Viikon tulppaanivinkki – Ripsureunatulppaanit angervon oksilla

01 huhti Viikon tulppaanivinkki – Ripsureunatulppaanit angervon oksilla

Suloiset ja aurinkoiset ripsureunatulppaanit ovat viehättäviä! Tämän tulppaanin terälehdet ovat kuin hauskasti rispaantuneet. Ripsureunatulppaanit ovat sykähdyttävän kauniita yksistään kimppuna, mutta niitä voi yhdistellä mainiosti muihin kukkiin tai vaikkapa pensaiden oksiin.[/vc_column_text]

[/vc_column][/vc_row]

Kauniin kimpun saat jo kymmenestä ripsureunatulppaanista ja norjanangervon rosoisista oksista. Tulppaanit saavat kivasti tukea angervon oksista. Sido tulppaanit ja oksat spiraaliin. Kun sidot paljon angervon oksia kimppuun, se voi pysyä jopa itsestään pystyssä. Asettele kimppu kauniiseen lasikulhoon ja ihaile aikaansaannostasi.

Joko olet huomannut edelliset tulppaanivinkkimme? Tulppaanikausi jatkuu vielä jonkin aikaa, joten ehdit kokeilla muitakin tulppaanivinkkejämme. Klikkaa ja lue vinkit!

Rento tulppaanikimppu

Tulppaanit paperipusseissa

Leikkisästi leikkovihreillä

Tulppaaniasetelma vadilla

Tulppaanit kannussa

Tulppaanit koivunrisuilla

Ranskalaiset kaunottaret

Kukkaystävien uutiskirje

Tilaa eKukan uutiskirje sähköpostiisi ja saat kätevästi tietoosi kukkamaailman puhutuimmat trendit sekä kivat kukkavinkit! Sähköposti kilahtaa n. pari kertaa kuukaudessa, joten voit olla huoleti, emme tuki sähköpostiasi turhilla viesteillä! Tilaa siis uutiskirje – ja pysyt mukana kukkamaailman menoissa!

eKukkanen
tuki@ekukka.fi