Valitse sivu

Hääjuhlan pöytäkoristeet – katso vinkit

Kukkakoristeet juhlapöytiin

Hääjuhlan pöytäkoristeet ovat tärkeä osa häitä. Pöytäkukat voidaan suunnitella samalla, kun suunnittelet floristin kanssa morsiuskimpun, sulhasen vieheen ja muut mahdolliset kukkakorut. Pöytäkoristeita voidaan käyttää hillitysti, tai voit keksiä tarjoilupöydälle, lahjapöydälle ja sivupöydille omat kukkakoristeet – sinä päätä, kuinka runsaasti haluat kukkakoristeita pöydille.

Pöytäkoristeita on niin paljon kuin on hääparejakin. Juhlat suunnitellaan ja rakennetaan jonkin teeman ympärille. Se voi olla väri, kukka tai tyyli esimerkiksi. Pöytiin voi laittaa asetelmia, kimppuja tai yksittäisiä kukkia pikkupulloissa muiden koristeiden kanssa. Asetelmista ja kimpuista tehdään matalia, jotta ne eivät häiritse vieraiden katsekontaktia pöydän yli. Pöytäkeskustelu häiriintyy,  mikäli toista osapuolta ei näe kunnolla.

Yksi vaihtoehto on valita erilaisista leikkovihreistä tehty viherköynnös kulkemaan pöydän keskelle. Suosittuja vihreitä tällaisiin köynnöksiin ovat erilaiset kestävät eukalyptukset. Niitä voidaan yhdistellä muihin kestäviin vihreisiin, kuten ruskus. Köynnöksen lomaan voi laittaa kynttilöitä ja vaikkapa pikkupulloihin kukkia.

Tässä muutama vinkkikuva pöytäkoristeisiin, kannattaa myös sukeltaa Instagramin sekä Pinterestin hääkukkien maailmaan ja napsia omat suosikit talteen – saat helposti tyylisi ja mieltymyksesi esitettyä hääkukkia sitovalle floristille kuvien avulla.

Avainsanat: