Ystävänpäivän kukkalahjat – viisi ideaa

10 helmi Ystävänpäivän kukkalahjat – viisi ideaa

Viisi lahjaideaa parhaalle ystävälle tai rakkaalle elämänkumppanille

 

Ystävänpäivä on ilon ja rakkauden juhlapäivä, jolloin muistetaan rakkaita ystäviämme ja kumppaneitamme. Kukkien avulla saat viestitettyä tärkeimmät tunteesi perille. Kukkien kieli on kiehtovaa ja kukkien lukumäärällä ja väreillä on omat merkityksensä. Harsokukka viestittää lahjansaajan olevan ihastuttava, orkidea symboloi täydellisyyttä sekä ruusu viestittää rakkaudesta.

Minkä viestin sinä haluat välittää kukkien avulla? Lue lisää kukkien merkityksestä ja suunnittele täydellinen kukkalahja ystävänpäivään!

Kukkien kieli

Kukkien lukumäärä

Kukkien värien merkitys[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Näillä lahjaideoilla saat välitettyä tunteesi ystävänpäivänä

 

Kukkakimppu ystävälle tai rakkaalle

 

Kukkakimppu on helppo tapa ilmaista tuntemuksistaan toista kohtaan. Kimppu on varmasti tykätty lahja ja se toimii myös lisälahjana esimerkiksi suklaan tai pehmonallen kanssa. Kimppu voi olla muodoltaan matala tai korkea, miksipä ei vaikka sydämen muotoinen! Taitavan floristin käsissä syntyy toiveidesi mukainen kimppu. Päästä luovuus valloilleen ja suunnittele rakkaimmallesi täydellinen ja persoonallinen ystävänpäiväkimppu yhdessä floristin kanssa!

Kukka-asetelmaan voit piilottaa pienen yllätyksen

 

Ystävänpäiväksi voit tilata kauniin kukka-asetelman, joka yllättää kumppanisi tai ystäväsi taatusti! Kukka-asetelmaan voit liittää kauniin kortin, suklaata tai vaikka pienen yllätyslahjan, jonka voit piilottaa asetelman kukkien sekaan. Kumppanisi tai ystäväsi lempikukkaset voit piilottaa asetelman muodossa myös kannelliseen rasiaan, suloinen yllätys paljastuu kun kansi aukaistaan!

Minikimput parhaille ystäville

 

Suloiset minikimput ovat ihana lahja, mikäli parhaita ystäviä on useita! Minikimput koostuvat muutamasta kukasta, kauniista paketoinnista ja esimerkiksi pienistä korteista, joihin voit kirjoittaa jokaiselle ystävälle henkilökohtaisen ystävänpäiväviestin.

Sydän-kranssi ihastuttaa ovessa tai hyllyn päällä

 

Kranssit ovat trendikkäitä. Kranssin voi laittaa oveen, hyllyn tai lipaston päälle tai vaikka ikkunaan koristamaan. Sydämenmuotoinen kranssi viestittää ystävänpäivän tärkeimmän sanoman ystävällesi tai kumppanillesi. Kranssin voi tehdä monenlaisesta materiaalista, esimerkiksi eukalyptuksesta tai harsokukasta. Molemmat materiaalit ovat kauniita myös kuivuessaan.

Pullokoriste viimeistelee kattauksen

 

Ystävänpäivänä juhlitaan parhaita ystäviämme ja elämänkumppaneitamme! Pullo kuohuvaa tai illanistujaisiin sopiva viini näyttää kivalta kukkakoristeiden kera. Voit tilata pullokoristeen lähimmältä kukkakauppiaaltasi.

eKukka.fi – Kukkaystäville

 

Yllätä ystäväsi tai rakkaimpasi ihanalla kukkalähetyksellä! Kukkalähetyksen teko käy vaivatta, hae ensin kukkakauppa eKukka.fi hakupalvelun kautta katuosoitteella, postinumerolla tai paikkakunnalla. Valitse mieleisesi kauppa, klikkaa kaupan sivuille ja valitse sopiva tuote. Tuotteeseen voit lisätä kortin tai toivomukset toimitukseen liittyen. Tämän jälkeen täytä omat tietosi sekä vastaanottajan tiedot. Klikkaa sitten maksupalveluun ja valitse sopivin tapa maksaa tilaus. Kun tilaus on maksettu, saat kauppiaalta vahvistuksen tilauksesta. Nyt voit ilahduttaa myös kaukana asuvaa ystävää tai rakasta läheistäsi!

Kukkiva
ekukkakanava@gmail.com