Valitse sivu

Äitienpäivän kukkalahjaideat – kimppu vai asetelma?

Muista äitiä kukkasin, tilaa kukat suoraan kotiovelle

Anna äidille kukkia äitienpäivälahjaksi! Kauden kauneimmat kukat sidottuna kimpuksi tai asetelmaksi ilahduttavat äitiä sekä isoäitiä. Kukkien saaminen on jännää ja ihanaa – kukat kulkevat muistoissa.

Kukkalahjan voit tilata kätevästi eKukka-verkkokaupasta suoraan äidin tai mummun kotiovelle. Kukkakimppu tai kukka-asetelma kruunaa äitienpäivän juhlapöydän – voit valita kukkalähetykseen myös kortin ja kirjoittaa siihen haluamasi terveiset. Valitse korttiin ihana äitienpäiväruno.

Äidille vaaleanpunaisia kukkia. eKukka.fi

Millainen kimppu äidille?

Kukkakimppumalleja ja tyylejä on olemassa erilaisia. Perinteinen, matala ja pyöreä kukkakimppu vai korkea ja näyttävä puketti? Ihanasti rönsyilevä, trendikäs kimppu on tänä päivänä suosittu. Voit valita myös äidin lempikukan ja sille kaveriksi kauniita leikkovihreitä. Eucalyptus tuo kimppuihin ihanaa runsautta – eucalyptuksen lajikkeita on saatavilla useina eri lehtimuotoina.

Kuivakukat on nyt in! Anna äidille lahjaksi kestävä kuivakukkakimppu. Kuivakukkia on saatavilla myös useita erilaisia – söpöt jänönhännät, upeat pampaheinät ja suosioon nousseet palmunlehdet sopivat monenlaiseen sisustukseen. Useimmat kuivakukat ovat näyttävä sisustuselementti ihan yksistään kauniissa maljakossa. Tutustu lisää kuivakukkiin.

Korkea kimppu on näyttävä äitienpäivätervehdys. eKukka.fi

Lahjaksi kukka-asetelma

Kukka-astelma eroaa kukkakimpusta siten, että se on tehty kukkasieneen, valmiiseen astiaan. Kukka-astelman tyylejä voi olla myös useita erilaisia – tiiviimpi ja yksityiskohdat tarkasti harkittu floristin taidonnäyte, tai iloinen ja pöydän pintaa pitkin rönsyilevä taideteos. Muoto voi olla ihan mikä vain – vain mielikuvitus on rajana. Useimmin käytetty perinteinen muoto on pyöreä.

Asetelma sopii hyvin juhlapöydän koristeeksi, matalan asetelman ylitse juhlapöydän ääressä olevat herkuttelijat näkevät toisensa ja pääsevät myös yhdessä ihastelemaan kukkasia. Kukka-asetelmaan voi  laittaa myös kuivakukkia.

Kukka-asetelma vaaleanpunaisista kukista kruunaa juhlapöydän. eKukka.fi

Avainsanat: