Vinkkejä naistenpäivään

06 maalis Vinkkejä naistenpäivään

Kukkavinkkejä naistenpäivään

Mietitkö mitä antaisit elämäsi naiselle tai naisille lahjaksi naistenpäivänä? Kukkiakin on niin monenlaisia, että aina ei ole helppo päättää. Poimimme sinulle muutamia vinkkejä, millaisen kukkalahjan voisit antaa.

Naistenpäivän kukkavinkki #1

Ruusut on yksi suosituimmista ja käytetyimmistä kukista. Runsas ruusukimppu kukkalahjan saajan lempiväreissä ihastuttaa varmasti!

Tiedätkö muuten mitä merkitystä kukkien väreillä on?

Naistenpäivän kukkavinkki #2

Jokin kiva helppohoitoinen viherkasvi ruukussa, josta on pitkästi iloa. Tässä helppo hoidettava – klusia (Clusia rosea). Se viihtyy parhaiten hajavalossa ja normaalissa huonelämmössä. Kurkkaa tarkemmat hoito-ohjeet tästä.

Naistenpäivän kukkavinkki #3

Harrastaako lahjan saaja erilaisia huonekasveja? Tällöin kukkiva ruukkukukka on hyvä vaihtoehto.  Phalaenopsis orkidea eli perhoskämmekkä on aina yhtä tyylikäs ja siitä löytyy runsaasti eri värejä. Jos haluat säväyttää erilaisuudella, suurenmoisesta orkideaperheestä löytyy monta eri lajiketta mistä valita. Kysy lisää kukkakauppiaaltasi erikoisorkideoiden saatavuudesta!

Naistenpäivän kukkavinkki #4

Kukapa ei voisi vastustaa kukkia ja suklaata? Tässä kukkaboxissa on kukkien kauneus ja suklaan makeus samassa paketissa. Herkullinen lahja!

Naistenpäivän kukkavinkki #5

Tulppaanit – nuo suositut ja iki-ihanat kevään leikkokukat! Tulppaaneista saa upeita ja runsaita kimppuja lisäämällä sekaan hiukan leikkovihreää ja vaikkapa koivunrisuja.

Jos tulppaanivinkit kiinnostavat, kannattaa kurkata erilaisia vinkkejä tulppaanien käyttöön tästä.

info@ekukka.fi
info@ekukka.fi