Luukku 2

02 joulu Luukku 2

Jääkranssi – huurteisten paukkupakkasten pihakoriste

 

Jääkranssi koristaa kauniisti huurtunutta ja lumista pihaa. Jääkranssi on helppo tehdä itse, koristeeksi siihen voit laittaa esimerkiksi kuivakukkia, leikkokukkia, havuja ja marjoja – vain mielikuvitus on rajana.

Jääkranssin tekoon tarvitset pyöreän astian, jonka sisään mahtuu toinen pienempi pyöreä astia. Aseta pienempi pyöreä astia suupuoli alaspäin keskelle isompaa astiaa, näin reunoille jää kranssin muotoinen kehä. Varmistaaksesi kranssin hyvän muodon, voit tukea pienempää astiaa esimerkiksi teipillä tai painolla, jotta se pysyy paikoillaan.

Lisää sitten vesi, täytä astiaa sen verran kuinka paksun kranssista haluat – hieman paksumpi kranssi kestää pidempään. Koristele kranssi haluamillasi koristeilla – kuivakukat ovat tällä hetkellä trendikkäitä!

Kranssi jäätyy kauniiksi pakkasilla – muista kuitenkin suojata taideteoksesi, jotta pikkulinnut eivät käy sitä hämmentämässä. Varsinkin kukat ja marjat saattavat herättää pikkulintujen kiinnostuksen. Kun kranssi on jäätynyt, tuo se hetkeksi sisälle muottien irroittamista varten. Voit laskea hieman lämmintä vettä esimerkiksi altaaseen ja asettaa kranssin kippoineen hetkeksi sinne – muottiastiat lähtevät nätisti ja kranssi pysyy ehjänä.

Viimeistele jääkranssi kauniilla koristenauhalla! Jääkranssi sopii kauniisti yhteen erilaisten jäälyhtyjen kanssa.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Liity Kukkaystäviin!

 

Tilaa eKukan uutiskirje sähköpostiisi ja saat kätevästi tietoosi kukkamaailman puhutuimmat trendit sekä kivat kukkavinkit! Sähköposti kilahtaa n. pari kertaa kuukaudessa, joten voit olla huoleti, emme tuki sähköpostiasi turhilla viesteillä! Tilaa siis uutiskirje – ja pysyt mukana kukkamaailman menoissa!

Kukkiva
ekukkakanava@gmail.com
No Comments

Post A Comment