Valitse sivu

Hääkimpun suunnittelu – ota huomioon nämä asiat

Suunnittele unelmiesi hääkimppu yhdessä floristin kanssa – hyvällä suunnittelulla takaat täydellisen lopputuloksen

Hääkimpun valinta lienee yksi tärkeimmistä asioista puvun, kampauksen ja meikin ohella. Hääkimppu kuvastaa morsiamen luonnetta ja tekee hääjuhlasta täydellisen – se on sitä kukkien taikaa. Hääkimpun suunnittelussa kannattaa ottaa selville millaisia töitä kukkakauppa tai floristi on aiemmin tehnyt. Taitoa kyllä löytyy, mutta kukkasitojat ovat tyyliltään hieman erilaisia. Tärkeintä on löytää sinulle juuri se sopiva morsiuskimpun tekijä. Muistathan, että hääkuva on se, johon ikuistetaan elämäsi tärkein hetki. On tärkeää, että morsiuskimppu on kaiken muun ohella valittu huolella.

Morsiuskimpun valinnassa tulee ottaa huomioon morsiamen tyyli, puku ja sen leikkaukset, meikki, häiden ajankohta, kukkien saatavuus sekä häiden budjetti. Jos erehtyy selaamaan ulkomaisia lehtiä ja niiden perusteella valitsee itselleen sopivat kukat, niin voi olla pienoinen pettymys, jos kyseisiä kukkia ei ole saatavilla juuri tähän vuoden aikaan. Hyvä opastaja on ammattitaitoinen kukkakauppias. Floristin tai floristimestarin kokemuksella löydät varmasti sopivat kukat elämäsi juhlaan.

Hääjuhlan kukat

Muista myös hääjuhlan muut kukat! Sulhaselle viehe, kaasoille rannekukat tai pienet kimput…entäs juhlapaikan koristelut? Suunnittele floristin kanssa hääteemasi mukaiset kukkakoristeet, yhtenäinen tyyli takaa tyylikkään lopputuloksen.

Lue lisää – Hääkukat

Avainsanat: