Viikon tulppaanivinkki – Tulppaaniasetelma vadilla

25 helmi Viikon tulppaanivinkki – Tulppaaniasetelma vadilla

Tee itse tulppaaniasetelma vadille

Nyt on todellinen tulppaaniaika! Tulppaaneissa löytyy niin montaa väriä ja eri lajiketta, että taatusti jokainen löytää omat lempitulppaaninsa. Tämä tulppaaniasetelma on todella helppo tehdä. Valitse vain pääkukaksi lempitulppaanisi ja vähän lisukekukkaa. Tässä asetelmassa on käytetty tulppaanin lisäksi vahakukkaa ja afrikantähdikkiä.[/vc_column_text]

[/vc_column][/vc_row]

Tarvitset näitä:

  • Tulppaaneja
  • Lisukekukkaa (esim.vahakukka ja afrikantähdikki)
  • Rentoa vihreää (esim.eukalyptusta Nicholii)
  • Pyöreä reunallinen vati
  • Risuja
  • Puolalankaa

Tee ensin risuista vatiin sopiva kehikko. Kiinnitä puolalangalla risuja toisiinsa kiinni siten, että syntyy sopivia välejä joihin voi asetella kukkia.

Laita risukehikko vadin päälle ja lisää vesi astiaan. Sen jälkeen vain katkaiset kukat ja vihreät sopivan mittaiseksi ja leikkaat niihin uuden impupinnan sekä asettelet paikoilleen. Kukkia on helppo asetella risukehikon avulla.

Kun tulppaanit alkavat kasvamaan ja muuttamaan muotoaan, asetelma saa uudenlaista ilmettä. Jos pidät kurinalaisemmasta asetelmasta, voit vaihtaa tilalle taas uudet tuoreet tulppaanit. Kokeile erilaisia kukkia ja vihreitä. Risupohja vadilla luo mahdollisuudet rakennella vaikka millaisia asetelmia. Rohkeasti kokeilemaan!

Kukkaystävien uutiskirje

Tilaa eKukan uutiskirje sähköpostiisi ja saat kätevästi tietoosi kukkamaailman puhutuimmat trendit sekä kivat kukkavinkit! Sähköposti kilahtaa n. pari kertaa kuukaudessa, joten voit olla huoleti, emme tuki sähköpostiasi turhilla viesteillä! Tilaa siis uutiskirje – ja pysyt mukana kukkamaailman menoissa!

eKukkanen
tuki@ekukka.fi