Yrityksille

Tilaa kukat yrityslaskulle – käytössäsi lähes 400 kukkakauppaa samasta osoitteesta

ENTERPAY – yrityslasku. Kätevä tapa tilata kukat yrityksen nimiin

ENTERPAY yrityslasku kaikissa eKukka.fi verkkokaupoissa

Laajensimme maksuvaihtoehtoja kaikkin eKukka.fi verkkokauppoihin. Voit ostaa tuotteet yrityslaskulle valitsemalla kätevän ENTERPAY – yrityslaskun.

HAE KUKKAKAUPPA TÄSTÄ

Miten ENTERPAY yrityslasku toimii?

Ensimmäisellä käyttö­kerralla tarvitset henkilö­kohtaiset pankki­tunnukset ja matkapuhelinnumeron sekä Y-tunnuksen tunnistautumista varten. Henkilökohtaisella tunnistautumisella tarkistamme, että ostajalla on oikeus ostaa yrityksen nimiin tuotteita. Tunnistautumisen jälkeen voit käyttää ENTERPAY -yrityslaskua eKukka.fi verkkokauppojen lisäksi myös muissa yrityslaskupalvelua tarjoavissa verkkokaupoissa.

Tilaa kukat TÄSTÄ

Yrityslasku ilman piilokuluja

Yritysasiakkaana saat tavalliselle laskulle aina reilun maksuajan ilman piilotettuja lisäkustannuksia. Laskutuskulut ovat 3,90 € / lasku. Ostajana sinun ei tarvitse huolehtia siitä, että onko yrityksesi luottokorttia tai pankkitunnuksia käytössä. ENTERPAY tarkastaa yrityksen maksuvalmiuden ja laskutuspäätöksen saat saman tien.

HAE KUKKAKAUPPA TÄSTÄ

Muut kukkakaupan yrityspalvelut

Erikoistilaukset ja muut palvelut

Verkostossamme on yli 370 kukkakauppaa. Jos tarvitset keskitettyä joulumuistamista tai haluat tarjota virkistyslahjakortteja tai henkilöstön teemapäiviä, niin ota yhteyttä yritysmyyntiimme. Voimme miettiä yhdessä, millainen ratkaisu tarpeisiinne sopisi parhaiten.

Ota yhteys info@ekukka.fi