Syyshämärää ja värikimaraa!

30 syys Syyshämärää ja värikimaraa!

Kilpailukimput 33 – 37 esittelyssä

Tänään esittelyssä ovat kimput nro 33 Syksyn lumous, 34 Syysiloa puutarhasta, 35 Ruskan loistoa, 36 Syyshämärä ja 37 Värikimara.

Syksyn lumous

Kimpun tekijä Tuija Jardin, Törnävän kukka, Seinäjoki.

Syksy lumoaa loistavalla oranssilla värillään! Lumoavasta ja korkeasta kimpusta löytyy mm. miekkaliljaa eli gladiolusta, gerberaa, ruusua, neilikkaa ja maksaruohoa.

Syysiloa puutarhasta

Kimpun tekijä Rotua Häkkinen, Kukkapiste Rosa, Kangasala.

Tähän kimppuun on löydetty syysiloa puutarhasta! Ihanan herkästi kukkivat hortensian oksat koristavat kimppua. Puutarhasta kimppuun ovat löytäneet myös kuunliljan lehdet. Lisäksi kimpussa on gerberaa ja neilikkaa.

Ruskan loistoa

Kimpun tekijä Janika Assinen, Kukkakauppa Fridhem, Turku.

Ruska loistaa mahtavalla oranssinpunaisella värillä tässä kimpussa! Vehreyttä kimppuun tuovat erilaiset vihreät ja luutahirssi. Räiskyvää väriä tuovat ruusut, daaliat, neilikat ja freesiat.

Syyshämärä

Kimpun tekijä Elina Rimall, Kukkapalvelu Elrika, Rovaniemi.

Kimppu tuo todella mieleen syyshämärän, jossa vaaleat värit erottuvat hyvin hiipivästä hämärästä. Kimpun kukkia ovat mm. eustoma, maksaruoho, ruusu ja orvokit. Kimpusta löytyy myös paljon erilaisia vihreitä ja oksia puutarhasta.

Värikimara

Kimpun tekijä Johanna Jokinen, Kaivokukka Kamppi, Helsinki.

Jos kaipaat todellista väri – iloittelua, tämä on kimppusi! Värikimaraa kimppuun tuovat oranssit gerberat, keltaiset germinit, vihreät Green Trick neilikat ja lila hortensia. Kimpusta löytyy myös maksaruohoa, heiniä ja koristekurpitsoja,

Äänestä mielestäsi kauneinta syyskimppua facebook sivuillamme eKukka.fi ja osallistu 100 euron kukkalahjakortin arvontaan!

info@ekukka.fi
info@ekukka.fi