Puolukkaretkeä ja tummenevia öitä!

30 syys Puolukkaretkeä ja tummenevia öitä!

Kilpailukimput 38 – 41 esittelyssä

Tänään esittelyssä ovat kimput nro 38 Puolukkaretki, nro 39 Maanviljelijän tyttären morsiuskimppu, nro 40 Aurinko risukasassa ja nro 41 Tummenevat yöt.

Puolukkaretki

Kimpun tekijä Tiia Salmi, Hauhon Kukkapalvelu, Hauho.

Kimppu kuvastaa todella hyvin puolukkaretkeä! Siitä tulee mieleen puolukkainen marjapuuro, joka voi olla mahdollista onnistuneen puolukkaretken jälkeen. Kimpusta löytyy ihania angervoja, neilikoita, hortensiaa, ikilatvaa, heiniä ja punaisia vuorenkilven lehtiä.

Maanviljelijän tyttären morsiuskimppu

Kimpun tekijä Anne Sallinen, Kukkapuoti Pioni&Poimulehti, Kuopio.

Maanviljelijän pellosta on löytynyt oiva lisä tyttärensä morsiuskimppuun! Syksyiset maan antimet koristavat kimppua ruusujen, maksaruohon ja neilikoiden lisänä. Tämä on persoonallinen morisuskimppu!

Aurinko risukasassa

Kimpun tekijä Tiina Yli – Lankoski, Flotiina, Kihniö.

Aurinko eli auringonkukka todellakin loistaa risukasassa tässä kimpussa! Kimppu on yksinkertainen ja luonnonläheinen jäkäläisine oksineen. Vihreää kimppuun tuo köynnöksen oksa.

Tummenevat yöt

Kimpun tekijä Virpi Nybacka, Viipurintien Kukka, Hämeenlinna.

Syysyöt hämärtyvät ja tummenevat! Niin tekevät tämän kimpun sävytkin. Ne hämärtyvät ja tummenevat asteittain. Kimpussa on oksista tehty kehikko, jonka sisältä löytyy phalaenopsis orkideaa, piikkiputkea, tummia ruusuja, neilikkaa, maksaruohoa ja krysanteemia.

Äänestä mielestäsi kauneinta syyskimppua facebook sivuillamme eKukka.fi ja osallistu 100 euron kukkalahjakortin arvontaan!

info@ekukka.fi
info@ekukka.fi