Makea syysrinkeli maistuu auringon pilkahtaessa!

30 syys Makea syysrinkeli maistuu auringon pilkahtaessa!

Kilpailukimput 28 – 32 esittelyssä

Tänään esittelyssä ovat kimput nro 28 Syysaurinko, 29 Happy autumn, 30 Auringon pilkahdus, 31 Syysrinkeli ja 32 Syystarina.

Syysaurinko

Kimpun tekijä Mervi Kohtamäki, AR – Kukka, Seinäjoki.

Tämän kimpun tähti on syysaurinko, auringonkukka! Se loistaa kivasti syksyisten kukkien keskeltä. Kimpusta löytyy oransseja ruusuja, maksaruohoa, kuismanmarjaa, tammenlehtiä ja erilaisia vihreitä.

Happy autumn

Kimpun tekijä Anna – Maria Ehrnste’n – Gustafsson, Happy Flower, Hanko.

Tämän kimpun myötä voi toivottaa onnellista syksyä! Iloisesta syyskimpusta löytyy mm. germineitä, neilikkaa, krysanteemia, daaliaa ja kallaa.

Auringon pilkahdus

Kimpun tekijä Tarja Kärki, Viola Orvokki, Käsämä.

Yksinkertaisesta ja keveästä kimpusta pilkahtelee ihana aurinko! Pilkahduksen auringosta tuovat auringonkukka ja keltaiset inkaliljat. Kimppu on tehty vaaleaan pohjaan, josta marjaoksat ja muratti erottuvat hyvin.

Syysrinkeli

Kimpun tekijä Jan Örn, Happy Flower, Karjaa.

Kimpusta välittyy hauska, makea ja leikkisä tunnelma! Rinkeleiden kaverina kimpusta löytyy syksyn väreissä ruusuja, neilikoita, daalioita, germiniä, kallaa, liljaa ja kuismanmarjaa. Kimppu toivottaa makeaa syksyä!

Syystarina

Kimpun tekijä Tuula Lokka, Linja – Kukka, Kemi.

Tämä kimppu tarinoi syksystä! Kimpussa on kiva reunus tammenlehdistä ja keskeltä kimppua pilkahtelee syksyn keltainen ruusujen muodossa. Kimpusta löytyy myös neilikkaa, maksaruohoa, krysanteemia ja marjaoksia.

Äänestä mielestäsi kauneinta syyskimppua facebook sivuillamme eKukka.fi ja osallistu 100 euron kukkalahjakortin arvontaan!

info@ekukka.fi
info@ekukka.fi