Valitse sivu

Inspiroidu pastellisävyistä

Kevään pehmeät pastellit – raikasta kotisi sisustus lempeillä sävyillä

Pehmeä lasku väreihin talven jälkeen, murretut ja hempeät pastellisävyt tuovat värit jälleen kukkiin sekä sisustukseen. Pastellit sopivat monenlaiseen sisustukseen, sitä voi tuoda pieninä ripauksina sinne ja tänne…tai rohkeimmat tuovat pastellisävyt kotiinsa maalaamalla koko seinän! Pastellit sopivat hyvin valkoisen sekä mustan kanssa, ne luovat pehmeitä kontrasteja.

Harkittu kokonaisuus syntyy hyvällä suunnittelulla. Valitse viherkasveillesi söpöt suojaruukut eri pastellin sävyissä ja asettele ne hauskasti riviin, luoden näyttävän kokonaisuuden. Pastellia voit tuoda kotiisi erilaisilla sisustustyynyillä, torkkupeitoilla, matoilla…se sopii täydellisesti tämän kevään piristykseksi! Kaunis kukkakimppu tai kukka-asetelma hurmaa pastellin sävyissä. Asettele kukat kattauksen kruunuksi tai ilahduta ystävääsi pehmeän sävyisellä kukkapaketilla! Pastellin sävyissä löydät myös kauniit kukkamaljakot, lahjarasiat, silkkinauhat sekä muut somisteet.

Pastellit ja viherkasvit

Tänä keväänä uskallat säväyttää kotisi sisustuksessa rohkeasti pastellisävyillä! Pastellisävyt sopivat täydellisesti raikkaan vihreän kaveriksi. Maalaa tehosteseinä mieleiselläsi pastellisävyllä ja asettele viherkasvit seinää vasten. Myös eriväriset suojaruukut tuovat piristystä sisustukseen! Mikäli viherkasvisi viihtyvät ikkunan läheisyydessä, luot niille raikkaan keväisen taustan valitsemalla pehmeät pastellisävyiset verhot.

Pastellia leikkokukissa

Pastellisävyt hurmaavat erilaisissa leikkokukissa! Ruusujen, neilikoiden ja hortensioiden lisäksi on olemassa useita eri leikkokukkia, joita löytyy pastellisävyissä. Pastellisävyjä on helppo yhdistellä muiden värien kanssa. Vieraile lähimmän kukkakauppasi kukkakylmiöllä ja valitse itsellesi pehmeän sävyiset kukat tai kurkista eKukka-verkkokaupan valikoimaan!

Keväinen kukkapaketti

Yllätä ystäväsi tai lähimmäisesi kauniilla kukkakimpulla, pastellisävyissä! Pastelli värinä on pehmeä ja iloinen, kukkalahjan saaja ilahtuu varmasti! Klikkaa sivuille eKukka.fi ja kirjoita hakukenttään osoite, postinumero tai paikkakunta, jonne haluat keväisen kukkatervehdyksen lähettää! Valitse sen jälkeen mieleisesi kukkakauppa ja klikkaa kukkaostoksille. Valitse mieleisesi kukat, halutessasi voit liittää kukkalähetykseen kortin ja toiveet toimitukseen liittyen. Täytä tiedot lähettäjästä sekä vastaanottajasta. Klikkaa maksupalveluun ja valitse sopivin tapa maksaa tilaus. Tilauksen maksettuasi saat vahvistusviestin eKukkakauppiaaltasi!

Avainsanat: