Trendikkäät kuivakukat

28 elo Trendikkäät kuivakukat

Kuivakukat kukkakimpussa – luonnollinen ja boheemi ihastuttaa

 

Kuivakukat kuuluvat syksyn halutuimpiin trendeihin. Trendikäs kukkakimppu syntyy yhdistelmästä kuivakukkia sekä tuoreita leikkokukkia. Kuivatut jänönhännät, laventelit, viljat sekä erilaiset heinät sekoittuvat kauniisti syksyisen sävyisien leikkokukkien joukkoon. Luonnollinen ja rönsyilevä kukkakimppu kuivakukkien kera sopii monenlaiseen elämän hetkeen, niin iloon kuin suruunkin. Kuivakukat ovat kauniita myös yksistään maljakossa, ne ovat kestäviä sekä helppohoitoisia. Kuivakukkia löydät lähimmästä kukkakaupasta – mikäli valikoimassa ei tällä hetkellä ole kuivakukkia, kysy lisää kukkakauppiaalta!

Lue lisää kuivakukista ja kukkien kuivatuksesta: KUIVAKUKAT TEKEVÄT PALUUTA[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Tyylikäs, näyttävä, pehmeä – Pampaheinä

 

Pampaheinä on yksi kuivakukkien suosituimpia heiniä. Se sopii tämän hetken sisustustrendien värimaailmaan, se on kaunis muutamana oksana suuressa maljakossa. Pampaheinää käytetään myös kukkasidonnassa tuomaan näyttävyyttä sekä trendikästä boheemia tyyliä. Se sopii kauniisti sekä hautajaiskukkasidontaan, morsiusidontaan sekä näyttävään tilakoristeluun!

Lue lisää pampaheinästä: VEIKEÄ PAMPAHEINÄ

Liity Kukkaystäviin Facebookissa

 

Facebookista löydät kukkien ystäville ryhmän, nimellä Kukkaystävät! Tervetuloa iloiseen joukkoomme jakamaan sekä ihastelemaan kuvia kauniista kukista. Ryhmä on tarkoitettu leikkokukista, viherkasveista sekä kausikukista kiinnostuneille. Kukkaystävät -ryhmässä pääset jakamaan kauneimmat kukkakuvasi muiden kukkaystävien kesken. Kommentoi, kysy neuvoja sekä jaa omia kokemuksiasi kukkien parissa!

Kukkiva
ekukkakanava@gmail.com