Valitse sivu

Havutähti

Hurmaava havutähti sopii koristeeksi terassille & parvekkeelle

Havuista tehty tähti on kiva kausikoriste, joka hurmaa terassilla, parvekkeella ja myös ovikoristeena. Se saa loistaa ja koristaa vielä pitkälle kevääseen saakka. Havutähden voi tehdä mistä vain havuista. Kukkakaupasta voit ostaa valmiiksi niputettua Nobilis-havua, joka on tuuheampi ja näyttävämpi kuin esimerkiksi metsäkuusen oksat. Havutähti on kaunis myös esimerkiksi tuijan oksista sidottuna.

Pohjan havutähdelle voit tehdä itse oksista, tai voit ostaa valmiin tähdenmuotoisen kranssipohjan. Metallinen kranssipohja on hyvä ja kestävä valinta, pystyt käyttämään pohjan uudelleen havujen kuivuttua.

Havutähdestä saa helposti persoonallisen joulukodin koristajan, se sopii hyvin myös lahjaksi! Erilaisilla havuilla saat tähteen mielenkiintoa, käytä yhtä havulajiketta tyylikkään lopputuloksen saavuttamiseksi, sekoittamalla erilaisia havulajikkeita ja lisäämällä joukkoon vaikka kauniisti kuivuvaa eukalyptusta, lopputuloksesta tulee trendikäs. Koristeina havutähdessä voi käyttää kuivakukkia, joulukoristeita sekä luonnon ihania aarteita. Pienet valot kruunaavat lopputuloksen!

Avainsanat: