Suomen Häämessut 2019 Oulu

06 helmi Suomen Häämessut 2019 Oulu

Häähumua – puuteria, höyheniä ja timantteja

 

Suomen Häämessut järjestettiin Oulussa 2.2.2019. Häämessuille kokoontui joukko häiden järjestämiseen tarvittavia rautaisia ammattilaisia, joilla oli tarjolla upeita messutarjouksia, esitteitä sekä ideoita morsiamille, sulhasille, kaasoille, bestmaneille sekä kaikille hääsuunnittelussa mukana oleville. Melkein jokaisella osastolla oli arvontoja, joissa oli huikeita palkintoja. The National Wedding Show tarjoili upeimmat hääpuvut muotinäytöksen muodossa ja messuhumu huipentui kukkakimpun heittoon, jonka nappaajalle oli luvassa upeat palkinnot![/vc_column_text]

eKukka.fi oli mukana messuilemassa! Suomen Kukkakauppiasliitto ry:n Pohjois-Suomen piirin osastolla käytiin kisaa morsiuskimppujen välillä, yleisö sai äänestää kauneimman morsiuskimpun upeasta ja persoonallisesta valikoimasta. Kaunein morsiuskimppu – kisassa äänestäneiden kesken arvottiin 50e arvoinen kukkalahjakortti eKukka-verkkokauppaan. Osastolla oli myös käytettävissä eKukan sermi, jossa innokkaimmat messuvieraat saivat kokeilla itselleen erilaisia morsiuskimppuja!

Yleisö äänesti kauneimmaksi morsiuskimpuksi kimpun, jonka oli sitonut Merja Korkeakangas, Kukkasidontapalvelu Willi Pionista! Onnea Merja!

Yleisöäänestyksen kolmen kärki:

  1. Merja Korkeakangas / Willi Pioni, Nivala
  2. Jaana Kaakinen / Kukka-Maaria, Oulu
  3. Merja Piirala / Kukka-Maaria, Oulu
[/vc_column][/vc_row]

Tärkeän juhlapäivän kauneimmat kukkaideat ovat aivan käsin kosketeltavissa häämessujen aikaan! Inspiraatiota ja ideoita morsiuskimppuun sekä sulhasen vieheeseen ja muihin kukkakoruihin on hyvä hakea häämessuilta. Tämän vuoden häämessujen morsiuskimpuissa on nähtävillä erilaiset puuteriset sävyt, timanttiset koristeet ja jopa pehmeyttä tuovat höyhenet. Luonnollinen ja rönsyilevä tyyli sekä eukalyptus ovat trendikkäitä, mutta vaihtoehtona on myös erilaisilla tekniikoilla toteutetut morsiuskimput kuten matala ja pyöreä kimppu, jossa on täydelliset yksityiskohdat tai kaunis pisaranmuotoinen, valuva kimppu. Persoonallisuutta morsiuskimppuun tuo ilmakasvit!

Hääpäivän juhlapaikan tilakoristeisiin sekä kattauksen viimeisteleviin kukkiin on saatavilla myös paljon erilaisia ja persoonallisia ideoita. Vihkikaaresta saat näyttävän ja mieleenpainuvan esimerkiksi ilmapalloista tai silkkikukista. Juhlatilan viimeistelee suuri tilakoriste, joka on tehty runsaan näköiseksi erilaisilla vihreillä tai suuret risuista tehdyt pallot, jotka voi koristella omaan tyyliin sopivaksi.

Kurkista kuvagalleria häämessuilta ja nappaa parhaimmat kukkaideat itsellesi!

Kukkiva
ekukkakanava@gmail.com