Luukku 6

06 joulu Luukku 6

Itsenäisyyspäivän kunniaksi sinivalkoisia kukkia

Suomen itsenäisyyspäivänä juhlitaan tietysti sinivalkoisin kukin. Muhkea kimppu teeman väreissä kruunaa juhlapäivän. Kimppuun on liitetty pala suomalaista luontoa; kuusen paisukarvejäkäläisiä oksia ja katajanoksaa.

[/vc_column_text]

Siniset kukat – värjättyjä vai ei

Luonnostaan sinisiä kukkia ei ole kovin paljon tarjolla, eikä kaikissa lajeissa niitä ole ollenkaan. Itsenäisyyspäivän tienoilla kukkia monesti värjätään siniseksi. Niitä voidaan värjätä joko imeyttämällä väriliuosta, kastamalla tai suihkuttamalla erikoisväriä pintaan.

[/vc_column][/vc_row]

Tämän kimpun siniset neilikat on värjätty taidokkaasti. Ne eivät juuri näytä värjätyiltä. Näiden neilikoiden värjäykseen on käytetty imeyttämistekniikkaa.

Kaikki eivät pidä värjätyistä kukista. Jos itsenäisyyspäivän kimppuun halutaan sinistä, mutta ei värjättyä kukkaa, sinistä voi tuoda kimppuun muunlaisin keinoin.  Kimpussa voi käyttää sinisiä nauhoja, helmiä tai muita koristeita.

Onnea 102 – vuotias Suomi!

Liity Kukkaystäviin!

 

Tilaa eKukan uutiskirje sähköpostiisi ja saat kätevästi tietoosi kukkamaailman puhutuimmat trendit sekä kivat kukkavinkit! Sähköposti kilahtaa n. pari kertaa kuukaudessa, joten voit olla huoleti, emme tuki sähköpostiasi turhilla viesteillä! Tilaa siis uutiskirje – ja pysyt mukana kukkamaailman menoissa!

eKukkanen
tuki@ekukka.fi