Suomen Kaunein Morsiuskimppu 2020

Millainen morsiuskimppu on Suomen kaunein? Osallistu kisaan

Äänestä Suomen Kaunein Morsiuskimppu 2020 – kisa on käynnissä eKukka.fi Facebook sivulla!

 

Äänestysohjeet

Valitse suosikkisi ja anna äänesi eKukan Facebookista löytyvään Suomen Kaunein Morsiuskimppu 2020 -kisaan – voit voittaa 50€ arvoisen kukkalahjakortin valitsemaasi eKukka.fi verkkokauppaan!

Kilpailu päättyy 23.2.2020 klo 24.00. 50€ arvoisen kukkalahjakortin voittaja arvotaan kisassa äänestäneiden kesken. Facebook ei ole mukana arvonnassa.

 

Tässä Morsiuskimpputrendi 2020!

Morsiuskimppu on kantajansa näköinen – ihanan hempeä tai runsaasti rohkeita värejä! Hääkimpussa saa olla luonnetta, rennot ja rönsyilevät kimput saavat olla kooltaan näyttäviä. Tyylikkäät pyöreät ja pisaranmalliset morsiuskimput ovat kauniita tarkkaan harkituilla yksityiskohdilla. Kaikkia morsiuskimpputyylejä vuonna 2020 yhdistää eukalyptus eri lehtimuotoineen sekä kuivakukat, joita löytyy useita erilaisia! Hääkimpun koristenauhalla on myös tärkeä rooli – se saa olla persoonallinen ja näyttävä.

Suunnittele unelmiesi morsiuskimppu yhdessä floristin kanssa. Esitä toiveesi kuvin ja sanoin, erilaisia värejä ja sävyjä apuna käyttäen. Hääkimpun suunnittelussa on hyvä ottaa huomioon myös vuodenaika, milloin häät pidetään sekä yleisen hääteeman värit.

Tutustu Suomen Kaunein Morsiuskimppu 2020 -kisan upeisiin morsiuskimppuihin ja äänestä suosikkiasi

»eKukka.fi Facebook sivuilla!

Sweet Pink

Annen Party&Deco

Lempäälä

8 Design by ANNE SAARINEN-JUURAKKO

Tutustu Suomen Kaunein Morsiuskimppu 2020 -kisan upeisiin morsiuskimppuihin ja äänestä suosikkiasi

»eKukka.fi Facebook sivuilla!