Valitse sivu

Pastelliset leikkokukat – ilahduta ystävää pastellien hempeydellä

Ystävänpäivänä annetut kukat viestivät välittämisestä

Lopputalvi ja kevät ovat pastellisävyjen aikaa. Pastellien lempeys näkyy vuosittain sisustus- ja vaatetrendien lisäksi myös kukkakauppojen kylmiöissä. Leikkokukista löytyy valtavasti erilaisia pehmeitä ja pastellisia sävyjä, ja värjätyt kuivakukat laajentavat valikoimaa entisestään.

Pastellisävyt nousevat pinnalle sopivasti juuri ystävänpäivän aikoihin – ilahduta siis ystävää tai kumppania pastellien hempeydellä!

Pirteä, pastellisista leikkokukista sidottu kimppu tai astelema tuo kotiin keväistä raikkautta. Vaaleanpunaiset kukat sopivat tunnelmaltaan erityisen hyvin ystävänpäivään, vaaleankeltainen kimppu muistuttaa lempeistä auringonsäteistä ja rohkeimmat kukkien ystävät sekoittelevat useita eri kukkia ja sävyjä ihanaksi pastellikimaraksi.

kuivakukat pastellisävyissä

Kuivakukilla sisustaminen on ollut trendikästä jo tovin. Kuivakukista sidottu kimppu on lahja, joka säilyy muistona lähes ikuisesti. Kimppujen lisäksi kuivakukkia kannattaa hyödyntää myös esimerkiksi kransseissa ja muissa töissä, jotka eivät saa vettä.

Erityisen pehmeitä sävyjä löytyy jänönhännistä, hortensioista ja ruskuksen oksista.

Avainsanat: