Pienet pakettikoristeet

18 joulu Pienet pakettikoristeet

Suloiset pienet pakettikoristeet

Kukkasilla ja luonnonmateriaaleilla koristellut lahjapaketit ovat tavattoman kauniita. Suloiset pienet pakettikoristeet jäävät taatusti lahjan saajan mieleen.

Käytä mielikuvitusta, etsi ja katsele löytyisikö luonnosta jotain ihanaa pakettikoristeeseen soveltuvaa materiaalia. Pienet havunoksat ovat jouluisia koristeita. Sekä pienet kävyt, oksat ja kuivat heinät käyvät koristeiksi yhtä hyvin.

Kukkakaupasta voit löytää ihania materiaaleja lahjapakettiin, kuten pehmoisia kestäviä puuvillanoksia. Niistä voit leikata yhden puuvillapalleron lahjanarun alle. Yhdestä ilexin marjaoksasta saat moneen pikku pakettiin joulun punaista väriä. Mitä lähempänä joulua aiot lahjapaketit ojentaa, sitä paremmin voit käyttää tuoreita kukkia lahjapakettien koristelussa.[/vc_column_text]

[/vc_column][/vc_row]

Lahjapaketissa on söpö yhdistelmä punaista oksaneilikkaa, sypressin oksaa ja kuparin väriseksi värjättyä eukalyptuksen oksaa. Kukkakaupasta löytyy joulun alla monenlaista kivasti värjättyä oksaa, joilla voi saada hiukan kimmalletta kimppuihin ja kukkakoristeisiin.

Tähän pakettiin antavat säväyksen kuivatut appelsiinin viipaleet ja pienet hauskat havutupsukkaat. Tupsut on tehty männynneulasista.

Tämä paketti ei ole sisältä pehmeä, mutta paketin päällä on jotain pehmoista ja valkeaa.. Se on puuvillanoksasta napsaistu suloisen pehmeä puuvillapallero. Tuoksuvat kanelitangot, pieni männynoksan pätkä ja marjaoksa ilex antavat lupauksen lähestyvästä joulusta.

eKukkanen
tuki@ekukka.fi