Valitse sivu

Etätyö ja kotoilu – viherkasveilla luot viihtyisän etätyöpisteen itsellesi

Sisusta viherkasveilla

Teetkö töitä etänä? Kotoilu ja etätyöskentely ovat monelle tällä hetkellä ajankohtaisia asioita. Viihtyisä ilmapiiri omassa kodissa on tärkeä – mieli pysyy virkeänä ja jaksat paremmin. Kodikkuutta ja viihtyisyyttä omaan kotiin tuot viherkasveilla, hyvin suunniteltu viherkasvisisustus luo miellyttävän tunnelman. Viherkasvien maailma on laaja – sukella villiin viherkasvien kirjastoon ja löydä sopiva kasvi juuri sinun kotisi sisustukseen. Viherkasveista löydät myös helppohoitoisia kasveja, jotka sopivat jokaiselle viherpeukalolle – vaativimmat lajikkeet ihastuttavat alan konkareita.

Löydä tyylisi – moderni, boheemi vai perinteinen? Suuri viherkasvi lattiatasolla on näyttävä sisustuselementti. Pöytätasolle voi asetella useitakin viherkasvikaveruksia vierekkäin, hyllyn päällä viihtyy jokin köynnöskasvi. Viherkasvit viihtyvät myös amppelissa, näin saat sijoitettua ne lähelle ikkunaa. Harrasta vihersisustamista omassa kodissasi ja muista myös lähimmäistäsi kukkatervehdyksellä! Kukkalähetykset kulkevat kotiovelle myös ilman kontaktia.

Viherkasvit netistä – tilaa suoraan kotiovelle

Tilaa viherkasvit helposti netistä. eKukan kautta pääset tutustumaan kauppiaiden persoonalliseen tuotevalikoimaan – jos mieleistä kasvia ei löydy, voit olla yhteyksissä kauppiaaseen myös puhelimitse. Tilaa viherkasvit joko yksittäin, tai monen kasvin pakettina. Valmiiksi istutetut viherkasvit ovat helppo valinta, sijoita vain kasvi sopivalle paikalle. Suojaruukut, mullat ja lannoitteet saat myös kätevästi tilattua eKukan kautta – suoraan kotiovelle.

Lue lisää

Helppohoitoiset viherkasvit

Ilmaa puhdistavat kasvit

Viherkasvit luovat työpisteellesi raikasta ja miellyttävää tunnelmaa. eKukka.fi

Tekemistä kotoiluun

Viherkasveilla voit sisustaa muitakin kodin paikkoja viihtyisämmäksi. Oma lukunurkkaus muuttuu kivaksi pesäkoloksi raikkaiden viherkasvien avulla – viherkasvien parissa puuhastelu on mukavaa! Säiden lämmetessä sisustusta on helppo jatkaa terassille ja parvekkeelle, tiesitkö että viherkasvit viihtyvät myös kesäisin ulkona? Alkukesästä kannattaa olla vielä hieman varovainen, mikäli yöllä lämpötila laskee hurjasti.

Tekemistä ja lukemista kotoiluun löydät eKukan blogista sekä kukkavinkeistä. Blogin puolella kerromme ajankohtaisista kukkiin liittyvistä suosikkijutuista, kukkavinkkeihin on kerätty mielenkiintoisia kukka-aiheita.

eKukka.fi Blogi

eKukka.fi Kukkavinkit

Tutustu eKukan blogiin ja kukkavinkkeihin. eKukka.fi

Avainsanat: