Valmistujaiskukat

27 touko Valmistujaiskukat

Onnittele tuoretta ylioppilasta tai vasta valmistunutta persoonallisesti – perinteisen ruusun lisäksi leikkokukkavalikoima tarjoaa erilaisia vaihtoehtoja

 

Ruusu on perinteisesti valmistujaisten sekä ylioppilasjuhlien suosituin kukka, eikä ihme sillä ruusu on näyttävä pitkällä varrella sekä suurella kukinnollaan, hopean tai kultaisen värisellä nauhalla koristeltuna. Jos kuitenkin kaipaat jotain persoonallista kukkalahjaideaa, kurkista kukkakaupan kukkakylmiön valikoimaan. Leikkokukkavalikoimasta löydät useita eri vaihtoehtoja, jotka sopivat yhtä hyvin onnittelemaan suurena juhlapäivänä. Valitse valmistujaiskukka saajan mukaan, olisiko se suuri ja näyttävä gladiolus vai herkkä ja kaunis valkoinen lilja? Pionien kausi on kauneimmillaan, tämä suurikukkainen ja upea leikkokukka sopii täydellisesti myös valmistujaiskukaksi.

Listasimme erilaisia leikkokukkavaihtoehtoja, jotka sopivat ylioppilasjuhlien sekä valmistujaisjuhlien kukiksi

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Ruusut (Rosa)

Ruusut ansaitsevat paikkansa ykköskukkana ylioppilas- sekä valmistujaisjuhlissa. Perinteeksi jo tullut ylioppilasruusu on turvallinen ja helppo valinta. Ruusu on näyttävä, sekä värivaihtoehtoja on useita: punaisen, vaaleanpunaisen ja valkoisen lisäksi myös mm. oranssi, keltainen ja shampanja. Myös sinistä ruusua löytyy värjättynä. Ruusuja on saatavana myös kuorrutettuina, erilaisilla koristeilla sekä erilaiset puutarharuusun tyyliset valmistujaisruusut ovat trendikkäitä. Vaihtoehtoja löytyy useita!

Pioni (Paeonia)

Pionit ovat suosittuja leikkokukkia. Suuri ja näyttävä kukka ihastuttaa pehmeillä sävyillään, suosituimpia ovat valkoinen sekä vaaleanpunainen, mutta toki muitakin värisävyjä pioneista löytyy. Pioni sopii erinomaisesti myös ylioppilas- sekä valmistujaiskukaksi, se on upea ja trendikäs, kukka on niin kaunis että siitä on vaikea olla tykkäämättä. Pioni kannattaa ostaa hieman nupullaan, koska kaunis kukka avautuu nopeasti huoneenlämpöön päästyään.

Gerbera (Gerbera)

Iloiset gerberat sopivat täydellisesti myös valmistujaisjuhliin! Onnittele vasta valmistunutta tai tuoretta ylioppilasta tällä aurinkoisella leikkokukalla. Värivaihtoehtoja on useita, esimerkiksi vaaleanpunainen, pinkki, oranssi, keltainen sekä valkoinen.

Miekkalilja (Gladiolus)

Miekkalilja on leikkokukkien kuningas. Se on todella näyttävä ja suuri, paksun ja vahvan kukkavarren päässä kasvaa kauniit ja herkät kukat, jotka kruunaavat koko komeuden. Värivalikoimaa on saatavilla runsaasti, yleisimmin käytetyt värit: valkoinen, oranssi, punainen, keltainen, vaaleanpunainen ja lila. Todella kaunis suuressa maljakossa yksittäin.

Liljat (Lilium)

Liljat sopivat myös ylioppilas- tai valmistujaisruusun sijasta annettavaksi, ne ovat näyttäviä ja kauniskukkaisia, suosittuja leikkokukkia. Saatavilla on valkoisen liljan lisäksi myös muita värivaihtoehtoja esimerkiksi oranssi, keltainen ja vaaleanpunainen. Tiettyjen lajikkeiden tuoksu on hurmaava! Lilja on kaunis ilmestys yksittäin maljakossa, se ei välttämättä muita kukkia viereensä kaipaa. Huomiotavaa liljoja ostaessa: tarkista ettei liljan kukan sisään ole jäänyt heteitä, jotka pahimmassa tapauksessa sotkevat tuoreen ylioppilaan tai vasta valmistuneen juhlapuvun – siitepöly tahraa. Mikäli heteet ovat vielä paikallaan, ne voi nyppäistä tai leikata pois.

Kukkaystävien uutiskirje

Tilaa eKukan uutiskirje sähköpostiisi ja saat kätevästi tietoosi kukkamaailman puhutuimmat trendit sekä kivat kukkavinkit! Sähköposti kilahtaa n. pari kertaa kuukaudessa, joten voit olla huoleti, emme tuki sähköpostiasi turhilla viesteillä! Tilaa siis uutiskirje – ja pysyt mukana kukkamaailman menoissa!

Kukkiva
ekukkakanava@gmail.com