Valitse sivu

Hempeät kuivakukat – näillä ihastutat ystävänpäivänä

Anna ystävälle lahjaksi suloisesti värjättyjä kuivakukkia

Kuinka ihania ovat vaaleanpunaisen ja violetin sävyiset kuivakukat! Täydellinen lahjaidea ystävälle, joka rakastaa kukkia ja sisustamista. Kuivakukat ovat tämän hetken trendi – niitä käytetään yhdessä tuoreiden leikkokukkien kaverina kukkakimpuissa ja kukka-asetelmissa. Kuivakukkakranssi on trendikäs vaihtoehto kukista pitävälle, sen voi sijoittaa esimerkiksi takan ylle tai seinälle taulujen viereen. Anna lahjaksi hempeitä kuivakukkia, ne ovat tämän hetken suosituimpia, ne kestävät hyvin aikaa ja ovat todella helppohoitoisia!

Tunnistatko nämä hempeät ja ihastuttavat kuivakukat?

Jänönhäntä on ihana, pehmoinen kuivakukka. eKukka.fi

Jänönhäntä on super söpö!

Jos etsit jotain todella hempeää ja pehmoista kuivakukkaa, valitse jänönhäntä. Jänönhäntää on saatavilla useissa eri väreissä – värjättynä, naturellina sekä valkaistuna. Ihastuttava pörrötupsu sopii hyvin erilaisiin kukkasidontoihin. Kimppuihin ja asetelmiin se tuo kivaa leikkisyyttä, sopii myös erinomaisesti kranssiin. Trendikäs se on myös yksistään maljakossa, muutamana oksana tai suurempana nippuna.

Värjätty pellava on kiva kimppuna maljakossa. eKukka.fi

Pinkkiä pellavaa

Pellava on tuttu kuivakukka, se on kaunis naturellina sekä värjättynä. Pellava kuivataan ja myydään kimppuina, sen oksat ovat hieman haastavat erotella kuivana ja se saattaa hieman karistaa siemenkotiaan kovemmassa käsittelyssä. Parhaimmillaan se on muhkeana nippuna yksistään maljakossa, se sopiikin täydellisesti esimerkiksi maalaisromanttiseen sisustukseen. Pellava tuo kukkasidontaan kaunista koristeellisuutta ja sitä voidaan käyttää monin eri tekniikoin.

Super ihana, vaaleanpunainen pampaheinä! eKukka.fi

Pampaheinä kuin hattara

Suuri ja näyttävä pampaheinä ihastuttaa vaaleanpunaisessa sävyssään, super ihana! Pampaheinä sopii pitkän vartensa ansiosta mainiosti lattiatasolle, suureen maljakkoon tai lasipulloon. Se on kiva yksistään tai useamman pampaheinän kimppuna. Pampaheinää on saatavilla useissa eri väreissä, tämä vaaleanpunainen ihanuus vie takuulla ystäväsi sydämen, kun annat sen lahjaksi hänelle ystävänpäivänä.

Räpelö on hieman erikoisempi kuivakukka. eKukka.fi

Oletko nähnyt räpelöä?

Räpelöt ovat heinäkasvisuku, joita kasvatetaan koristekasveina. Räpelön tunnuspiirre on heinän litteät ja leveän herttamaiset, käpymäiset tähkylät – ne nuokkuvat kivasti ja tuovat sidontaan rentoa ja rönsyilevää tyyliä. Tämä kuivakukka tuo mielenkiintoisen ja korumaisen yksityiskohdan kukkakimppuun, kukka-asetelmaan sekä kransseihin. Jos haluat yllättää ystäväsi hieman erikoisemmalla tavalla, valitse räpelökimppu.

Boho-sisustuksen yksi suosituin kuivakukka on kanarianhelpi. eKukka.fi

Kanarianhelpi on värjätty hempeäksi

Kanarianhelpin kukinto on pieni ja tähkämäinen. Sitä on saatavilla useissa eri väreissä värjättynä ja myös naturellina sekä valkaistuna. Helpi kuuluu kuivakukkien perusvalikoimaan ja se tuo kivan ja keveän loppusilauksen niin kimppuun kuin asetelmaankin. Kiva myös kranssissa. Muhkea kanarianhelpinippu on kaunis maljakossa ja sen yksittäisillä oksilla voit myös stailata kotiasi. Hempeä, vaaleanpunainen kanarianhelpi on kiva lahjaidea kaverille ystävänpäivänä!

Suosittu palmunlehti violetin sävyssä. eKukka.fi

Utuisen lilat palmunlehdet

Palmunlehti on ollut suosiossa jo kauan, sen monet eri muodot viehättävät niin sisustuksessa kuin kukkasidonnassakin. Värjätyillä palmunlehdillä saa makeaa potkua ja mielenkiintoa kimppuihin sekä asetelmiin. Nämä sopivat myös erinomaisesti yksistään maljakkoon ja kransseihin ne tuovat mukavasti särmikkyyttä. Anna kaverille lahjaksi värikäs palmunlehti – samalla voit hankkia omaan kotiin myös kivaa piristystä!

Avainsanat: