Valitse sivu

Dramaattinen kukkakoru vangitsee katseen

Näyttävä ja hienostunut kukkakoru syntyy kätevästi valmiiseen hiusklipsiin

Valmis hiuskilpsikoru on mainio pohja kukkakoruille. Klipsin avulla koru on helppo kiinnittää hiuksiin, kampaukseen tai vaikka puvuntakin rinnukseen. Dramaattinen kukkakoru sopii juhliin, joissa saa vähän hullutella – pidä mielessäsi lähestyvä halloween, ja valitse materiaaliksi tummia ja rohkeita sävyjä!

Drama Queen -kukkakoru

Vuoden 2020 nuoren floristin Mervi Juurikan toteuttama ‘Drama Queen’ -kukkakoru kääntää katseet takuuvarmasti. Tunnelmallisen sävyiset sulat sopivat vuodenaikaan täydellisesti, ja vaaleanlilat freesiat (Freesia ‘Blue Bayou’) pehmentävät muuten synkkää värimaailmaa. Lisäksi korussa on käytetty hieman metallinhohtoisia heiden marjoja (Viburnum) ja kärhöjen (Clematis) herkkiä kukkia. Materiaali on kiinnitetty pohjaan kukkaliiman avulla.

‘Drama Queen’ -kukkakorun toteutti Vuoden 2020 nuori floristi Mervi Juurikka

Kukkakoru ’Drama Queen’, Kukkakauppakalenteri 2021. Uudistuneen Kukkakauppakalenterin upeiden viikkoaukeamien kukkasidontatöistä vastaavat Vuoden nuori floristi 2020 Mervi Juurikka ja hänen assistenttinaan toiminut floristimestari Hyeeun Kim. Kuvaajat: Janika Saviluoto, Laura Karsikas ja Oona Ammunet.

Avainsanat: