Valitse sivu

Äitienpäivän kukkalahjaideat – kimppu vai asetelma?

Muista äitiä kukkasin – tilaa kukat suoraan kotiovelle

Anna äidille kukkia äitienpäivälahjaksi! Kauden kauneimmat kukat sidottuna kimpuksi tai asetelmaksi ilahduttavat äitiä sekä isoäitiä. Kukkien saaminen on jännää ja ihanaa – kukat kulkevat muistoissa.

Kukkalahjan voit tilata kätevästi eKukka-verkkokaupasta suoraan äidin tai mummun kotiovelle. Kukkakimppu tai kukka-asetelma kruunaa äitienpäivän juhlapöydän. Voit valita kukkalähetykseen myös kortin ja kirjoittaa siihen haluamasi terveiset. Valitse korttiin ihana äitienpäiväruno.

Millainen kukkakimppu äidille?

Kukkakimppumalleja ja -tyylejä on erilaisia. Perinteinen, matala ja pyöreä kukkakimppu vai korkea ja näyttävä puketti? Ihanasti rönsyilevät kimput ovat tämän hetken suosikkeja. Valitse kimppuun äidin lempikukkia ja -värejä. Kukkakimppuun voi lisätä myös trendikkäitä ja kestäviä kuivakukkia.

Lahjaksi kukka-asetelma

Kukka-asetelma eroaa kukkakimpusta siten, että se on tehty astiaan. Kukat voidaan asetella esimerkiksi kukkasieneen tai kanaverkkoon.

Myös asetelmia on erilaisia: yksityiskohtaisesti harkittu floristin taidonnäyte tai iloinen ja pöydän pintaa pitkin rönsyilevä taideteos. Vain mielikuvitus on rajana.

Asetelma sopii hyvin juhlapöydän koristeeksi. Parhaiten juhlapöytään sopii matala asetelma.

Avainsanat: