Luukku 3

03 joulu Luukku 3

Minikranssit kruunaavat juhlapöydän kattauksen

 

Minikimppu on saanut nyt rinnalleen minikranssin! Suloiset minikranssit sopivat hyvin koristamaan itsenäisyyspäivän, pikkujoulun tai joulupäivän juhlapöytää. Minikranssi on helppo ja nopea tehdä – minikranssit pyöräytät vaikka juuri ennen vieraiden tuloa. Minikranssiin sopii mikä tahansa pienilehtinen leikkovihreä, kuten ruskus, eukalyptus tai pistaasi.

Minikranssin tekoon tarvitset leikkovihreät, hieman kevyttä rautalankaa sekä koristenauhaa. Aloita minikranssin pohjan teolla, taivuta sopivan kokoinen leikkovihreän oksa ympyrän muotoon ja kiinnitä kevyellä rautalangalla. Jatka minikranssin tekoa kuten normaalin kranssin sitomista, lisää pieniä lehtitupsukkeita vieri viereen ja kiinnitä ne rautalangalla. Minikranssit valmistuvat nopeasti – muutamalla lehtitupsulla olet kiertänyt jo koko kranssin! Lisää lopuksi haluamasi koristenauha ja sido se suloiselle rusetille. Minikranssit toimivat kattauksessa kuin kirsikat kakun päällä![/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Liity Kukkaystäviin!

 

Tilaa eKukan uutiskirje sähköpostiisi ja saat kätevästi tietoosi kukkamaailman puhutuimmat trendit sekä kivat kukkavinkit! Sähköposti kilahtaa n. pari kertaa kuukaudessa, joten voit olla huoleti, emme tuki sähköpostiasi turhilla viesteillä! Tilaa siis uutiskirje – ja pysyt mukana kukkamaailman menoissa!

Kukkiva
ekukkakanava@gmail.com