Valitse sivu

Hääjuhlan kukkakorut

Kukkakorujen loistoa

Hääkukat morsiamelle, sulhaselle ja kaasoille

Hääjuhlaan sopii monenlaiset kukkakorut, niin morsiamelle kuin kaasoillekin. Morsiamelle voidaan tehdä kaunis kokonaisuuteen ja kampaukseen sopiva kukkakoru. Siihen käytetään yleensä jotain samaa kukkaa kuin morsiuskimpussakin on. Kerro floristille tulevasta hääkampauksestasi ja näytä vaikka kuva mallista, niin hän osaa suunnitella sinun kampaukseesi juuri sopivan kukkakorun. Kukkakoru hiuksiin voidaan tehdä usealla eri tekniikalla – kukat voidaan liimata valmiiseen kampaan tai floristin tekemään rautalankapohjaan. Kukkia voidaan lisätä kampaukseen myös yksittäin pinnien avulla, kysy lisää hääkukkiasi suunnittelevalta floristilta!

Kaasojen kukkakoru voi tulla esimerkiksi ranteeseen. Siihen voidaan käyttää jotain morsiuskimpussa esiintyvää kukkaa tai ainakin samaa väriä. Näin säilyy yhtenäinen ilme kukkakoristeissa. Rannekukkapohjana voidaan käyttää esimerkiksi valmista pohjaa tai koristenauhaa, taitava floristi voi myös tehdä pohjan esimerkiksi rautalangasta. Kukat liimataan tai sidotaan pohjaan ja kukkien sekaan voidaan lisätä kimmellystä tuovia timantteja tai muita koristeita. Muista myös, että rannekukat koristavat kauniisti myös hääjuhlan pikkuväen eli lapsien ranteissa!

Sulhasella kukkakoruna käytetään rintaviehettä, jossa yleisesti käytetään samoja kukkia kuin morsiamen kimpussa. Rintakukkia voidaan suunnitella myös bestmanille sekä morsiamen ja sulhasen vanhemmille.

Kukkakorut juhliin

Kukkakoruja voit tilata myös muihin juhliin! Syntymäpäiväsankarille, kastejuhlaan tai vaikka ystävänpäiväksi ystävälle ja sinulle – kukat kruunaavat juhlapäiväsi. Yleisimmät kukkakorut ovat rannekukat, rintaviehe sekä hiuskukat – mutta esimerkiksi kaulakoruja sekä sormuksia voidaan tehdä myös kukista!

Yleisesti rintakukka eli rintaviehe nähdään sulhasella. Rintakukka voi myös koristaa syntymäpäiväsankarin asukokonaisuutta. Rintakukka tehdään rintaneulaan tai magneettiseen pidikkeeseen, jolloin on syytä ottaa huomioon juhlapuvun materiaali, että rintakukka pysyy paikoillaan koko juhlapäivän. Magneettinen viehepidike ei sovi henkilölle, jolla on sydämentahdistin.

Kauniita ja persoonallisia kukkakoruja juhlaan kuin juhlaan voit kysyä floristilta. Voit tilata hääkukat ja kukkakorut juhliin myös netistä – eKukka.fi

Avainsanat: