Viikon tulppaanivinkki – Vahakukka kaverina

04 maalis Viikon tulppaanivinkki – Vahakukka kaverina

Tulppaanit vahakukkien ja pistaasin kanssa

Ihana vahakukka ( Chamelaucium uncinatum ) tuo tulppaanikimppuun herkkyyttä ja syvyyttä. Se pilkistää kivasti tulppaanien välistä. Vahakukkaa voit löytää kukkakaupasta vaaleanpunaisen ja valkoisen sävyissä. Vahakukka sopii oikein mainiosti tulppaanien kaveriksi kimppuun.

Pistaasi ( Pistacia ) taas puolestaan antaa tukea tulppaaneille. Samalla se tuo kivaa kontrastia tummempana vihreänä vaalean tulppaanin lehden rinnalle.[/vc_column_text]

[/vc_column][/vc_row]

Kokeile sitoa tulppaanikimppu yhdessä pistaasin ja vahakukan kanssa. Tai pyydä kukkakauppiastasi sitomaan kimppu sinulle valmiiksi.

Tässäpä myös oiva naistenpäivän kukkalahja elämäsi tärkeälle naiselle! Jos tulppaanikimppu ei ole mieleesi, täältä voit löytää lisää kukkaideoita: Naistenpäivän kauneimmat kukkalahjat

Kukkaystävien uutiskirje

Tilaa eKukan uutiskirje sähköpostiisi ja saat kätevästi tietoosi kukkamaailman puhutuimmat trendit sekä kivat kukkavinkit! Sähköposti kilahtaa n. pari kertaa kuukaudessa, joten voit olla huoleti, emme tuki sähköpostiasi turhilla viesteillä! Tilaa siis uutiskirje – ja pysyt mukana kukkamaailman menoissa!

eKukkanen
tuki@ekukka.fi