Erikoiset kesäkukat

Trendikkäät ja eksoottiset kesäkukat

Kesäkukkatrendit

Erikoiset ja eksoottiset kesäkukat kukittavat terassit sekä parvekkeet tyylikkäästi. Kasvimaailman trendit vaihtelevat sisustustrendien rinnalla, huoliteltu ja tarkoin harkittu sisustus terassilla ja parvekkeella luo kotoisaa tunnelmaa. Koristeheinät, hopeanharmaan sävyt ja tropiikin tunnelma ovat pitkään olleet jo suosiossa – perinteisiä kesäkukkia ja erikoisempia kasveja voi myös yhdistellä! Voit kokeilla myös laittaa perennoja eli monivuotisia kukkia ja kasveja ruukkuun.

Koristeheinät

Koristeheinät ovat helppohoitoisia – ei kuihtuneiden kukkien nyppimistä! Koristeheiniä on saatavilla useita eri lajikkeita, väriltään, kooltaan ja muodoltaan ne voivat olla hyvinkin erilaisia. Tutustu erilaisiin koristeheiniin.

Koristeheinät

Viherliljapuu

Viherliljapuu on upea, heinämäinen kesäkukka. Se on trooppinen ja erikoinen kasvi, jolla on miekkamaiset, jämäkät lehdet. Viherliljapuuta on saatavilla usean eri kokoisena – istuta pienempi viherliljapuu kesäkukkaistutukseen ja suurempi yksistään näyttävään ruukkuun.

Viherliljapuu

Eksoottiset kesäkukat

Jos perinteiset petuniat ja pelargonit eivät nappaa, kokeile jotain eksoottista – vaikka bambua! Välimeren tunnelmaa terassille ja parvekkeelle tuot trendikkäällä oliivipuulla, jota on saatavilla eri kokoisena. Värinokkonen on melkoinen katseenvangitsija! Lue hoitovinkit.

Eksoottiset kasvit

Ruukkueukalyptus

Eukalyptus on suosittu leikkovihreä, tiesitkö että sitä on saatavana myös ruukussa? Trendikäs ja tyylikäs – eukalyptuksen hopeanharmaan lehdet ovat hyvin kauniit. Lue ruukkueukalyptuksen hoitovinkit.

Ruukkueukalyptus

Hopeavillakko

Hopeavillakko ´Angel Wings´  on tavallista hopeavillakkoa näyttävämpi ja suurilehtisempi. Tämä upea, hopeinen ja kookas kasvi sopii kesäkukkaistutuksiin tai yksittäin omaan ruukkuun huomion herättäjäksi.

Hopeavillakko 'Angel Wings'

Koristeapila

Helppohoitoinen koristeapila pitää auringosta, mutta viihtyy lähes paikassa kuin paikassa. Koristeapilasta löytyy useita lajikkeita. Yleisimmät värit ovat tummanpunainen, lila/tummanvioletti ja vihreä. Tutustu koristeapilaan!

Koristeapila