Valitse sivu

Hempeät kuivakukat – näillä ihastutat ystävänpäivänä

Anna ystävälle lahjaksi suloisesti värjättyjä kuivakukkia

Kuinka ihania ovat pastellisen sävyiset kuivakukat! Ne ovat täydellinen lahjaidea ystävälle, joka rakastaa kukkia ja sisustamista.

Kuivakukat ovat tämän hetken trendi. Niitä käytetään yhdessä tuoreiden leikkokukkien kanssa kukkakimpuissa ja kukka-asetelmissa.

Tunnistatko nämä hempeät ja ihastuttavat kuivakukat?

Suloinen jänönhäntä

Jos etsit jotain todella hempeää ja pehmoista kuivakukkaa, valitse jänönhäntä. Jänönhäntää on saatavilla useissa eri väreissä – värjättynä, luonnollisen värisenä sekä valkaistuna. Ihastuttava heinätupsu tuo leikkisyyttä kukkakimppuihin ja -asetelmiin. Jänönhäntä on trendikäs sisustuselementti myös yksistään maljakossa.

Pinkkiä pellavaa

Pellava on tuttu kuivakukka. Sen oksia on hieman haastavat erotella toisistaan, ja se saattaa hieman karistaa siemenkotiaan kovemmassa käsittelyssä. Parhaimmillaan pellava on muhkeana nippuna yksistään maljakossa, ja se sopiikin täydellisesti esimerkiksi maalaisromanttiseen sisustukseen.

Pampaheinä on kuin hattaraa

Suuri ja näyttävä pampaheinä ihastuttaa vaaleanpunaisessa sävyssään! Pampaheinä sopii pitkän vartensa ansiosta mainiosti lattiatasolle, suureen maljakkoon tai lasipulloon. Se on kiva yksistään tai useamman heinän kimppuna. Pampaheinää on saatavilla useissa eri väreissä, mutta vaaleanpunaisena se vie varmasti ystäväsi sydämen mennessään.

Hauska räpelö

Räpelöt ovat heinäkasvisuku, joita kasvatetaan myös koristekasveina. Räpelön tunnuspiirre on heinän litteät ja käpymäiset tähkylät. Ne nuokkuvat kivasti ja tuovat sidontaan rentoa ja rönsyilevää tyyliä. Tämä kuivakukka tuo mielenkiintoisen ja korumaisen yksityiskohdan kukkakimppuun, kukka-asetelmaan tai kranssiin. Jos haluat yllättää ystäväsi hieman erikoisemmalla tavalla, valitse hauska räpelökimppu.

Kanarianhelpi on värjätty hempeäksi

Kanarianhelpin kukinto on pieni ja tähkämäinen. Sitä on saatavilla useissa eri väreissä värjättynä, luonnollisena sekä valkaistuna. Helpi kuuluu kuivakukkien perusvalikoimaan ja se tuo kivan ja keveän loppusilauksen niin kimppuun kuin asetelmaankin. Hempeä, vaaleanpunainen kanarianhelpi on kiva lahjaidea ystävänpäivänä!

Utuisen lilat palmunlehdet

Palmunlehdet ovat olleet suosiossa jo pitkään. Niiden monet eri muodot viehättävät niin sisustuksessa kuin kukkasidonnassakin. Värjätyillä palmunlehdillä saa makeaa potkua ja mielenkiintoa kimppuihin sekä asetelmiin. Ne sopivat myös erinomaisesti yksistään maljakkoon.

Avainsanat: