Valitse sivu

Esittelyssä White Naomi

Kestävä valkoinen ruusu – Porta Nova White Naomi

Upeita uutisia! Porta Nova on valmis esittelemään meille Porta Nova – White Naomi (SUPRA & UNICA) ruusut, jotka ovat korkealaatuisia, kestäviä sekä kauniita valkoisia ruusuja. White Naomi on saatavilla SUPRA (60-80 cm) sekä UNICA (40-80cm) laatuluokiteltuina maanantaista, 9. syyskuuta 2019 lähtien.

Supra on parhaista parhain Porta Novan ruusulaatu – nämä ruusut ovat erittäin korkealaatuisia sekä kestäviä. Kaikilla Supra laatuluokan pituuksilla on erityisen suuri silmu, paksu varsi ja ne täyttävät myös kaikki muut lisävaatimukset. Supra -ruusut ovat poimittu käsin, jonka seurauksena on, että niille taataan 14 päivän maljakkokestävyys.

Unica laatuluokan ruusut eivät täysin yllä Supra laatuluokan tasolle, mutta laadultaan nämä ruusut ovat kuitenkin parhaimmistoa. Unica laatuluokan ruusuilla on suuret silmut, paksut varret sekä erinomainen maljakkokestävyys. Unica on todella tunnettu jatkuvasta, erinomaisesta laadustaan.

The White Naomi! on täydellinen valkoinen ruusu! Sen ominaisuuksiin kuuluu suuri silmu ja lukuisia terälehtiä. White Naomi on kaunis, perinteinen ja symmetrinen kaunotar, vihreät lehdet luovat upean kontrastin. Erinomainen maljakkokestävyys. White Naomi sopii niin iloon kuin suruunkin – se on luotettava ja kestävä leikkoruusu!

Näin saat leikkoruusut kestämään

  • Laita ruusut veteen niin pian kuin mahdollista oston jälkeen
  • Käytä vain puhdasta maljakkoa
  • Lisää maljakkoveteen ruusuille tarkoitettu virkiste
  • Poista lehdet varsista, niin etteivät ne ole vedenpinnan alapuolella
  • Leikkaa veitsellä viistäen uudet imupinnat ruusujen varsiin
  • Sijoita maljakko paikkaan, joka ei ole vetoisa tai auringonpaahteinen
  • Vaihda vesi säännöllisesti ja leikkaa uudet imupinnat

Avainsanat: