Valitse sivu

Joulunpunainen tulppaanitaulu

Tuikkiva tulppaanitaulu joulun väreissä

Tulppaaneista saa taiottua joulun tunnelmallisimman seinän tai taulun – kokeile rohkeasti ja ihastuta jouluvieraasi erilaisella joulukoristeella. Tulppaanitaulun saat rakennettua esimerkiksi vanhoihin sängynjousiin. Jos käytössäsi ei ole ylimääräisiä sängynjousia, voit rakentaa tulppaaneille koivun- tai pajunoksista tukevan taulupohjan.

Näin teet tulppaanitaulun tai -seinän

Ripusta ensimmäisenä jouluvalot pohjan taustalle ja sen jälkeen koeputket / suppilot ja kukat.

Kiinnitä sängynjousiin tai taulupohjaan lasisia koeputkia, joissa on putken yläpään sivuissa reiät kiinnitystä varten. Voit käyttää myös muovisia vesisuppiloita, jotka on päällystetty koristeteipillä. Laita suppiloihin vettä ja kiinnitä ne puolarautalangalla taulupohjaan kiinni. Sujauta lopuksi joulunpunaiset tulppaanit koeputkiin / suppiloihin. Voit käyttää halutessasi myös muita leikkokukkia taulussa.

Jouluvalot tuikkivat ihanasti kukkien väleistä ja tulppaanitaulu huokuu lämmintä joulutunnelmaa.

Tulppaaniseinä – Tulppaanit voi ripustaa pelkästään seinälle, jolloin erillistä taulupohjaa ei tarvitse. Hanki mieluista koristeteippiä, jolla liimaat yksittäisiä joulunpunaisia tulppaaneita seinälle. Lisää tulppaanien kaveriksi seinälle erilaisia kestäviä havuja ja liimaa nekin koristeteipillä kiinni.

Tulppaanit tulevat upeasti esiin lasisissa koeputkissa. eKukka.fi

Avainsanat: