu kukkaliimalla kiinni. Ne voi myös halutessaan pujotella oksien väleihin.

Muistathan, että et jätä elävää tulta vahtimatta!

Joulukuun ensimmäinen – tästä alkaa pyörimään eKukan joulukalenteri. Jokaisessa luukussa jokin kiva jouluinen vinkki liittyen kukkamaailmaan. Seuraa meitä facebookissa ja instagramissa, vinkit löytyvät myös sieltä!

Liity Kukkaystäviin!

 

Tilaa eKukan uutiskirje sähköpostiisi ja saat kätevästi tietoosi kukkamaailman puhutuimmat trendit sekä kivat kukkavinkit! Sähköposti kilahtaa n. pari kertaa kuukaudessa, joten voit olla huoleti, emme tuki sähköpostiasi turhilla viesteillä! Tilaa siis uutiskirje – ja pysyt mukana kukkamaailman menoissa!

Kukkiva
ekukkakanava@gmail.com