Valitse sivu

DIY kotoilua kukkien parissa

Kuivakukista kranssi – DIY kuivakukkaranssit ihastuttavat, katso ohjeet joilla onnistut

Kuivakukat ovat tämän hetken yksi trendikkäimpiä asioita kodin sisustuksessa. Pehmeää boheemia tunnelmaa saat sisustukseen kuivakukkakransseilla. Päästä sisäinen kotifloristisi valloilleen ja kokeile sitoa trendikäs kuivakukkakranssi. Taitavimmat voivat yhdistää myös itse tekemän macramen ja kuivakukat.

Kotoile kukkien parissa – valitse kuivakukkakranssi joka sopii parhaiten sinun kotiisi

Kuivakukkia ja kauniisti kuivuvia tuoreita kukkia

Tee kranssi trendikkäistä kuivakukista ja lisää joukkoon kauniisti kuivuvia leikkokukkia. Tyyliltään kranssi voi olla ihanan boheemi – mitä enemmän kukat roikkuvat ja rönsyilevät, sen parempi! Tyyli voi olla myös harkitumpi, asettele kukat saman pituisin varsin kranssipohjaan – lopputulos on hillitympi, mutta silti pehmeän luonnollinen.

Lue ohjeet – Näin teet trendikkään kuivakukkakranssin

Kuivakukat ja macrame

Kokeile uusia juttuja! Solmujen sitominen on helppoa – mutta miten sinulta onnistuisi macramee-solmeilu? Nyt voit yhdistää nämä kaksi trendikkäintä ja tehdä niistä upean kuivakukkakranssin kotisi seinää koristamaan. Macrame kuivakukkakranssissa työjärjestys kannattaa suunnitella niin, että ensin solmeillaan lankojen kanssa ja sitten sidotaan kuivakukat.

Katso miltä näyttää – macrame kuivakukkakranssi

Kranssi luonnon aarteista

Luonnosta löytyy mitä ihanimpia aarteita, joita voi käyttää kranssin teossa. Käy pienellä kävelyllä lähimetsässä ja kerää kranssimateriaalit sieltä. Erilaiset heinät ihastuttavat pörröisyydellään ja koukeroisia keppejä ja oksia voi myös hyödyntää persoonallisen kranssin teossa. Katso ohjeet, kuinka sidot kranssin luonnon aarteista.

Lue lisää – tee itse heinäkranssi

Avainsanat: